Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V
Публикувано на: 11 Юни 2014 14:19

сериозно ли 2015 чак ще я играете бе

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2014 14:22

Admiral General Till написа:

Може ли да си помислиш изобщо че който и да е ще си пусне играта навръх нова година. :lol:
Явно да! :stooped: :lol:
Точна дата не е обявена, някои по-големи магазини са сложили 28-ми октомври... :roll:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2014 14:26

Admiral General Till написа:

Така ги слагат всичките игри които нямат обявена дата. Към септември, октомври трябва да я пуснат.

Принципно е лошо да се правят пре-ордери щото издателите се научават че могат да си правят каквото си искат и пак ще прибират пари, обаче при Рокстар мисля че няма такава опасност. Цената е добра. http://www.fast2play.bg/category/3077/grand-theft-auto-v-pre-order-steam-key/

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2014 14:37

Още "сравнителни" картинки

http://i.imgur.com/mmzccdK.gif
http://img822.imageshack.us/img822/6986/rwyd.jpg
http://i.imgur.com/hLYfnHG.jpg

Тия плешиви издатини, минаващи за планини и заемащи половината карта наистина много ме дразнят. Сега поне ще им сложат някаква растителност. Което е яко - ще си имаме пейзажчета като в Skyrim :D

Хубаво е и че махат тия размазани текстури от PS3/360 версията. Прави ми впечатление че комините на завода димят, не си спомням дали досега беше така :D

Най-вероятно тия светлинни ефекти от GTA 4, които са орязани в конзолните версии на GTA 4 и разбира се на GTA 5, като взривовете на колите и динамичните сенки ще ги върнат в "новата" GTA 5.

От трейлъра ми прави впечатления големия камион от мината - доста по-детайлно изглежда - гумите с релефни грайфери, повече полигони. Изглежда точно като DX11 теселация :D Тоя ефект със слънчевите лъчи, минаващи между клоните на дърветата също съм го виждал така направен само на монитора на PC-то...

Ама нека не забравяме, че все пак това е рекламен трейлър и като всеки такъв, не показва реален геймплей, ами само някакви кътсцени представящи само най-лъскавата и повърхностна част на нещата. Рокстар могат да казват каквото си искат - не съм им бил в кухнята да видя как са го правили тоя трейлър. Въобще не трябва да се обръща много внимание на рекламните материали на игри и на каквото и да е :D

Цитат:

п.п Играх я в началото на 2014, ще я играя и 2015, може би ще я играя и 2025, проблем :D

Цитат:
Че не се стремиш към най-доброто и то веднага, пък дори да е маргинално. ;)

Когато става дума за "най-доброто", чакането винаги си струва. :D Пък и това е някаква игра, докато я "чакам" мога да играя много други игри, не е болка за умиране. Айде аз GTA 5 си я взех само 4-5 месеца след премиерата но това беше по-скоро изключение. Рядко се случа се хайпна толкова от някаква нова игра и то в момент когато имам и излишни кинти :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2014 20:39

Toxic Forever написа:
Може ли да си помислиш изобщо че който и да е ще си пусне играта навръх нова година. :lol:
Явно да! :stooped: :lol:
Точна дата не е обявена, някои по-големи магазини са сложили 28-ми октомври... :roll:

кво каза сега, мухльо :D сам не се разбра

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2014 00:34

Видео за сравнение: https://www.youtube.com/watch?v=VG-OYRJNECM

Ше е много яко, ако сложат и колите и глезотийките от ъпдейтите и по-важното - да се виждат по улиците.
И контролът с мишката да е прецизен, а не като на конзолите за да се обърнеш и героя ти описва половин метър кръг като идиот. Особено дразнещо е в мултито. Е досега се бих на една карта fight club in heaven 2 и след 30 часа с Dark Souls бойната система тук (и в 99% от всички 3рд пърсън игри като цяло) ми изглежда като за олигофрени. :S

vanmx написа:
Ама нека не забравяме, че все пак това е рекламен трейлър и като всеки такъв, не показва реален геймплей, ами само някакви кътсцени представящи само най-лъскавата и повърхностна част на нещата.

Точно реални гледки от геймплей са, едно към едно винаги са им били трейлърите и GTA игрите. Всичките.

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 12 Юни 2014 12:35

Абе vanmx, ти не беше ли някакъв противник на GTA игрите като цяло? Помня че нещо ги хранеше като елементарни и т.н. пък сега чета че си играл и 5-цата. Може и да съм се объркал де. PC-тата ни да му мислят за тази игра. Ако Rockstar си изиграят картите правилно играта ще продаде доста, пък дори и само заради бенчмарк тестовете, които някои дебилчета правят. :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2014 15:35

Винаги съм се кефел на GTA. Не помня да съм хейтил по тая поредица :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2014 14:24

Аре бе, вече нямам търпение да обявят някакви характеристики, за да видя ше рева ли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2014 15:35

Според мен изискванията ще са тея(минималните)
Operating System: Windows Vista, 7 or 8

2. CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or similar

3. RAM: 3 GB

4. Hard Disk: 20 GB free space

5. Graphic Card: 512 MB Dedicated Memory

6. Sound Card: DirectX 9 Compatible

7. Supported Graphics Cards: Nvidia 9600 or ATI 4890 and up

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2014 16:16

Доста по-високи трябва да са.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2014 19:16

Не вярвам да върви нормално на компютри с по-слаб процесор от Q9000-9300 и видеокарти под 5850/470

Nreth написа:
7. Supported Graphics Cards: Nvidia 9600 or ATI 4890 and up

Teя две видеокарти нямат нищо общо. Тази втората е почти 3 пъти по-мощна от първата.

Nreth написа:
4. Hard Disk: 20 GB free space

Това е безсмислено да се коментира. Може да е 15GB, а може и да е 70. Ghosts не беше кой знае каква игра пък изискваше 50GB. Пък на Titanfall аудиото беше в lossless формат - цели 35GB.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2014 12:59

Nreth още си мисли че годината е 2008-ма и е направил някакъв copy/paste от изисквания от маймунда торенти. :lol:

Не би трябвало който и да е, подкарващ що-годе нормално последните искащи им се да бъдат next-gen заглавия, да има притеснения.

То се знае какво ще се изисква - четириядрен процесор, 4-6 GB RAM и видео карта от GTX 460 нагоре. И 50 GB място на харда, ако на някой му пука. :lol:
За да е играемо де, ако 15 кадъра ви устройват - ok.

Абе казано накратно ако подкарвате Max Payne 3 на HIGH с кадри повече от 30 - няма да имате никакви проблеми. :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2014 14:52

"The “I’m Not a Hipster” GTA Online Update is now available, bringing new vehicles, weapons and more."

Много ни глезят значи.
Тунингованият смарт става една малка злобна количка. :twisted:

Before - After

Spoiler for :

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2014 20:55

Не, не, не, втори, трети, пети шанс, ебете си майките прости, рокстар. Толкова много небалансирани карти, че не е истина. Детмач половината карти са за малоумния бой с юмруци, да имаха поне добра система за бой, ок нали, ама то са желета всички, рандъм ас фак, не знам как на няколко пъти завърших пръв.
Просто безумна трагедия. Мултито на РДР ми е 100 пъти по-забавно.
Никога не съм мислил, че ще псувам нещо на Р*, но пък винаги съм бил честен със себе си. Никога не е късно да станеш за резил, дето се вика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2014 21:55

тия карти масово ги правят геймъри, сеш се

в сми

тва, че на тебе ти е трудно да играеш, си е твой проблем :D

повечето ралита са ненормални, тва е така. ама си има тънкости. аз пукам сървайвъли на поразия, детмачовете никога не са ме кефели

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юли 2014 22:47

За тия от геймърите ясно, ма защо няма филтри? Няма ли един пуст списък да покаже какви типове игри са в процес на matchmaking и колко хора са вътре и да се джойннеш просто? Само това ми трябва.
А иначе и на Р* има някои ташаци, е са преди малко 2 отбора по 3-ма на карта дето е паркина надолу и надясно от къщата на Майкъл, на 2-рата минута от другия отбор единия идва с танк и тъкмо някой от нас 3-мата се ражда и ни убива, никакъв шанс. Какво по дяволите? След като се нагледах на тия тъпни просто излязох.
Иначе да, трудно ми е да искам да избегна удар и героят да реагира 2 секинди по-късно, когато съм отнесъл тупаник. Отиваш и спамиш удар като нуубче и се надяваш да убиеш някого в юмручен бой. 0% кеф като елементарни неща не работят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2014 12:02

взимаш си телефона :arrow: quick mission :arrow: join(race, survival, :arrow: eathmach, contact mission) :arrow: profit

точно ти показва какво и къде го има, колко народ са и какво им трябва. ако не ти е кеф - излизаш, пак те пуска у вас и наново, докато не си намериш нещо подходящо

иначе съм съгласен, в мултито има несправедливости понякога
единия път, отиваме към една от мисиите на оня мексиканския барон тръгваме от моя гараж и дай да земем бронираната Г-класа(щот е на макс армор и няма проблем нале) и точно от никъде едни ог Мигел просто спрели в една от уличките и с танка мажат всичко наред

уж като ни пусна пак, тръгнахме да си връщаме, ама там изискването да влезеш е да си над 300 ниво, та, излишно е да казвам, че и най-слабия сам може да ни измете всичките. пък те бяха танк + 4-5 от отбора

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2014 12:20

ония ден превъртях без кодове сан андреас за пръв път

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2014 16:48

То и аз тия дни си цъкам San Andreas, за не знам си кой път, и си оставам с убеждението че това е най-добрата игра от серията :D

Отстпъва спрямо GTA4/5 само по това че няма физика и ръбатата графика. Ама това по никакъв начин не пречи да те вкара яко в атмосферата си и прави това доста по-добре от последната част.
То само радиостанциите имат такива разбиващи парчета, че направо ти иде да спреш играта на пауза, да надупиш високоговорителите на макс и да пуснеш само радиостанциите. В 5-цата и една такава песен няма която да ме изкефи. Не казвам, че GTA 5 е лоша игра. С всичките си кусури е пак една от най-добрите игри за последните 5-6 години.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com