Платформи: спам + конзолки.
Релеасе дате
Айде спам геймърчета, още една троха ви метнаха, радуйтесь!

Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола.SouLSteaL написа:трохи трохи ама така както е тръгнало хляб топъл ще ни доставят
От личен опит мога да ти кажа, че точно пък с клавиатура за сам играч няма никакъв проблем да играе файтър, даже е доста по-удобно.ToxicDiaz написа:Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола.SouLSteaL написа:трохи трохи ама така както е тръгнало хляб топъл ще ни доставят
Не върви, ама карай.
ти нормален ли си? къде е връзката с 2d арените и контролите?theждъ написа: и ся като се замислите, че MK9 (а и Injustice) е първата игра в поредицата от MK4 насам, която се завръща към 2D арените, би трябвало да ви светва че е точно толкова подходяща за РС и клавиатура, колкото бяха и МК1 и 2 и 3.

О КОЛКОbugse82 написа:и са що ми ги пускаш тия джойстици? да ми докажеш, че не се играе с клавиатура?
ми аз си го знам.![]()
и tekken съм играл на аркаден автомат. и?
so what's your point, or?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Не те знам какво толкова не му харесваш. Никога не съм имал проблеми с игри направени на него.ToxicDiaz написа:Няма оправия, Unreal Engine 3 все пак.
Пич на по-слабо PC от твоето братчеда играе на макс. Виж си драйвери или охлаждане. А и мортала е по-добър според менKratoss написа:не знам от какво е.. не мога си го обесня! Пробвах да намаля докрай всичко и пак си сече..