Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев
Re: Cannibal Corpse,5 март,зала Христо Ботев
начи смятай колко си тъп, щом те баннаха от форум без правила 

- 
				Children of Bodom
 - В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

баси ка се надървих като видях заглавието  
 кур за 2007

Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
- Toxic Diaz

Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място.
Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш.
Абе типично по български.
Не ми се коментира повече.

Дето си говорихме преди малко с лидера, тука говорим за типична българска работа - няма правила и пак някой иска да шефства. Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Същата работа като с ревютата на игрите - вместо след като биват питани многократно защо не ревюират някои от най-големите игри, да напишат нещо, макар и кратко, от типа "Нашата политика е, че ревюираме само изпратените ни копия" (ма сигурно ги е страх, че ще помислим, че вече все по-малко ги бръснат), те се крият, мълчат, правят си оглушки, некви неща под масата (=на лични)... Поне от едната мъжественост, ако и професионалист не можеш да се наречеш.
mario иска повече скил от call of gayty, battlegayild i gaylo. ФАКТ

- 
				Serious Sam
 - Горд Пролетарий
 - В момента играе: Serious Sam
 - Обратна връзка:

Онтопик бе!
http://www.youtube.com/watch?v=g1Zmkevry5g

http://www.youtube.com/watch?v=g1Zmkevry5g
¯\_(ツ)_/ ¯

- 
				Der Meister
 - Обратна връзка:

С тази разлика, че аз отдавна съм отишъл там и няма и да се връщамSerious Sam написа:Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам...Der Meister написа:Слушай си там безкрайните приспивни сола на Малмстийн и не се обаждай на тема музика.
- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - В момента играе: на троянска чушка
 - Обратна връзка:

Боби няколко пъти ми е писал да ме предупреди че прекалявам.hyper2 написа:Даже не се и свърза да предупреди нещо, нали като няма правила, поне да каже "прекаляваш" - не.
Яж лайна.
Всъщност с удоволствие бих поадминствал из форума, да разкарам такива лекенца като тебе. Умерено де, че то ако всички тебеподобни лайнари ги шитнем тука ше останат само андрей и сирус сам да спорят за политика и още 5 човека да им четат постовете. Нужно е да има и такива като теб по малко. Но ти точно си излишен.
Проблема е, че няма да върви с админския акаунт да ти кажа да ядеш лайна.
Тъй че яж лайна.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- Toxic Diaz

Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега?
И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко.
А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник.

И особено ти да се правиш, дето пишеш като дете олигофренче и само псуваш, ти с твоите мнения, 50% от които са лишени от смисъл, си най-нужният тук, аре бегай бе, смешко.
А като ти е писал, защо не го прави сега, както си му е редът, ми беше въпросът. Ма ти не ми отговаряй, че си прост на чайник.

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

ма само да видим дали съм разбрал - изравяш тема от преди 6 години и кусур с някво безсмислено мнение, пък сега мрънкаш ?

джумерки

- 
				VALEN7INVS
 - Цар
 - Обратна връзка:

сополива сган

QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS

EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Мечиста
 - В момента играе: с пишката си

Ще се ходи!  

Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.

- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - Обратна връзка:

И кво бе, лешпер, отвори последната страница у форума и си избра тема и реши да я дигнеш?hyper2 написа:Ти правиш ли разлика между тва да не харесваш нечие мнение и някой да троли? И кога пък на теб нещо съм ти казал, че се изказваш ни в клин, ни в ръкав сега?
Бах та в гениалния. Това е най-забавното нещо което можеш да направиш тук, и е толкова уникално, че се случва на всеки месец и половина, и то все от тъпанари като теб.
И какво, вдигна умряла тема щото искаше Боби да ти пише че прекаляваш ли? Ти не си ли го знаеше бе, дебилен?
Яж лайна казах
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

Ето, предупреждавам те "публично". Знаеш по-добре от мен защо. Не може да опишем в 20 реда правила всички глупости, които могат да му хрумнат на човек. Като тази с безмисленото вдигане на безброй стари теми или флуденето с офтпоци.hyper2 написа:Моля ти се, тука говорим за тва, че боби е получил няколко оплаквания и теглил секирата, щото залагам си лявото ухо, че има друга работа, а тука е колкото да не се превърне във 4чан тва място.
По повод въпроса за ревютата на игри - авторите ги пишат когато имат възможност и желание за това. (както си сигурно си забелязал) На сайта няма нито една платена реклама, свързана с игри. Приходите от реклама са важни - с тяхна помощ може да отедляме повече време и усилия за любимия ни сайт и да публикуваме повече статии. Така е абсолютно навсякъде по света. Без пари - толкова.
Ако някой ни изпрати грамотна и смислена статия (не се е случвало досега някой да ни изпрати такава) с желанието да я публикуваме на сайта - ще я публикуваме. Също така, всеки е може да напише каквата си иска статия или ревю във форума или коментарите - има доста добри неща, публиквани от читатели.
- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - Обратна връзка:

Нямам какво да добавя към мнението на Боби.
освен
Яж лайна

освен
Яж лайна
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК

- Toxic Diaz

стига си се мазнил като цигане за баничка на админа бе, дее ква си отрепка
(нямам време сега да отговаря на горните мнения, ма ше кажа 2 думи, когато мога)

(нямам време сега да отговаря на горните мнения, ма ше кажа 2 думи, когато мога)

- 
				The Grim Reaper
 - Шефа на Кенефа
 - Обратна връзка:

- 
				Warbringer
 - В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Тоя ретард най-накрая го баннали. Той чак втори акаунт си направил. Смешняга.

a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!

These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Toxic Diaz

Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница?
А втори профил си направих, щото за разлика на някои, дето си мерят егото с броя постове тука, мен ми е през нали да за тая цифра.

А втори профил си направих, щото за разлика на някои, дето си мерят егото с броя постове тука, мен ми е през нали да за тая цифра.

- shub niggurat
 - Обратна връзка:

нали знаеш до къде ше го докараш с тва отношение ? в смисъл, вече се осра, отнасяш бая псувни и ако продължаваш да си толко тъп и кух, ще имаш само 2 избора накрая - или да станеш кат васко/марто, и след 2 месеца да регнеш трол акаунт, да си "отмъщаваш" на лошите батковци, или да седнеш мирно в ъгъла и да замълчиш за малко, щото наистина квото и да кажеш от ся нататък ще е тъпо и ще ядеш още псувни 
 ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

джумерки

Е как с какво бе, глупав?!hyper2 написа:Дай пример с кво съм ретард или и ти си смучеш факти от изпод смрадливата мишница?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )