Автор |
Съобщение |
Toxic Diaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 10 Окт 2013 23:33
Boby написа: hyper2 написа: Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място. Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не. Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш. Абе типично по български. Не ми се коментира повече. Ето, предупреждавам те "публично". Знаеш по-добре от мен защо. Не може да опишем в 20 реда правила всички глупости, които могат да му хрумнат на човек. Като тази с безмисленото вдигане на безброй стари теми или флуденето с офтпоци. По повод въпроса за ревютата на игри - авторите ги пишат когато имат възможност и желание за това. (както си сигурно си забелязал) На сайта няма нито една платена реклама, свързана с игри. Приходите от реклама са важни - с тяхна помощ може да отедляме повече време и усилия за любимия ни сайт и да публикуваме повече статии. Така е абсолютно навсякъде по света. Без пари - толкова. Ако някой ни изпрати грамотна и смислена статия (не се е случвало досега някой да ни изпрати такава) с желанието да я публикуваме на сайта - ще я публикуваме. Също така, всеки е може да напише каквата си иска статия или ревю във форума или коментарите - има доста добри неща, публиквани от читатели. 1. След дъжд качулка, Боби. Тва ми беше идеята. 2. Мога да напиша правила, дето да изключват всякакви простотии от раз. Сериозен съм. Само кажи. 3. Някак си ако наистина не ти се занимава толкова или нямаш тази възможност, има няколко свестни човека, дето влизат често и ми се вярва, че поне един от тях би се съгласил да модераторства, за да е напълно подредено това място. 4. Никой не иска да чете статии на рандъм хора, гейм журналистите са за това, понеже имат далеч повече опит и разбиране от всеки сульо и пульо, дето може да си изкаже мнението за игра на 10 реда, но явно авторите си имат по-ангажираща (предполагам и целодневна) работа. Дето викаш като за без пари - толкова, явно. Gipo написа: Е как с какво бе, глупав?! Аре като не можеш да се обосноваваш, повече не ме занимавай с глупости.
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 10 Окт 2013 23:45
Добре бе, пич, ще те светна - всеки е вдигал някакви стари теми или е вършил други глупости и си е отнасял по някоя псувня за това. Ако ще има шитсторм срещу теб, то ще е само щото се обясняваш, караш, вадиш аргументи и накрая - почваш да се бориш за форумна свобода и да спориш на дребно за това кой бил тъп, на кого му се разминавало и какво точно си направил, за да заслужиш отношението към тебе. 1000 пъти съм го видял това вече.
Не си свършил нищо кой знае какво, може и незаслужено да те е нахранил някой, но кво толкова - замълчи си сега и не обръщай всички срещу себе си като почнеш да раздаваш виртуална правда в името на и аз не знам кво.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Toxic Diaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 10 Окт 2013 23:52
Ех, ма си прав и ти, просто като знам, че съм бил по други форуми и има нещо като стандарт там, но явно е въпрос на ниво на стандарт на съответния форум, ама нейсе. Да можеше повече свестни като теб да има, дето да могат да ти кажат нещо без да включва пожелания за роднини или телесни части, повече щях да стоя тук. Жив и здрав.
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 11 Окт 2013 03:45
Аз пък веднъж в почти 10 годишната си история във форума не съм вдигал стара тема.
Ето ти нещо като стандарт - вдигаш стара тема, изчезваш. Връщаш се и ядеш лайна. Първия път получаваш пожелания за роднини или телесни части. Втория не са просто пожелания.
Дееба малоумния. Осрал глезените и после другите му криви че му казали че е лайнар. Аре напусни, нямаш място тук. Дебил.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 11 Окт 2013 08:08
hyper2 написа: Gipo написа: Е как с какво бе, глупав?! Аре като не можеш да се обосноваваш, повече не ме занимавай с глупости. След флууда, който спретна във форума, наистина ли имаш наглостта да попиташ - какво толкова си направил? И после защо ли те наричам глупав... Наистина ме е яд, че поради някаква причина Boby не банва по IP завинаги малоумници като васко (или който и да е) и поне временно (пак по IP) такива като теб. Щото Boby може и да си казва - ми няма да ги банвам по IP, те просто са тъпи, кво толкова... ама честно казано като видя някакъв спам шит или някоя гротескна картинка от васко ми идва да забия химикалка в монитора. Имам си достатъчно други ангажименти в живота, че да ми става тъпо, като някой олигофрен налази форума. Ама ето, случва се и го приемам лично, вероятно заради броя години с PCM. Само мога да си представям какви тъпотии са му минали на Boby през главата покрай тоя форум, че да развие тази толерантност в последствие. Вероятно той си работи съвсем друга работа и за негово (а и наше) нещастие PCM се е превърнало в нещо странично. Заради кризата, заради малко рекламодатели и въобще световната тенденция със заливането с информация отвсякъде което уби печатните издания. @Boby - човек, сериозно, защо не "назначиш" модератор, който да ти помага с форума? Малко ли сериозни хора има от форума, които биха се съгласили да го правят на добра воля в свободното си време?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DA_ROK
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 11 Окт 2013 10:09
Gipo написа: Имам си достатъчно други ангажименти в живота, че да ми става тъпо, като някой олигофрен налази форума. Тва са го каза само за да се похвалиш че имаш живот, нали?
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 29 Ное 2013 12:50
абе забелязвате ли, че тоя дето се е писал hyper2 в тая тема, ся си е сменил ника на toxicdiaz, а пък го псува постоянно и се мъчи да му се пъне
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 29 Ное 2013 17:39
Gipo написа: [
@Boby - човек, сериозно, защо не "назначиш" модератор, който да ти помага с форума? Малко ли сериозни хора има от форума, които биха се съгласили да го правят на добра воля в свободното си време? И аз тва му казах на лично, пък той даже не отговори...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 19:15
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 20:29
выебанный ножом
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 20:36
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 20:40
men me e qd 4e ne bqh na korn 2005ta godina
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 21:11
IC1101 написа: men me e qd 4e ne bqh na korn 2005ta godina ти си одил прав под масата тогава бе баце
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев Публикувано на: 30 Ное 2013 21:49
IC1101 написа: men me e qd 4e ne bqh na korn 2005ta godina я бех беше мнол тъпо
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|