Световно по футбол 2014
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Световно по футбол 2014
аре покрай тва световно се зарибете да се сберем да ритаме некъде
джумерки
Надали някой е очаквал нещо подобно 
АРЕ!shub niggurat написа:аре покрай тва световно се зарибете да се сберем да ритаме некъде
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Съмнявам се да видим по-красив мач до края на световното от Испания - Холандия в момента. Ебати избухването, сцепиха им пичките на шибаните испанци. Да беше така и на миналото световно на финала...
Надървен съм от кеф. Сори.
Надървен съм от кеф. Сори.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Spain BTFO
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Испанците яко осраха леглото. Аз си мислех, че имат добър отбор, но явно те са събрали някви дечковци.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Кво стана бре, що не вечеряхме ?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Яко първенство ще е. Двата фаворити изглегдат супер слаби след първите срещи. Чакаме да видим Германците.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
много смех
Голяма Холандия и плаха Испания. Голямо удоволствие беше мача.
След четвъртия ми стана жал за испанците, не знаеха как да реагират момчетата.
Мексико и Камерум - супер селски мач
. Мексико обаче показа, че имат някакъв шанс за второто място.
След четвъртия ми стана жал за испанците, не знаеха как да реагират момчетата.
Мексико и Камерум - супер селски мач
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Абе катър прост ... ти гледал ли си един мач поне през живота си ? Дечковци вика нашия.Kirilicata написа:Испанците яко осраха леглото. Аз си мислех, че имат добър отбор, но явно те са събрали някви дечковци.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Стана ми жал само като го видях по телевизията

И то само за него, шото му разцепиха гъза а е читав. Ама заради педерюги кат Диего Коста им пеем КУР на целия отбор и тва е. Мега ме дразнят, дори заеби че Холандия ме кефят, въпреки че принципно играта им е груба, макар да бяха бая примерни днес.
Принципно като гледам футбол се кефя когато underdog-а извърти такъв резултат, ама световен шампион да започне да защитава титла с такъв погром... От отбора от който си спечели купата на предния финал...
Безценно.
Тоя мач е легендарен и ше се говори за него в следващите 20 световни![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

И то само за него, шото му разцепиха гъза а е читав. Ама заради педерюги кат Диего Коста им пеем КУР на целия отбор и тва е. Мега ме дразнят, дори заеби че Холандия ме кефят, въпреки че принципно играта им е груба, макар да бяха бая примерни днес.
Принципно като гледам футбол се кефя когато underdog-а извърти такъв резултат, ама световен шампион да започне да защитава титла с такъв погром... От отбора от който си спечели купата на предния финал...
Безценно.
Тоя мач е легендарен и ше се говори за него в следващите 20 световни
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Абе имам един въпрос ... Какви по дяволите са тея двете селски пачи в студиото на БНТ-то ? И от кое село ги докараха и защо ? Особено тая грозната с късата коса така да ме дразни ... Иде ми да и плесна една лопата овчи тор на главата. Ква са ти ма дебилина ... тръгнала да ми коментира мачове , проста като фасул , две реплики не може да върже на кръст.
И защо изобщо е нужна тая феминизация в спортните студия ? Съотношението в студиото след мача беше 3:2 ... ебаси. При положение че един от тия тримата мъже е Ивелинката Попето, който за първи път го чувам как говори ... ама той говори мега зле. Три думи му е трудно да каже момчето , като млад циганин в риалити предаване по ТВ7 е.
Викнете малко по сериозни гости, по-нормални водещи. Кви са тея смотани водещи бе. Тея двете путки да ги махат изобщо.
Вчера пък гледах студиото /или предаване , ебали го как се води/ по Канал1 дето го даваха на живо към 1 часа през ноща. Ебаси простотията ... некви фолклорни ансамбли, некви ми свирят на гадулки тама. Аз съм си пуснал да гледам коментари и анализи , не да слушам ансамбъл Филип Кутев ! След тея фолклорни простотии , 3 минути приказваха некви глупости и после пуснаха някакъв млад циганин да играе гейски танц с няква яка Цензура ... бахти , тея Канал 1 и този път изкъртиха кочината.
И защо изобщо е нужна тая феминизация в спортните студия ? Съотношението в студиото след мача беше 3:2 ... ебаси. При положение че един от тия тримата мъже е Ивелинката Попето, който за първи път го чувам как говори ... ама той говори мега зле. Три думи му е трудно да каже момчето , като млад циганин в риалити предаване по ТВ7 е.
Викнете малко по сериозни гости, по-нормални водещи. Кви са тея смотани водещи бе. Тея двете путки да ги махат изобщо.
Вчера пък гледах студиото /или предаване , ебали го как се води/ по Канал1 дето го даваха на живо към 1 часа през ноща. Ебаси простотията ... некви фолклорни ансамбли, некви ми свирят на гадулки тама. Аз съм си пуснал да гледам коментари и анализи , не да слушам ансамбъл Филип Кутев ! След тея фолклорни простотии , 3 минути приказваха некви глупости и после пуснаха някакъв млад циганин да играе гейски танц с няква яка Цензура ... бахти , тея Канал 1 и този път изкъртиха кочината.
Only god can judge me , is that right ?
Яко леш, много ми хареса. Btw искам шибаните жабари италианците много да страдат и да не им минават манекенските номрщера, нищо повече. Ного ги мразим.
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Не стига тва, ми са и толко бездарни, че не знаят коя камера да гледат като говорят. И дори не се усещатNoName написа:Абе имам един въпрос ... Какви по дяволите са тея двете селски пачи в студиото на БНТ-то ? И от кое село ги докараха и защо ? Особено тая грозната с късата коса така да ме дразни ... Иде ми да и плесна една лопата овчи тор на главата. Ква са ти ма дебилина ... тръгнала да ми коментира мачове , проста като фасул , две реплики не може да върже на кръст.
Толко ли е трудно да следиш на коя камера й свети червената лампа ве, олигофрени
И тия жени бате, досега пускаха по една за цвят, ся колкот мъже толкова и жени, че и ги карат и да се обаждат, а те горките се чудят що футбола не е кат кура с две топки ми само с една.
Ма бх, ХОЛАНДИЯ
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
По принцип не следя футбола мн-мн, ама съм разочарован от Испания. Холандците са били на нелегални субстанции, нямам друго обяснение как биха с толкова много. Иначе, като цяло подкрепям Испания/Бразилия/Германия.
тежки нокаути