Автор |
Съобщение |
DeanWin
|
|
В момента играе: The Last of Us
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 16 Ное 2013 04:55
The Last of Us. Неповторима е, егати играта. В един момент можеш да си изкараш ангелите от страх, в следващия вече се смееш заедно с героите, а след малко ти се насълзяват очите от развитието на нещата. Просто нямам думи, това е най-добрата игра излизала някога според мен. Никога не съм се потапял така в историята на която и да е друга, изумен съм!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 16 Ное 2013 11:56
hyper1 написа: Дай ми 5 по-добри поредици от типа мащабни 3Д игри на пц/ конзоли за последните 10 години. Играл съм всичко голямо. Не ми обяснявайте, AC > 95% от простотиите, дето излизат периодично. +1. Ако не друго, то поне е нещо различно от повечето игри на пазара. Във всяка част на Асасина имаме исторически елемент, примесен с невероятна атмосфера. Всичките локации в поредицата са пресъздадени мега добре. Винаги има и горе-долу прилична история (поне що се отнася до миналото, щото там с Дезмънд малко посбозиха нещата) и най-важното може би е, че всяка част е доста различна от другите (като не броя експанжъните на 2-ката за отделни игри). Примерно ренесансова Италия, след това Америка през 18-ти век, имаме коренна разлика и като атмосфера, и като история и като всичко. Като геймплей може би са малко еднотипни, щото нали все битки с мечове, скачане по покриви ма мен все още си ме зарибяват, а тва е най-важното. Ако направят следващата част в по-близко минало и има повече огнестрелни оръжия, може да се получи вече доста по-различен Асасин, би било интересно. Иначе новия Асасин още не съм го почнал ма нямам съмнения, че и той ще е як. Просто Юбисофт са си Юбисофт, нямат слаба игра в каталога си. Сега врътнах новия Splinter Cell и също си беше мега добър.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 19 Ное 2013 19:07
Нищо особено е. Типична безмозъчна линейна пуцалка, препълнена с псувни и простотии за забава на 13-годишните хлапета и американците.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 19 Ное 2013 22:46
Ами това си е чиста истина.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
DeanWin
|
|
В момента играе: The Last of Us
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 03:34
God of War III. Знам, че е зрелищна, перфектна е, страхотна е, но съм сигурен, че ако я бях започнал преди The last of us щях да я оценя повече, още съм под въздействие на ToU и всичко друго ми бледнее. ;(
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 10:52
Не мисля. Да, The Last of Us е страхотна игра, и макар да не я играх, изгледах цялото walkthrough от един пич в тубата. God of War 3 обаче е тотално друга бира. И него не съм играл, ама съм играл предишните две + игрите за PSP. Това което искам да кажа е че игрите са различен жанр и не виждам смисъл всичко да ти бледнее след като си играл The Last of Us.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 12:46
суперска! с доста забележки, но суперска!
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 12:51
Най-ме кефи да им пръскам тиквите за Braindeath. Или да им ги къцам с щика.
Странното е, как една фантасмагорска пуцалка може има много по реалистична военна атмосфера от редица So Real шутъри (визирам CoD 1/2/5, BF 1942, MoH AA, PA) без значение, че показват различни войни.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 13:12
допада ми комбинацията от олдскул шутър с вплетени много модерни механики. наистина, повечето кътсцени е по-добре да бъдат скипнати, войс актинга е ужасен и на места много нелепо може да се заклещиш в някоя невидима стена, но играта е уникален фън. класически олдскул фън да кълцаш и разпарчетосваш многобройни гадове. взех и експанжъна и ме очакват много приятни часове.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 14:07
Е то бойната система е може би най-добрата която съм виждал до момента в шутър. Особено в предвид, че всичките вампирски оръжия са one hand и могат да се комбинират с shadow glove-a. Макар, че на мен най ме изкефи, както вече споменах, да им перя тиквите с headshot-и с Kar98 или да ги поря с щика. Между другото байонетите и лопатата могат да се хвърлят по противниците, газовата лампа се чупи и подпалва доста ефектно. А да се отключат всичките способности на ръкавицата е доста трудно.
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 20 Ное 2013 16:00
има ли битки на Източния фронт ?
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Ное 2013 19:34
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Ное 2013 19:57
Некровижъните и Дедфола превъртя ли ги?
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Ное 2013 21:22
на necrovision съм на chapter 7 и реших да паузирам малко с дуумец, че никога не съм виждал bfg edition-а, но честно казано разликата с ванилата в графично отношение не е някаква извънземна...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 24 Ное 2013 21:51
bugse82 написа: на necrovision съм на chapter 7 и реших да паузирам малко с дуумец, че никога не съм виждал bfg edition-а, но честно казано разликата с ванилата в графично отношение не е някаква извънземна... Имаше един GTX мод май се казваше. http://www.moddb.com/mods/g-t-x-d3Имаше и версия за Quake 4, която бях пробвал.
|
|
|
|
|
veluvian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 26 Ное 2013 13:05
Макар и със закъснение, играя напоследък Batman: Archam Asylum чрез steam и съм доволен. Принципно трудно ще се хвана с игра, която да ми отнеме толкова време. Като цяло играя и гледам Starcraft 2: HotS, но там играчите непрекъснато задобряват и всеки месец тактиките значително се променят. Така например куриозното е, че PvP мачовете септември ми бяха основния проблем (те са си късметлийски по принцип), сега му намерих една цака и рядко губя на подобен мирър мач. Сега може би са най - хубавите времена за протосите в електронния спорт от много време насам, обраха почти всички титли, вкл. и гранд финала на Blizzcon. Soul_Dear обаче е отдавна чаканият шампион.
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Ное 2013 09:23
Разцъквам "How to Survive" - много забавна игричка, в която разфасоваш няколко тона зомбита. Днес ще започна и "The Cave"
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Ное 2013 19:18
След Deadfall обратно на Quake 4
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 29 Ное 2013 23:12
Това се случва на всяко геймърско събитие... Е3 - бъкано с косплей мацки - всеки отива заради игрите.
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Дек 2013 00:16
doggymien4o написа: Ами това си е чиста истина. Ко лажиш ве
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|