Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 02 Мар 2014 16:30
> вчера пускам вайс сити на телефона да се помотая из града > която има некви гъзарийки като отблясъц в сравнение с оригинала > виждам как вече изглежда антична > и кътсцените, и историята и мисиите са по-еднообразни > и физики и биене на нпц-та е скука в сравнение с новите > и се осъзнах > твой ред е да го направиш
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 02 Мар 2014 23:05
Старите игри нямат никаква физика и това за мене си беше голям кусур още когато за първи път се сблъсках с тази поредица. Vice City има много яка атмосфера и метеорологични ефекти - мъгла, буря, красиви изгреви и залези и т.н. Градчето е много приятно, но е много мъничко и почти няма какво да се прави в него, общо взето в това отношение е като GTA 4. И да, flash fm е върхът На GTA 5 навъртях сигурно 10 часа, а съм минал 4-5 мисии, непрекъснато има какво да те заинтригува в новия лос сантос. Играта остава в мен смесени чувства. От една страна е наистина колосална, но очаквах малко повече. Много нови неща са добавили, но много яки неща от стария лос сантос ги няма. Малко е депресиращо като се върнеш на grove street 21 години по-късно и видиш промените. Къщата на CJ я няма, както няма и помен от него и неговата банда от зелено облечени негра . Фитнесът на уличката е гътнат и на негово място има някаква голяма сграда, а мостът над улицата също липсва За две десетилетия моя квартал in the real life не се е променил толкова Още се надявам в някоя от мисиите да срещна някъде CJ като 50 годишен милионер, живееш в скъпарския квартал някъде под vinewood надписа В новия лос сантос, по радиото звучи американска чалга като Риана и подобните, всеки има айфон и кабелна телевизия, гетата изглеждат същитте но негрите които живеят там не са некакви бедни наркомани, които масово се пуцат, ами карат скъпи спортни коли. Също така интернет и технологиите са фактор, а хлапетата цъкат CoD. По радиостанциите освен, американски поп, има ги и модерните електронни звуци и някакво радио с много жалко подобие на метъл. Danzig, Rage against the machine, Creedence Clearwater Revival, Ози Озбърн, Kiss и т.н явно са били модерни само през 92-ра и вече не ги пускат по радиото .Добре дошли в Америка на 21-век .
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 02 Мар 2014 23:29
Батеее, не си се заглеждал. Двете банди (зелени и лилави както се разпознават) ги има, даже лилавите още в началото ги посменават по името. Разходи се бавно, там са, има и зелени и лилави графити, фак йеа. Също и The Lost и другата банда байкъри ги споменават по новините, че въртят далаверки и в Лос Сантос, яко е да чуеш references към старите. + ползвали са Red Dead R. за епичната реклама на Pisswaser. Липсват ми комбайните обаче. И ДА МОЖЕШ ДА КАРАШ ВЛАКОВЕТЕ. >:( А като каза американски чалги - НАЙ-ПОСЛЕ пак хубаво поп радио. Затова пък нямаме метъл, само пънк, дето нещо не ме кефи. Но най-якото нещо е това, за което се моля ОТ ГОДИНИ - score за мисиите. Преди колко се мотаех в сегменти, докато си намеря подходяща песен за ситуацията, сега директно ти пуска яка музика, точно като някъв як филм е.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 04 Мар 2014 08:54
ти луд ли си Radio Los Santos и Westcoast classics сцепват и тва толк радиото, което го има само в селската част, на реднеците, също е доста яко и ест Лос Фм, за мега мексиканските повърни, дето има една песен с толкова дразнеща мелодиика, че в един момент се пристрастяваш флай ло е ок, електронна психарско радио, музиката е няква мн подходяща, в случай, че имаш много каране вечерно време тия повърни, дето тревор ги слуша, досат ме дразнят
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 06 Мар 2014 01:23
Аз пък никое от радиото не мога да си харесам. Пънка на Тревор е яко да звучи докато се гърми с полицията и се взривяват коли, много се връзва с такива ситуации Най-яките радиостанции са K-DST и Radio X на SA и Flash FM на Vice City
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 06 Мар 2014 07:10
nai-velikoto radio e K-rose v SA
male sigurno s chasove sym obikalql samo v redneshkite pokrainini s touring motor slushaiki K-rose bez da pravq nishto drugo
aaaaalll my ex's live in texaaaas
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 06 Мар 2014 15:59
Admiral General Till написа: флай ло е ок, електронна психарско радио, музиката е няква мн подходяща, в случай, че имаш много каране вечерно време flying lotus - много любим продюсър е правил музиката за flylo. не съм играл играта, ма станцията си я слушам от време на време. ногу крив!
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 06 Мар 2014 19:22
В Blaine County верно е много яко да ти жули кънтри (а и на път понявга), ама в града тотално не ми се връзва. Електронното мен ме радва (долу вдясно дето е) като алтернатива на попа (водещата на което е супер пичето бтв) и рапа, даже нерядко го заслушавам по-дълго. Мнол ми е тъпо, че нямам как си ъпдейтна играта и са играя с бъга, дето коли изчезват от гаражите. На Майкъл гаража изглежда стабилен, ма на Франклин всичко се изпарява. Или може би... през нощта (докато сейвам) тъмните братя идват и ми тафят возилото.
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 00:34
FlyLo има зверски инструментали. http://www.youtube.com/watch?v=p1s_bJn7qNoВ мулти веднъж с група плейъри се бяхме натоварили на един Tornado лоу-райдър с candy-red боя, хромирани тасове, бял винилен покрив Карахме към полето с вятърните турбини за да прецакаме няква сделка между The Lost и някакви други типове и точно като стигнах черния път от магистралата, дето върви към полето с турбините, тая песничка по-горе изкочи. Песента ни надъха като животни , имаше един веселяк 70-и някой си левъл с тунингована Акума и само кръжеше край колата докато карах с останалите негри към мисията, правеше уилита и разни други щуротии. И вече като почти се бяхме изкачили до полето, един от пичовете в колата ми пуска СМС да спра, спирам на около 500 метра от мястото на сделката, пича слиза вади снайпер и ми стана ясно, че сладура ще ни прикрива от хълма. Засилих се с Торнадото, останалите двама започнаха зверска престрелка, пича с Акумата започна да се вихри с Advanced Rifle-a и за кажи-речи 10-15сек. избихме към 20 NPC-та. TL;DR - петицата има зверски саундтрак.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 03:42
ОК, мислех си колко ще е яко R* North да бяха дали на R* San Diedo да им направят едва ли не Midnight Club в ГТА и гледам състезанията на Франклин, ма минах само първото и беше мн кратко, но потенциалът е зверски. Просто защо не са го направили, не знам. Бтв най-после вече имам усещането, че героите имат и друг живот освен главната история. Всичките рандъм енкаунтъри и хора, за/с които работиш наистина е все едно всеки има и други приятели освен главните. Някво усетих се че правя 1-2 мисии и после 3-4 ингейм дена правя странични неща, дано не е така само до средата и после всичко да изчезне. Как са мисиите онлайн? Някво интересни ли са (смислени) или само се избивате с други сладури?
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 04:57
Съвсем за малко си пуснах мултито. Общо взето гърмиш по другите или всички гърмите по разни NPC-та в някакви мисийки. Трупаш някакви точки, вдигаш левели, печелиш пари. Разбира си има съзтезания с различните превозни средства. Доста повече неща има от GTA 4 онлайн. За десетина минути това са ми впечатленията, покрай сингъла нещо не ме грабва тоя онлайн, може би по-нататък ще го разучавам .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 13:54
аз лотуса почнах да го слушам, след като чух тва http://youtu.be/n0xvAZS40aQиначе като ми пуснат How it was по уест коуста, дроба ми пада селското толк радио е пълно с бисери и е яко фън на моменти, освен тва Цитат: When listening to "Blaine County Community Hour" as Trevor, he will randomly change the station to another, perhaps to avoid listening to Ron's paranoid theories. Trevor even has a small bit on the show where Ron plays a humorous, angry phone message from Trevor threatening him if he ever attempts to put Trevor on the station. тва за гаражите за пръв път го чувам, ако си още в старата къща на франклин в гетото, понякога ми се е случвало да тръгна да прибирам доджа и вътре вече да има друг. в сми - ако не е паркиран пред къщата е в гаража и обратно(пък може и верно да има бъг) GTA Online е нещо огромно. ако седнеш вечерта, може да играеш до другата вечер, без да ти дотъпее - може да правиш разни рандъм събития - да се състезавате, да си устройвате престрелки, отделно може да дебнеш другите играчи и да ги мачкаш, за да трупаш точки. може да си кустомизираш героя - дрехи, коли, апартаменти и тн, ама това е по-напред, като натрупаш пара, макар, че в ютуб има достатъчно клипчета как да забогатееш лесно. може да краеш коли и да ги носиш на монката, отделно ламар ти дава някои насоки в началото за сингълплеър в мултиплеъра един вид зарибявка си е, но не съм се захващал сериозно, искам да си разцъкам сингъла първо, после да мина колкото се може повече мисии със златен медал, за да отворя ачийвмънта, после ще му мисля в мултито
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 19:08
Абе мултито писва адски бързо...освен ако не цъкаш с хедсет и другарчета. Проблема е, че има разни тъпанари, които играят с единствената цел да преебават играта на другите.
Е примерно за последно като го пуснах преди Коледа, тамън бях взел една кола за Монито, тамън стигнах Paynspray и някакви дебили се бяха накачили по покривите около сервиза и баааам от никъде ме погнаха с базука. Много се изздразних...като се респоунах минах през паркинга (говоря, за сервиза, дето е баш в центъра на Лос Сантос) учистих ги със снайпера набързо и вече имах нова мисия, където и да отидат въпросните сладури, аз бях плътно зад тях посипвайки яко олово по Бенефактора им. Глупаците решиха, че ако влезнат в морето с мръсна газ и се потопят ще ги оставя - напротив направиха мисията ми още по-сладка. След 4-5 кила на човек, ми лепнаха едно баунти от 7к. Юруш към летището, качих се в едно Додо и дадох на малкия братовчед да си лети 2-3 часа докато не падна баунтито.
На мен ми беше гот да ги учистя тия типове, но за новаци това е адски изнерващо и разваля играта, да можеш да минеш в пасивен режим ама е адски тъпо да не можеш да биеш тупаници на случайни NPC-та
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 07 Мар 2014 23:48
и тва го има аз още в началото, като си избирах кола, докато отивах към гаража за тунинг, някакъв лайнар се беше качил на покрива над гаража и мажеше наред, ама полицаи изникната отнякъде и го смъкнаха, после като си тичаше към мястото горе, се събрахме дружинка и точно като се респаунваше, се редувахме да го гърчим. иначе състезанията с коли са яки някви, после срещичките за пуцане са голяма краста. накрая един обира всичко, ама пък правиш левъл. а и ако се скриеш, може без проблем да си правиш мисиите, ти ги правиш, докато събереш пара, после не виждам към е проблема.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 08 Мар 2014 13:51
Са се сетих - я кажете как намирате полицията в петицата? След като с месеци четох постове като от тази картинка, се бях приготвил за терминатори в коли едва ли не, а то се оказа една доста логична полиция - търся те, минават пред теб и те засичат (тва е доста яко), засилват се в опит с бутане в задната броня да те накарат да се извъртиш и да спреш (тва с бавна кола може да е много досадно за неопитните, но с времето се учиш как да го ползваш за бууст), тва, дето гледат в радиус напред, като те изгубят от поглед, е суперлогичното е така. Много ме радва как като те търсят, спаунва коли наблизо около теб и ако фучиш яко, се набиваш на тях, аз в тия моменти все карам леко и като видя the one time, бърз завой в близката улица и карам гледайки главно картата. Или другото яко нещо е това как може да те подминат - вчера ме търсеха на 3 звезди и минах зад един блок и гледам там в него гараж тип навес, паркирам се до друг, изключвам фарове и чакам да се махнат и изведмъж една патрулка гледам на мапа влиза в уличката. Приготвям се да правя маневри а-у, а пичът ме подмина просто. (имаше видео в тубата как един го прави това, ма през нощта и паркира до улицата и почака малко и полицейска кола минава в перпендикулярната улица на 15-ина метра, намалява за 3 секунди и продължава). Бе с 2 думи мнол ми е яко на мен, не разбирам целия рев на другите.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 08 Мар 2014 14:48
ми ок е полицията в сми - гонят те, прецаквали са ми няколко мисии, тъпо е като си караш колата от гаража в пустинята и в мен се блъска полицейска кола, преследваща престъпници, с което аз ставам с три звезди, щот полицая се е ударил в мене. ама си има начини за измъкване бе - например спираш някъде в гората или пустинята, далеч от пътя и ги оставяш да преминат покрай тебе. или караш бавно по някоя странична улица и спираш фаровете. не е кой знае кво, освен ако не бързаш
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 08 Мар 2014 16:15
Да, за това говоря, ама понякога те намират и там, т.е. не са ги направил да са лесни да ги излъжеш всеки път, та малко тръпка вкарва. Тва с Франклин ше го пробвам, thx.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 14 Мар 2014 23:47
Изиграх всички главни мисии. За да не пускам спойлери ще кажа само, че накрая като трябва да правиш избор между A,B и C, най-хубавия край е C, другите два са пълен ташак
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 15 Мар 2014 14:15
e то тва вече кажи речи вс сме го минали
ест, че ще избереш С, после правиш мисиите на Лестър, ставаш милионер и ти е през кура
аз ся обикалям да събирам парчета писма, за да ракрия едно убийство, после ще минавам мисиите със злато, които не съм могъл, за да трупам още трофеи
в един момент има едно спиране на мисиите, изглежда, че само франклин има кво да прави, ама после се отпушват пак
тва докато си почивам от мултиплеъра, щот много нерви
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 15 Мар 2014 14:39
E да, ама аз съм тъп и избрах B, защото си помислих че ако избера C ще умре негъра, затова избрах Тревор, понеже той нали е най-лош След това видях в тубата другите завършеци и ме хвана яд и си пуснах нова игра
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|