Admiral General Hero написа:А какво е?High_voltage написа:БСП са толкова социалисти, колкото Федералния резерв на САЩ е федерална институция.
taino obshtestvo systaveno ot reptili i zionisti
Admiral General Hero написа:А какво е?High_voltage написа:БСП са толкова социалисти, колкото Федералния резерв на САЩ е федерална институция.
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
проф. Юда Бръмкова написа:БСП са демократи, затова и се коалираха с най-демократичната партия ДПС!

vasko2011 написа:

oh poor creaturedeistur написа:плаче ми се ...тоя неграмотен тотаджия , дето държи и всичките медии , ся и данс.
Хората ще си протестират , а ние ще станем свидетели на отвратителни репресии. Ще хапят като за последно , а горкия ни смачкан народ , как ще издържи не знам.
Аз лично надеждa нямам , при първа възможност се махам от тоя потъващ кораб.
p.s
Какви са тия глупости бе?Моридин написа: Иначе по същество - Доган и Станишев трябва да имат някаква информация за Бойко - дали че им готви масови протести или са се докопали до нещо, което го уличава, или ебал съм го и аз какво. Но очевидно то е достатъчно сериозно, че да не търпи отлагане (липса на елементарно съгласуване с партината група, ебати) и да изисква толкова непопулярно решение, което е отвъд границата на политическото самоубийство. Спешени са по една от двете причини - Бойко готви удар или те имат нещо срещу него, с което да го ударят. Просто няма как да направиш такъв политически all in, без да очакваш сериозен gain. Приказките, че Пеевски държал с нещо БСП или сходните им са меко казано нелепи. Доган и Станишев просто го въртят като куче тоя дебил.
Сега чакаме. Ако не изригнат някакви наистина сериозни компромати срещу ГЕРБ, които да им уличат ръководството в престъпления, БСП са труп.

denik написа:Аве добре ве, няма ли да се намери някое камикадзе да отиде дам и да ги взриви всичките 240 (дето не са и толкова)
писна ми
Иначе, партията на Светльо Витков е обещаваща. Нужен им е малко повече политически опит, да развият местни структури и съвсем спокойно бих ги видял в следващия парламент (ако приемем че ще е след 4 години и няма безсрочни избори)