Браво, Волене!
И вълкът сит и агнето цяло.
Работническата класа ще владее средствата за производство. И да, капиталисти, копаете собствения си гроб. Готови сте да ни продадете и въжето на което ще ви обесим!High_voltage написа: Думата "класа" вече изглежда безнадеждно забравена. Копаем си собствения гроб.
Ти виж един от горните ми линкове, се попикаеш от смях...High_voltage написа:бях на 1000000% сигурен, че ще се захванеш за тази част от поста ми![]()
![]()
AХА ХА ХА ХА ХА !!!!...Споменах за идеите на Маркс и Ленин. Тропнах силно по масата и й казах да отиде в апартамента на майка си, за да се осъзнае...

Видях го днес с червено сако!Serious Sam написа:Веньо обаче изпитва скрито задоволство, че управлява неговата партия.
Ти нали си социалист бре, в момента твоите разбирания и ценности се прилагат на практика, какво се оплакваш. И не ми обяснявай, че тия не били ДОБРИ социалисти, а били лошиHigh_voltage написа:ебана ни е майката отвсякъде
А какво е?High_voltage написа:БСП са толкова социалисти, колкото Федералния резерв на САЩ е федерална институция.