Мацката мечта
Re: Мацката мечта
Аз съм 100% сигурен, че си имаме работа с човек с психически проблеми. Щото какъвто и "шегаджия" да беше, щеше да му е писнало вече. Жал ми е за тоя човек, сигурно се е примолил на Боби да не го банва, за да не се самоубие.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
иа с представете че това е боби 
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
- Мечиста
- В момента играе: с пишката си
Който има възражения да ми ги заяви в лицето!
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
ама ти само изпражнения върху лицето си просиш 
пред монитора съм, мой
кво да правя зад него...
кво да правя зад него...
- Мечиста
И си хитър като стадо гумени лисици.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Сега, тъжното за тех е, че не са компаньонки, просто искат да бъдат чукани, те повечето са дошли от селата и искат да си правят бройки. Разликата между тея и тея на улицата е, че тея го правят за кеф и без пари, пробвай ако не верваш, е има и изключения, но рядко. Готиното е, че те имат терен обикновено, понякога ти правят и ядене, после се напивате яко и се почва цела нощGipo написа:Ама чакай бре, тия са компаньонки всичките, нали така?Лидера написа: Сайт за бързо чукане, ако не ти се занимава с некви връзки дълги, бях на него преди една година, мотото е дръниш, отговарят ти, чукаш и си заминаваш, без да те търсят![]()
ПС. Ако някой реши да пробва, то предупреждавам - недейте да си правите рег, че ще почнат да ви се лепят педали като васето и някои дебели и грозни женища. Просто която си харесате пишете и и се уговаряте за ден. Анонимност му е майката, май имаше възможност и тел номера да си прикриеш, ма от половин година не съм действал през сайта.
"Не са намерени съвпадения."
Тва като оная мъдрост: отиваш на купон, оглеждаш, ако не виждаш мацка, дето те кефи, излизаш, занижаваш стандарта и повтаряш пак до успех.
Тва като оная мъдрост: отиваш на купон, оглеждаш, ако не виждаш мацка, дето те кефи, излизаш, занижаваш стандарта и повтаряш пак до успех.
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Абе Лидер ли си там къв си ... Горният пост верно ли си го мислиш наистина това бе ? Ти си с некви много тежки мозъчни недостатъци ...Лидера написа:лайна
Тука в тоя форум и едно време беше пълно с дебили , ама сега е станало още по-лошо положението. Хора с по 3112 профила пишат уникални тъпотии който са толкова жалки , че нито са забавни, нито нищо ... ама щoм на вас си ви е забавно.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
МА НА МЕН НЕ МИ Е ЗАБАВНО БЕ

-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
да ве после и по 2лв. на смс
И УАНТ ИТ АЛЛ ФРИИ!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Абе защо като натисна F5 ми говори некакъв "No players are running the game"...? 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
@No Name: Човек, няма да те псувам, щот с теб май се познаваме от един предишен мой акаунт
, пък и ми е направило впечатление, че отговаряш свестно и си печен събеседник. Та, по въпроса, нищо се не взима за чиста монета, кво да ти кажем. А иначе не знам дали някой следи оная телевизия тв 7 на делян пеевски, там имаше едно тъпо шоу където разни дебили споделяха с една фолкпевачка. Та тая същата беше поканила админите на разни сайтове като тоя(май и на тоя също), админите, то е ясно, че собствениците няма да се занимават и са някакви в чужбина. Гледах го по случайност и всичко си беше ала-бала, ма накрая кухата се сети да ги пита не се ли притесняват да ги не опандизят и те отговориха така: Ние сближаваме хората чрез чат, а те продължават започнатото от нас в реалния живот. Е някои си излъгаха, че са сватовници и тн. и че всеки поства квито си снимки иска.
@SupaKilla: Е ако почне да ти се обяснява спирай, като знаеш, че те точи, то целта е един смс, да хванеш безплатното, у тия сайтове питаш ше се... и чакаш отговор къде
@Dante: Може ли да ми метнеш линк на профила на оная върху тоалетната чиния

@SupaKilla: Е ако почне да ти се обяснява спирай, като знаеш, че те точи, то целта е един смс, да хванеш безплатното, у тия сайтове питаш ше се... и чакаш отговор къде
@Dante: Може ли да ми метнеш линк на профила на оная върху тоалетната чиния
колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар?
Тема за мацки а я превърнахте в тема за мъже
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
изненадан ли си? 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Пълна простотия са тия сайтове, служат само да вземат пари. Същата работа като ония "секс телефони" на времето
Или регистрираните там предлагат платени услуги или са пълен фейк с чужди снимки и те карат само да пращаш SMS-и. Най-много да попаднеш на педерас или някаква мазна и дърта мангалка. Автора на темата сигурно и той получава нещо щом рекламира тоя кенефен сайт.
- Мечиста
И к'во ще направиш по въпроса, отрепко?Nocturno написа:колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар?