Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев

Нещата от живота
Аватар
Kompoth

Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев

Мнение от Kompoth »

начи смятай колко си тъп, щом те баннаха от форум без правила :o
Children of Bodom
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Мнение от Children of Bodom »

баси ка се надървих като видях заглавието :? кур за 2007
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
Аватар
Toxic Diaz

Мнение от Toxic Diaz »

Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място.
Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш.
Абе типично по български.
Не ми се коментира повече.
mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

¯\_(ツ)_/ ¯
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Serious Sam написа:
Der Meister написа:Слушай си там безкрайните приспивни сола на Малмстийн и не се обаждай на тема музика :D
Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам... 8).
С тази разлика, че аз отдавна съм отишъл там и няма и да се връщам :D (поне не скоро :D )
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

hyper2 написа:Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Боби няколко пъти ми е писал да ме предупреди че прекалявам.
Яж лайна.
Всъщност с удоволствие бих поадминствал из форума, да разкарам такива лекенца като тебе. Умерено де, че то ако всички тебеподобни лайнари ги шитнем тука ше останат само андрей и сирус сам да спорят за политика и още 5 човека да им четат постовете. Нужно е да има и такива като теб по малко. Но ти точно си излишен.
Проблема е, че няма да върви с админския акаунт да ти кажа да ядеш лайна.
Тъй че яж лайна.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Toxic Diaz

Мнение от Toxic Diaz »

Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега?
И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко.
А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ма само да видим дали съм разбрал - изравяш тема от преди 6 години и кусур с някво безсмислено мнение, пък сега мрънкаш ?
джумерки
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

сополива сган
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Мечиста
В момента играе: с пишката си

Мнение от Мечиста »

Ще се ходи! :rockon:
Изображение
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

hyper2 написа:Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега?
И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко.
А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник.
И кво бе, лешпер, отвори последната страница у форума и си избра тема и реши да я дигнеш?
Бах та в гениалния. Това е най-забавното нещо което можеш да направиш тук, и е толкова уникално, че се случва на всеки месец и половина, и то все от тъпанари като теб.
И какво, вдигна умряла тема щото искаше Боби да ти пише че прекаляваш ли? Ти не си ли го знаеше бе, дебилен?
Яж лайна казах :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

hyper2 написа:Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място.
Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш.
Абе типично по български.
Не ми се коментира повече.
Ето, предупреждавам те "публично". Знаеш по-добре от мен защо. Не може да опишем в 20 реда правила всички глупости, които могат да му хрумнат на човек. Като тази с безмисленото вдигане на безброй стари теми или флуденето с офтпоци.

По повод въпроса за ревютата на игри - авторите ги пишат когато имат възможност и желание за това. (както си сигурно си забелязал) На сайта няма нито една платена реклама, свързана с игри. Приходите от реклама са важни - с тяхна помощ може да отедляме повече време и усилия за любимия ни сайт и да публикуваме повече статии. Така е абсолютно навсякъде по света. Без пари - толкова.

Ако някой ни изпрати грамотна и смислена статия (не се е случвало досега някой да ни изпрати такава) с желанието да я публикуваме на сайта - ще я публикуваме. Също така, всеки е може да напише каквата си иска статия или ревю във форума или коментарите - има доста добри неща, публиквани от читатели.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Нямам какво да добавя към мнението на Боби.
освен
Яж лайна :!:

:oops:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Toxic Diaz

Мнение от Toxic Diaz »

стига си се мазнил като цигане за баничка на админа бе, дее ква си отрепка

(нямам време сега да отговаря на горните мнения, ма ше кажа 2 думи, когато мога)
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Не говори с пълна уста :?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Тоя ретард най-накрая го баннали. Той чак втори акаунт си направил. Смешняга.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
Toxic Diaz

Мнение от Toxic Diaz »

Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница?
А втори профил си направих, щото за разлика на някои, дето си мерят егото с броя постове тука, мен ми е през нали да за тая цифра.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

нали знаеш до къде ше го докараш с тва отношение ? в смисъл, вече се осра, отнасяш бая псувни и ако продължаваш да си толко тъп и кух, ще имаш само 2 избора накрая - или да станеш кат васко/марто, и след 2 месеца да регнеш трол акаунт, да си "отмъщаваш" на лошите батковци, или да седнеш мирно в ъгъла и да замълчиш за малко, щото наистина квото и да кажеш от ся нататък ще е тъпо и ще ядеш още псувни

:roll:
джумерки
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

hyper2 написа:Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница?
Е как с какво бе, глупав?!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор