1. След дъжд качулка, Боби. Тва ми беше идеята.Boby написа:Ето, предупреждавам те "публично". Знаеш по-добре от мен защо. Не може да опишем в 20 реда правила всички глупости, които могат да му хрумнат на човек. Като тази с безмисленото вдигане на безброй стари теми или флуденето с офтпоци.hyper2 написа:Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място.
Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш.
Абе типично по български.
Не ми се коментира повече.
По повод въпроса за ревютата на игри - авторите ги пишат когато имат възможност и желание за това. (както си сигурно си забелязал) На сайта няма нито една платена реклама, свързана с игри. Приходите от реклама са важни - с тяхна помощ може да отедляме повече време и усилия за любимия ни сайт и да публикуваме повече статии. Така е абсолютно навсякъде по света. Без пари - толкова.
Ако някой ни изпрати грамотна и смислена статия (не се е случвало досега някой да ни изпрати такава) с желанието да я публикуваме на сайта - ще я публикуваме. Също така, всеки е може да напише каквата си иска статия или ревю във форума или коментарите - има доста добри неща, публиквани от читатели.
2. Мога да напиша правила, дето да изключват всякакви простотии от раз. Сериозен съм. Само кажи.
3. Някак си ако наистина не ти се занимава толкова или нямаш тази възможност, има няколко свестни човека, дето влизат често и ми се вярва, че поне един от тях би се съгласил да модераторства, за да е напълно подредено това място.
4. Никой не иска да чете статии на рандъм хора, гейм журналистите са за това, понеже имат далеч повече опит и разбиране от всеки сульо и пульо, дето може да си изкаже мнението за игра на 10 реда, но явно авторите си имат по-ангажираща (предполагам и целодневна) работа. Дето викаш като за без пари - толкова, явно.
Аре като не можеш да се обосноваваш, повече не ме занимавай с глупости.Gipo написа: Е как с какво бе, глупав?!