hyper1 написа:Дай ми 5 по-добри поредици от типа мащабни 3Д игри на пц/ конзоли за последните 10 години. Играл съм всичко голямо. Не ми обяснявайте, AC > 95% от простотиите, дето излизат периодично.
+1. Ако не друго, то поне е нещо различно от повечето игри на пазара. Във всяка част на Асасина имаме исторически елемент, примесен с невероятна атмосфера. Всичките локации в поредицата са пресъздадени мега добре. Винаги има и горе-долу прилична история (поне що се отнася до миналото, щото там с Дезмънд малко посбозиха нещата) и най-важното може би е, че всяка част е доста различна от другите (като не броя експанжъните на 2-ката за отделни игри). Примерно ренесансова Италия, след това Америка през 18-ти век, имаме коренна разлика и като атмосфера, и като история и като всичко. Като геймплей може би са малко еднотипни, щото нали все битки с мечове, скачане по покриви ма мен все още си ме зарибяват, а тва е най-важното. Ако направят следващата част в по-близко минало и има повече огнестрелни оръжия, може да се получи вече доста по-различен Асасин, би било интересно.
Иначе новия Асасин още не съм го почнал ма нямам съмнения, че и той ще е як. Просто Юбисофт са си Юбисофт, нямат слаба игра в каталога си. Сега врътнах новия Splinter Cell и също си беше мега добър.