Автор |
Съобщение |
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 07 Окт 2013 19:45
Платформи: спам + конзолки. Релеасе дате : 29-ти ноември 2013 Айде спам геймърчета, още една троха ви метнаха, радуйтесь!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 07 Окт 2013 19:49
трохи трохи ама така както е тръгнало хляб топъл ще ни доставят
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 07 Окт 2013 19:50
SouLSteaL написа: трохи трохи ама така както е тръгнало хляб топъл ще ни доставят Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола. Не върви, ама карай.
|
|
|
|
|
Toxic Diaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 07 Окт 2013 19:52
Тва много готино, ама забелязвам напоследък, че доста внимание се обръща на наистина качествените игри по DC герои - батманите, Injustice, даже Scribblenauts с такава тема излезе, тъжно за Marvel. :/
"Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола. Не върви, ама карай" Наското пак цъках МК на конзола и открих, че в лявата ръка съм много по-бавен на конзола, защото на клавиатура четирите стрелки са ми под 1 пръст всяка и като че ли се движа по-свободно. Ма може би съм само аз
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 07 Окт 2013 19:55
ToxicDiaz написа: SouLSteaL написа: трохи трохи ама така както е тръгнало хляб топъл ще ни доставят Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола. Не върви, ама карай. От личен опит мога да ти кажа, че точно пък с клавиатура за сам играч няма никакъв проблем да играе файтър, даже е доста по-удобно.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 07 Окт 2013 20:01
30 паунда за Baka Gaijin спам едишъна А така, издойте я таз крава.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 07 Окт 2013 22:36
кви клавиатури бе, да ви еба, се едно не може да се плъгне джойстик у компа
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 08 Окт 2013 08:40
льольовци насрани, МК2 на какви точно джойстици го играехте, че не моа да си спомня нещо или май по това време я имаше само за аркади и компове, чак после я портнаха и за сеги-меги и секви други пародии и ся като се замислите, че MK9 (а и Injustice) е първата игра в поредицата от MK4 насам, която се завръща към 2D арените, би трябвало да ви светва че е точно толкова подходяща за РС и клавиатура, колкото бяха и МК1 и 2 и 3. друг е въпросът, че огромна част от вас тогава не са били родени, кво остава пък да са имали компове
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 08 Окт 2013 10:00
Тая игричка е някаква много нискобюджетна и недодялана игричка за смартфони, дори и трошичка не бих я нарекъл При наличието на доста по-качествената MK, не знам кой би обърнал внимание на това. Може би само някакъв фен на батман, който търси нещо бюджетно.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 09 Окт 2013 14:06
theждъ написа: и ся като се замислите, че MK9 (а и Injustice) е първата игра в поредицата от MK4 насам, която се завръща към 2D арените, би трябвало да ви светва че е точно толкова подходяща за РС и клавиатура, колкото бяха и МК1 и 2 и 3. ти нормален ли си? къде е връзката с 2d арените и контролите? ако беше играл поне няколко заглавия щеше да знаеш, че 3d и 2d тупалки се играят АБСОЛЮТНО по един и същ начин. всичко е само визия и козметика, братчед. тупалка с клавиатура XD ЛЕШ!
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
Toxic Diaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 09 Окт 2013 16:30
Нема леш, объркал си рейса, пич. Или може би не знаеш, че MK дължи популярноста си на аркадни автомати (и бруталността разбира се), които имат бутони, пригодени за всеки пръст + джойстик за движение? И като казва, "че 3d и 2d тупалки се играят АБСОЛЮТНО по един и същ начин" виждаш в каква дълбока заблуда си. Плюс това се продават (и купуват) доста от този тип контролери и то предимно хора с конзоли гледам, че ги взимат. Та смятай.
___________________________________ mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 09 Окт 2013 17:57
и са що ми ги пускаш тия джойстици? да ми докажеш, че не се играе с клавиатура? ми аз си го знам. и tekken съм играл на аркаден автомат. и? so what's your point, or ?
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 09 Окт 2013 19:41
bugse82 написа: и са що ми ги пускаш тия джойстици? да ми докажеш, че не се играе с клавиатура? ми аз си го знам. и tekken съм играл на аркаден автомат. и? so what's your point, or ? О КОЛКО
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 01 Ное 2013 20:08
|
|
|
|
|
SvRomanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 02 Ное 2013 17:10
"Да портнеш файтър за PC е все едно да портнеш стратегия за конзола."
Абсолютно нищо общо няма. С какво конзолата е по-добра платформа за файтъри от РС ?Само не ми казвай джойстик, щото пад имам и за РС-то, ама ти нямаш мишка на конзолата.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 14 Ное 2013 11:27
Injustice @ Zamunda Кампанията - постна и зле. Повечето герои не ме кефят грам, мутлито става за разцъкване с приятели, но като цяло нищо запомнящо се. Иначе пък комботата и магиите са опростени, което пък не затормозява играча и като цяло играта не тежи много на хардуера.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice Gods Among Us UE (спам едишън инбаунд) Публикувано на: 17 Ное 2013 22:36
Аз преди малко пробвах играта,но имам проблем,какъвто много хора май имат,четейки по форумите... Избрах играта сама да избере какви настройки и тя ми прави всичко на max.. В началото върви перфектно, но след като поиграя 2,3 мин започва много да сече и става невъзможно да се играе. Спирам я,пускам я отново и пак така става.. Конфигурацията ми е Inte i5-3570 , Nvidia GeForce GTX 660 , 4 GB RAM, Windows 7 . Пробвах да намаля сенките,всичко и пак същото... Ако някой знае как се оправя проблема нека сподели.. Благодаря предварително!
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 17 Ное 2013 23:02
Няма оправия, Unreal Engine 3 все пак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 18 Ное 2013 00:41
не знам от какво е.. не мога си го обесня! Пробвах да намаля докрай всичко и пак си сече..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition Публикувано на: 18 Ное 2013 08:21
ToxicDiaz написа: Няма оправия, Unreal Engine 3 все пак. Не те знам какво толкова не му харесваш. Никога не съм имал проблеми с игри направени на него. Kratoss написа: не знам от какво е.. не мога си го обесня! Пробвах да намаля докрай всичко и пак си сече.. Пич на по-слабо PC от твоето братчеда играе на макс. Виж си драйвери или охлаждане. А и мортала е по-добър според мен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|