Мацката мечта

Нещата от живота
Аватар
Gipo

Re: Мацката мечта

Мнение от Gipo »

Аз съм 100% сигурен, че си имаме работа с човек с психически проблеми. Щото какъвто и "шегаджия" да беше, щеше да му е писнало вече. Жал ми е за тоя човек, сигурно се е примолил на Боби да не го банва, за да не се самоубие.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
австриискиа дънер
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват

Мнение от австриискиа дънер »

иа с представете че това е боби :shock:
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
Аватар
Мечиста
В момента играе: с пишката си

Мнение от Мечиста »

Който има възражения да ми ги заяви в лицето!
Онтогенезата е кратко повторение на филогенезата.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ама ти само изпражнения върху лицето си просиш :?
Аватар
Мечиста

Мнение от Мечиста »

Много си смел зад монитора.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

пред монитора съм, мой

кво да правя зад него...
Аватар
Мечиста

Мнение от Мечиста »

И си хитър като стадо гумени лисици.
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Gipo написа:
Лидера написа: Сайт за бързо чукане, ако не ти се занимава с некви връзки дълги, бях на него преди една година, мотото е дръниш, отговарят ти, чукаш и си заминаваш, без да те търсят :D
Ама чакай бре, тия са компаньонки всичките, нали така? :lol:
Сега, тъжното за тех е, че не са компаньонки, просто искат да бъдат чукани, те повечето са дошли от селата и искат да си правят бройки. Разликата между тея и тея на улицата е, че тея го правят за кеф и без пари, пробвай ако не верваш, е има и изключения, но рядко. Готиното е, че те имат терен обикновено, понякога ти правят и ядене, после се напивате яко и се почва цела нощ :D От мои приятели съм чувал, че има и по така коври, които ти плащат да им изпълняваш някакви фантазии, да бъдат бити или да се правят на господарки, ама аз не съм опитвал, обаче един френд от две такива за месец спечели една заплатка на счетоводител :lol: Иначе сайта е еквивалент на гепи ме, търсиш си секс безплатен без обвързване, ама с тая разлика, че у гепи ме са някакви малолетни джукести фотошопирани кучки, а тука админа ги проверявал снимките да са истински и затова некои са с по увиснали гърди :wink: Надявам се да отговорих пълноценно, щях да драсна и още наблюдения, ама васето е надсрал яко темата.

ПС. Ако някой реши да пробва, то предупреждавам - недейте да си правите рег, че ще почнат да ви се лепят педали като васето и някои дебели и грозни женища. Просто която си харесате пишете и и се уговаряте за ден. Анонимност му е майката, май имаше възможност и тел номера да си прикриеш, ма от половин година не съм действал през сайта.
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

"Не са намерени съвпадения."
Тва като оная мъдрост: отиваш на купон, оглеждаш, ако не виждаш мацка, дето те кефи, излизаш, занижаваш стандарта и повтаряш пак до успех.
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Лидера написа:лайна
Абе Лидер ли си там къв си ... Горният пост верно ли си го мислиш наистина това бе ? Ти си с некви много тежки мозъчни недостатъци ...
Тука в тоя форум и едно време беше пълно с дебили , ама сега е станало още по-лошо положението. Хора с по 3112 профила пишат уникални тъпотии който са толкова жалки , че нито са забавни, нито нищо ... ама щoм на вас си ви е забавно.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

МА НА МЕН НЕ МИ Е ЗАБАВНО БЕ

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

да ве после и по 2лв. на смс :shock: :shock: И УАНТ ИТ АЛЛ ФРИИ!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Мнение от Stonedisus »

кьорави катерички
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Абе защо като натисна F5 ми говори некакъв "No players are running the game"...? :?
¯\_(ツ)_/ ¯
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

@No Name: Човек, няма да те псувам, щот с теб май се познаваме от един предишен мой акаунт :oops: , пък и ми е направило впечатление, че отговаряш свестно и си печен събеседник. Та, по въпроса, нищо се не взима за чиста монета, кво да ти кажем. А иначе не знам дали някой следи оная телевизия тв 7 на делян пеевски, там имаше едно тъпо шоу където разни дебили споделяха с една фолкпевачка. Та тая същата беше поканила админите на разни сайтове като тоя(май и на тоя също), админите, то е ясно, че собствениците няма да се занимават и са някакви в чужбина. Гледах го по случайност и всичко си беше ала-бала, ма накрая кухата се сети да ги пита не се ли притесняват да ги не опандизят и те отговориха така: Ние сближаваме хората чрез чат, а те продължават започнатото от нас в реалния живот. Е някои си излъгаха, че са сватовници и тн. и че всеки поства квито си снимки иска.
@SupaKilla: Е ако почне да ти се обяснява спирай, като знаеш, че те точи, то целта е един смс, да хванеш безплатното, у тия сайтове питаш ше се... и чакаш отговор къде :lol:
@Dante: Може ли да ми метнеш линк на профила на оная върху тоалетната чиния :lol: :lol: :lol:
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар?
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Тема за мацки а я превърнахте в тема за мъже
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

изненадан ли си? :D
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
vanmx

Мнение от vanmx »

Пълна простотия са тия сайтове, служат само да вземат пари. Същата работа като ония "секс телефони" на времето :D Или регистрираните там предлагат платени услуги или са пълен фейк с чужди снимки и те карат само да пращаш SMS-и. Най-много да попаднеш на педерас или някаква мазна и дърта мангалка. Автора на темата сигурно и той получава нещо щом рекламира тоя кенефен сайт.
Аватар
Мечиста

Мнение от Мечиста »

Nocturno написа:колко пъти да ти казвам да си махнеш тъпанарския аватар?
И к'во ще направиш по въпроса, отрепко?
Публикувай отговор