Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с DVD-та Verbatim
Публикувано на: 23 Май 2013 14:56

Значи записвачката ми е ASUS DRW-24B1ST и проблема е че дава грешка като се опитвам да записвам на дискове Verbatim. При Sony и Maxell нямам никакъв проблем, по принцип записвам дисковете с вградената програма на Windows 7, за Verbatim пробвах вградената програма не става, пробвах Nero не става, пробвах Burn4Free и тя не става. При CD Verbatim записа си протича нормално, единствено проблема е в техни ДВД-та. Може ли по някакъв начин да го оправя проблема защото не ми са дават пак пари за пакет DVD-та 25 броя. И по точно имам няколко мой записани DVD-та на Verbatim, с голям зор и много псуване ставаха :notfair:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с DVD-та Verbatim
Публикувано на: 08 Юни 2013 11:34

Да спомена такива сополи като вас двамата да не пишат където не им е работа, да дискове проблем ли имаш с тая работа не съм толкова богат че да ползва външни хардчета, така че ми направете услуга и отървете света от себе си. Пиша и моля някой да ми каже ако има решение а не да са занимавам с хейтърски боклуци като вас :banli: :SPAM: а и имам по голяма вяра на едно DVD от колкото на USB или Външен хард. Така че в бъдеще такива екземпляри като вас двамата просто да не си правят труда да пишат.

Профил

Публикувано на: 09 Юни 2013 19:20

GodDeadGod написа:
Значи записвачката ми е ASUS DRW-24B1ST и проблема е че дава грешка като се опитвам да записвам на дискове Verbatim. При Sony и Maxell нямам никакъв проблем, по принцип записвам дисковете с вградената програма на Windows 7, за Verbatim пробвах вградената програма не става, пробвах Nero не става, пробвах Burn4Free и тя не става. При CD Verbatim записа си протича нормално, единствено проблема е в техни ДВД-та. Може ли по някакъв начин да го оправя проблема защото не ми са дават пак пари за пакет DVD-та 25 броя. И по точно имам няколко мой записани DVD-та на Verbatim, с голям зор и много псуване ставаха :notfair:

Единствения начин е да пробваш да ъпдейтнеш firmware-a на записвачката, има някакъв шанс да се оправи.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2013 21:04

Boby написа:
GodDeadGod написа:

Единствения начин е да пробваш да ъпдейтнеш firmware-a на записвачката, има някакъв шанс да се оправи.

Братле ъпдейтнах го пак същата работа самите дискове са проблема иначе другите без никакъв проблем ги записвам, а тези на вербатим са записват на DVD записвачка LG

Профил

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Публикувано на: 18 Юни 2013 10:50

Добре де, що трябва да са вербатим ? Ползвай сони, никога не са ми правили проблеми, а вербатим си спомням, че съм записвал 2-3 пъти и при мен имаше някви проблеми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2013 07:04

Само Sony или Maxell стават, вербатим ряпа да ядът

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: