Предизборната тема!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Предизборната тема!
¯\_(ツ)_/ ¯
Re: Предизборната тема!
Този комунистически съюз дали ще събере повече от 100-150 гласа? 
едит:
http://www.youtube.com/watch?v=zFWOfztetNc
/facepalm
едит:
http://www.youtube.com/watch?v=zFWOfztetNc
/facepalm
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Съ тряска руманяска
Tva MAGARESHKI li e?
I kvo stana nali i ti beshe pcevdo reicer i se blusna koga vlizash v zatvora?
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Пени щом пиша тука, ВСЕ още не съм влезнал...
И да Марешки е сила
И да Марешки е сила
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Пени2012 написа:Tva MAGARESHKI li e?
I kvo stana nali i ti beshe pcevdo reicer i se blusna koga vlizash v zatvora?
ei mindil veht
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- Съ тряска руманяска
supata si plashta zdravo i ne go pipatАдмиралГенералВаско написа:Значи да ме хванат да притежание на наркотици - ще ме тикнат зад решетките. Ама да си разбия колата с висока скорост и да застраша живота на околните - не. Егати българското правосъдие!
deba kelesha
i da ne e oftopic samo da kaja 4e shte glasuvam za edinstvenata neetni4eska partiq
DPS
IC1101 написа:За Петър Туджаров ще гласувам аз.
ai ne mi se prai na interesen ve putio
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
за тебе ли искаш да гласувам, шуменски циганино?Пени написа:IC1101 написа:За Петър Туджаров ще гласувам аз.
ai ne mi se prai na interesen ve putio
тежки нокаути
- австриискиа дънер
- В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
ГЛАСУВАИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИАТ ФИТЕНС ФРОНТ БАЛГАРИА ОГЛАВИАВАН ОТ МЕН И БАТЕ ДЖЕИ ОБЕШТАВАМЕ БЕСПЛАТЕН ФИТЕНС ЗА ВСИЧКИ МАНИАЦИ И БЕСПЛАТНИ ДОБАВКИ ВНОС ОТ ИНДИА
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
първо те прочетох като адския дънер. по-яко е
- - Алминатора -
До днес, въпреки всичко, бях твърдо решен да гласувам за ДСБ, но след това, което се случи с партията на Неински и пълната загуба на надежда за обединение вдясно, и след като изгледах интервюто на Костов при Сашо Диков, твърдо решен съм да гласувам за Светльо Витков. Сериозно, такъв жалкар като Костов няма. Той е виновен, че днес нямаме силна десница и сульо и пульо влизат в управлението и правят каквото си искат. Да се беше коалирал с НДСВ, когато трябваше, не да се прави на обиден. От там тръгнаха и всички беди за нацията, които в крайна сметка извдоха хората на улиците през февруари. Не заслужава още един мандат в управлението и смятам да спомогна за неговото преждевременно политическо пенсиониране.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
Абе ти наясно ли си колко жестоко Костов прееба тая държава, че да ми говориш дали заслужава мандат?Джони Спагети - написа:До днес, въпреки всичко, бях твърдо решен да гласувам за ДСБ, но след това, което се случи с партията на Неински и пълната загуба на надежда за обединение вдясно, и след като изгледах интервюто на Костов при Сашо Диков, твърдо решен съм да гласувам за Светльо Витков. Сериозно, такъв жалкар като Костов няма. Той е виновен, че днес нямаме силна десница и сульо и пульо влизат в управлението и правят каквото си искат. Да се беше коалирал с НДСВ, когато трябваше, не да се прави на обиден. От там тръгнаха и всички беди за нацията, които в крайна сметка извдоха хората на улиците през февруари. Не заслужава още един мандат в управлението и смятам да спомогна за неговото преждевременно политическо пенсиониране.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ти на колко годинки беше '97, та знаеш?Fenrir написа:Абе ти наясно ли си колко жестоко Костов прееба тая държава, че да ми говориш дали заслужава мандат?Джони Спагети - написа:До днес, въпреки всичко, бях твърдо решен да гласувам за ДСБ, но след това, което се случи с партията на Неински и пълната загуба на надежда за обединение вдясно, и след като изгледах интервюто на Костов при Сашо Диков, твърдо решен съм да гласувам за Светльо Витков. Сериозно, такъв жалкар като Костов няма. Той е виновен, че днес нямаме силна десница и сульо и пульо влизат в управлението и правят каквото си искат. Да се беше коалирал с НДСВ, когато трябваше, не да се прави на обиден. От там тръгнаха и всички беди за нацията, които в крайна сметка извдоха хората на улиците през февруари. Не заслужава още един мандат в управлението и смятам да спомогна за неговото преждевременно политическо пенсиониране.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Съ тряска руманяска
Джони Спагети - написа:До днес, въпреки всичко, бях твърдо решен да гласувам за ДСБ, но след това, което се случи с партията на Неински и пълната загуба на надежда за обединение вдясно, и след като изгледах интервюто на Костов при Сашо Диков, твърдо решен съм да гласувам за Светльо Витков. Сериозно, такъв жалкар като Костов няма. Той е виновен, че днес нямаме силна десница и сульо и пульо влизат в управлението и правят каквото си искат. Да се беше коалирал с НДСВ, когато трябваше, не да се прави на обиден. От там тръгнаха и всички беди за нацията, които в крайна сметка извдоха хората на улиците през февруари. Не заслужава още един мандат в управлението и смятам да спомогна за неговото преждевременно политическо пенсиониране.
EI PEDAL4E
NA 12ti ZA DVIZHENIETO ZA PRAVA I SVOBODI
KOSTAKA PREZIDENT VE MRSHI NEORIENTIRANI
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай