Vegan

Нещата от живота
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re: Vegan

Мнение от The Grim Reaper »

The Wolf написа: Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата :lol: Ебаси срама, честно :D

Иначе да си веган е скъпо "удоволствие", трябва да ядеш много изгъзици за да си набавяш нужните витамини за деня, които месото би ти дало доста по лесно...
Да бате, адски скъпо е да си земеш мултивитамин и желязо на таблетки. Тъпанар.
Животинския протеин си е животински протеин :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

pa i kyv sram da vlizash v bg mamma
az kat dirih info i mneniq za razlikite mejdu hidropompa, elektrichesko kotle i infrared otoplenie za apartament kude milish che popadnah na nai-adekvatnite mneniq

tam se namira info za vsichko, horata obsujdat i znaqt, ne e kat tuka :D

sramno e da si typ samo,
nishto drugo
джумерки
Аватар
BaronZlovon
В момента играе: junglist

Мнение от BaronZlovon »

ми като ми се роди първото дете само там търсех инфо.
smoknchillnplayn
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Доколкото знам, не е особено скъпо да си примерно суровояд. Има много видове семена на различни цени от био магазините. Един приятел беше пробвал суровоядството и така вече няколко години. Разправя, че имало всъщност много рецепти и начини да си приготвиш ядене. Единствения минус е това, че не може сега да решиш, че ти се яде нещо и да си го направиш, защото всяко едно ястие си изисквало специални семена, те от своя страна да покълнат и тн.
Той си имаше здравословни причини да прибегне до това, един вид нямаше особено много избор. В първите месеци организма му не се е чувствал добре(самото преминаване от стандартен хран. режим към суровоядство), но след като е свикнал са се нормализирали нещата. А, най-важното е - каза, че вече не му мирише лайното :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Gipo написа:Доколкото знам, не е особено скъпо да си примерно суровояд.
По-скъпо е отколкото си мислиш.
Плащаш с живота си.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Е ти пък, глупости :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение. :?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Wolf написа:
wannabe написа:http://www.bg-mamma.com

объркал си форума
Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата :lol: Ебаси срама, честно :D
Еми аз не мога да си представя кой мъж може да е веган. Смисал ти ако си 80 килограма мъж нема как да функционираш нормално на краставици и домати ебати. Вегетарянец ок, въпреки че не одобрявам щото месото е много важна част от менюто - има сумати незаменими аминокиселини и вещества. Ама веган вече е прекалено
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Розов селянин написа:Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение. :?
Бъркаш се нещо :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Розовия селяк май не знае разликата между веган и вегетарианец. Не знам само кой те заблуждава, че не си тъп братле. Ма май сам си помпаш самочувствието :)
Абе а тия с бг мамата, не сте ли чували, че има форум бг татко бре, разочарован съм, мочета :?
Аватар
BaronZlovon
В момента играе: junglist

Мнение от BaronZlovon »

нали не говориш за този "форум"?
Spoiler for :
Изображение
smoknchillnplayn
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

колко тении може да си докараш с тва сурово, разните му там трахинелози а у, че майката си е ебало. квото и да е, не оправдавам суровоядството
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

The Wolf написа:
wannabe написа:http://www.bg-mamma.com

объркал си форума
Не мога да си представя някой мъж да влиза у бг мамата :lol: Ебаси срама, честно :D
Ти какъв мъж си бе?!
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

az pyk dosta chesto cheta bg mama

nai-dobrq razvudnik na kurvoluk, ko

zemi si kaka da ta otraka

osven tva dnes izgorqh i sq sum kat domat, nqkoi iska li da mi qde madqta? :oops:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

az pyk navremeto kato tarseh kremove protiv akne/belezi ot akne popadnah na toq forom i ima6e dosta info po temata
za 6tastie ve4e po4ti nqmam problemi s akne i ne se nalaga da se zanimavam s gluposti
ina4e foroma ako ne drugo pone e seriozen i vlizat dosta hora (jeni? :D ) i moje6 da pro4ete6 mneniq po dosta razli4ni vaprosi
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

da be imenno - kurnik golem e -> nemat si rabota maichetata i po cel den obsujdat nekvi neshta, ta taka se trupat milioni mneniq po kvoto se setish

i imat po 20k posta na potrebitel
dosta po-napred sa ot nas :S
джумерки
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Gipo написа:
Розов селянин написа:Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение. :?
Бъркаш се нещо :D
Admiral General Till написа:колко тении може да си докараш с тва сурово, разните му там трахинелози а у, че майката си е ебало. квото и да е, не оправдавам суровоядството
Тилчо е 3тото медицинско лице, макар и да е още наполовина, което затвърждава мнението ми, че даже и с различни доводи.
Принципно суровоядството се комбинира с вегетарианство, тъй като животинските продукти носят много повече рискове при сурова консумация от растителните.

Вълченце, знаейки разликата между веган и вегетарианец, не виждам къде с какво някъде съм се изказал така, че в пробитата ти крива глава да се зароди тая бездарна мисъл, че всъщност не знам каква е разликата. Ти обаче си от оня вид лайна, които са без особено ясна изразена консистенция. Рехав си. Щото си недоносен. Преждевременно изсран. И вместо със самочувствието на здраво изпечен дрисък, пропаднал върху блестящ порцелан, си резултат на инконтиненцията на баща си, стичащ се леко по косматата вътрешна част на бедрото, лигавейки кура му. Но какво прави баща ти с теб е друга тема. Достатъчно творчески ли се изразих, путко гангренясала :?:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ddddaaaaaaayyyyym that was some oldfuckinschool shit !!! :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

sylza mi tekna :D