Heartstone Beta key
Heartstone Beta key
Здравей форум,
Ако някой е запознат с новата игра на Blizzard - Heartstone и е заинтересован от beta key, да драсне едно писъмце. Най-добре ще бъде да ми пишете на имейла, тъй като го проверявам често:
alexchobanov@gmail.com
Поздрав!
Ако някой е запознат с новата игра на Blizzard - Heartstone и е заинтересован от beta key, да драсне едно писъмце. Най-добре ще бъде да ми пишете на имейла, тъй като го проверявам често:
alexchobanov@gmail.com
Поздрав!
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Heartstone Beta key
Драснах ти мейл, ще пиша и тук. Заинтересуван съм 
TheChosen1 написа:даджайците
zdravei
otdavna si trysq beta key, no do sega nqmam kysmet
posledno probvah giveaway-a na wowhead, no mal shans
adski shte sym ti blagodaren ako imash vse oshte izlishen key i metnesh edin nasam
otdavna si trysq beta key, no do sega nqmam kysmet
posledno probvah giveaway-a na wowhead, no mal shans
adski shte sym ti blagodaren ako imash vse oshte izlishen key i metnesh edin nasam
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
За съжаление, не предлагам безплатни ключове. И на мен ми се играе и много се изкушавам в момента, но тъй като ключовете са редки, се опитвам да изкарам някой лев. Ако си заинтересован, пиши на имейла ми с някаква оферта.
Поздрав
Поздрав
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
ХАХАХАХАХАХАХ
ИСКАЛ НАШИЯ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ!
Бати смешника, да иска пари за нещо, което принципно е безплатно.
Иди се скрии, момче.

ИСКАЛ НАШИЯ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ!
Бати смешника, да иска пари за нещо, което принципно е безплатно.
Иди се скрии, момче.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
Явно някой е малко ядосан,а ?
Хах, кажи ми по-точно защо трябва да си дам ключа на някой безплатно? Пари не се печелят само от препродаване. Не знам какъв ти е проблема, аз имам нещо ценно, ако някой друг го иска - може да си плати. Така, че ако нямаш какво да добавиш, сине, на добър час
Хах, кажи ми по-точно защо трябва да си дам ключа на някой безплатно? Пари не се печелят само от препродаване. Не знам какъв ти е проблема, аз имам нещо ценно, ако някой друг го иска - може да си плати. Така, че ако нямаш какво да добавиш, сине, на добър час
Това ако беше ценно нямаше да го продаваш по форуми 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Защо да не го продавам във форум? Не става въпрос за злато или диаманти, става въпрос за досъп до бета на някаква игра. Коплкото и да е ценно, все пак е игра. Аз лично не бих дал пари за бета, на игра, която е безплатна, но има хора които биха. Поради това аз съм написал в няколко форума, ще изчакам известно време и може и да ми излезе късмета. Ако това се случи двама души ще са доволни. Не мога да разбера каквъ е проблема?
Ако можеш да ме посъветваш къде да го продам, заповядай, ако не, по-добре си дръж невероятните забележки за себе си
Приятен ден!
Ако можеш да ме посъветваш къде да го продам, заповядай, ако не, по-добре си дръж невероятните забележки за себе си
Приятен ден!
Аз не съм съгласен, че ключа е ценен, а не че го продаваш по форуми. Аз лично бих го дал безплатно на някого и съм правил така с други бета ключове преди.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
За теб може и да не е, но за други хора е. На запад дават до 300$ за HS beta key. Аз не искам нищо подобно, защото тук просто няма как да стане. Но не виждам защо изобщо пишеш тук?
Алоо търговеца ние в Булгаристан за нормални игри пари не даваме а ти искаш за бета на P2W игра.....
Soulsteal, ти си от този тип хора, които за жалост са мнозинство в България и изпозлваш много правилно думата "ние".
Приятен ден!
Приятен ден!
Едни играят платени игри без да плащат, други продават безплатни игри. Такива сме си българите 
Забавно обобщение, но все още не виждам защо продължаваш да пишеш? Единственото ми обяснение е, че просто нямаш нищо по-добро да правиш.
А аз не виждам защо слагаш въпросителни на съобщително изречение, но уви, такива са времената 
Защото явно не си запознат с явлението "косвен въпрос". Да наистина обучението в тези времена не е на ниво, естествено е да си го пропуснал.
Изречение с косвен въпрос завършва с пунктуацията на главното изречение, идиот прост. Следващия път поне си свери фактите преди да говориш глупости.
Отное ти 4 часа да го провериш, но поне си прав, честито! Предполагам, че в крайна сметка е добра, тъй като и двамата научихме нещо денс. Това и те накарах да си загубиш спокойния маниер и да запсуваш като каруцар. Такива сме си българите, наистина.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Абе просто се махай от форума и не се опитвай да припечелиш пари от нещо, което си е безплатно.
Грам бе ми дреме на онази работа, колко пари дава някой тъп американец на запад за БЕЗПЛАТЕН код, или пък който и да е друг идиот.
Факт е че си прост чиляк, с други думи моля напусни.
Грам бе ми дреме на онази работа, колко пари дава някой тъп американец на запад за БЕЗПЛАТЕН код, или пък който и да е друг идиот.
Факт е че си прост чиляк, с други думи моля напусни.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...master freakout...
Търговеца не та знам научи ли ДЕНС-ка нещо, но ми ОТНОЕ 2 минути да разбера, че си кух като градинска лейка. Яхвай каручката и вън.achobanov написа:Отное ти 4 часа да го провериш, но поне си прав, честито! Предполагам, че в крайна сметка е добра, тъй като и двамата научихме нещо денс. Това и те накарах да си загубиш спокойния маниер и да запсуваш като каруцар. Такива сме си българите, наистина.