Heartstone Beta key
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Re: Heartstone Beta key
Онези също са нещастници.
Отделно, нарушаваш terms of use.
Отделно, нарушаваш terms of use.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Това не е ли нещо като югио ама от близърд?
Смисъл wtf, не станахме ли на по 20+ :S
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Прилича доста на yu gi oh, но ме кефи как добре са пресъздали класовете от УоУ в игра на карти. Като цяло доста фън и ненатоварваща игра, тамън като за някой 20+
Че от кога игрите са свързани с възрастта ? По клубовете на времето съм виждал 35-40 годишни да цъкат Heroes 3 и както си обсъждат мача от снощи докато чакат хода на другия Alt+tab и пускат Revolt-a
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Играта е яко фън както и споменатото ю-ги-о... и аз мислех че тоя сорт игри са няква детска дебилщина, но всъщност се оказаха доста смислени логически игри... който не е пробвал много е изпуснал... Зарибяват на макс... оня ден получих бета ключ и се сцепваме тука с приятели...
За сега развивам само Маг... поне от това което виждам най-много ми допадна като клас...
За сега развивам само Маг... поне от това което виждам най-много ми допадна като клас...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
На 22 съм и все още цъкам Yu-Gi-Oh, няма възрастова граница за тая игра.denik написа:Това не е ли нещо като югио ама от близърд?
Щом те кара да мислиш, да съставяш стратегия, контра-атака и т.н., играта не е само за 7-годишни, защото едно такова лапе хал-хабер си няма как се играе.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Stormrage#2345 ми е тага ако ме хванете на линия може да разцъкаме макар, че съм още бая нууб...
голяма краста е дейба и играта..
голяма краста е дейба и играта..

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Нещо сървара не бачка, иначе съм навит. Jorix#2923 ми е тага
-
bloodknight2012
Много ми се иска да пробвам играта и ще съм много благодарен ако някой, на който случайно му се намери втори ключ, го сподели с мен. Мерси предварително !
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И аз съм в недоумение...denik написа:Това не е ли нещо като югио ама от близърд?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- maximalniq
Някой ключ ?

П.С. Взех си ключ за 15 chaos orb-a на Path of Exile
П.С. Взех си ключ за 15 chaos orb-a на Path of Exile
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Буренца, тва отношение не го ли надраснахме и него вече. Играете ли игри? Играете.VVARDEYN написа:И аз съм в недоумение...denik написа:Това не е ли нещо като югио ама от близърд?
В духа на тва мислене, дали ще кибичиш Енгри Бърдс на телефона, Skyrim на бокса или Хартстоун на писи, все си инфантилче.
Най-мразим инфантилчета да ми се правят на пораснали.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Чак сега ти прочитам умопръдните и искам да те осведомя, че логиката ти е fundamentally flawed, щото ако не ти е хрумвало има entertainment за възрастни и такъв за хлапаци. Въпросната игричка очевидно е от втория тип (PEGI 7), което не променя факта че все пак ме заинтригува като естественото развитие на Warcraft TCG - една доста сносна игра от този тип с интересни механики, на която с Гошо сме отделили немалко време.
Което съответно ни отвежда до основният ми проблем с игри като тази или пък Duals of the Planeswalkers - определено има нещо адски дебилно и лузерско в това да играеш компютърни версии на тоя тип игри с карти, особено когато си играл физическите им еквиваленти. В случаят с Hearthstone нещата стоят малко по-другояче защото все пак Warcraft TCG вече не е фактор и може би си струва човек да ѝ обърне внимание, макар и да бие на Ю-Ги-О.

Което съответно ни отвежда до основният ми проблем с игри като тази или пък Duals of the Planeswalkers - определено има нещо адски дебилно и лузерско в това да играеш компютърни версии на тоя тип игри с карти, особено когато си играл физическите им еквиваленти. В случаят с Hearthstone нещата стоят малко по-другояче защото все пак Warcraft TCG вече не е фактор и може би си струва човек да ѝ обърне внимание, макар и да бие на Ю-Ги-О.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Картинките са анимирани => Значи е за деца.
Картинките не са чак толкова анимирани => Значи е за възрастни
Имаше такива случаи преди време, когато още излизаха книгите за Хари Потър. По-паралиите си поръчваха книгата със специална корица, която да не е чак толкова "детска", че да не би да им се смее някой, като ги види какво четат...
Комплексарщината е навсякъде.
Картинките не са чак толкова анимирани => Значи е за възрастни
Имаше такива случаи преди време, когато още излизаха книгите за Хари Потър. По-паралиите си поръчваха книгата със специална корица, която да не е чак толкова "детска", че да не би да им се смее някой, като ги види какво четат...
Комплексарщината е навсякъде.
¯\_(ツ)_/ ¯