Gipo написа:Розов селянин написа:Не знам дали за едно и също суровоядство говорим, но това което се приема като суровоядство всъщност е по-вредно и от вегетарианството. И не говоря от лично мнение.

Бъркаш се нещо

Admiral General Till написа:колко тении може да си докараш с тва сурово, разните му там трахинелози а у, че майката си е ебало. квото и да е, не оправдавам суровоядството
Тилчо е 3тото медицинско лице, макар и да е още наполовина, което затвърждава мнението ми, че даже и с различни доводи.
Принципно суровоядството се комбинира с вегетарианство, тъй като животинските продукти носят много повече рискове при сурова консумация от растителните.
Вълченце, знаейки разликата между веган и вегетарианец, не виждам къде с какво някъде съм се изказал така, че в пробитата ти крива глава да се зароди тая бездарна мисъл, че всъщност не знам каква е разликата. Ти обаче си от оня вид лайна, които са без особено ясна изразена консистенция. Рехав си. Щото си недоносен. Преждевременно изсран. И вместо със самочувствието на здраво изпечен дрисък, пропаднал върху блестящ порцелан, си резултат на инконтиненцията на баща си, стичащ се леко по косматата вътрешна част на бедрото, лигавейки кура му. Но какво прави баща ти с теб е друга тема. Достатъчно творчески ли се изразих, путко гангренясала
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК