Проблем с DVD-та Verbatim

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
GodDeadGod

Проблем с DVD-та Verbatim

Мнение от GodDeadGod »

Значи записвачката ми е ASUS DRW-24B1ST и проблема е че дава грешка като се опитвам да записвам на дискове Verbatim. При Sony и Maxell нямам никакъв проблем, по принцип записвам дисковете с вградената програма на Windows 7, за Verbatim пробвах вградената програма не става, пробвах Nero не става, пробвах Burn4Free и тя не става. При CD Verbatim записа си протича нормално, единствено проблема е в техни ДВД-та. Може ли по някакъв начин да го оправя проблема защото не ми са дават пак пари за пакет DVD-та 25 броя. И по точно имам няколко мой записани DVD-та на Verbatim, с голям зор и много псуване ставаха :notfair:
Аватар
GodDeadGod

Re: Проблем с DVD-та Verbatim

Мнение от GodDeadGod »

Да спомена такива сополи като вас двамата да не пишат където не им е работа, да дискове проблем ли имаш с тая работа не съм толкова богат че да ползва външни хардчета, така че ми направете услуга и отървете света от себе си. Пиша и моля някой да ми каже ако има решение а не да са занимавам с хейтърски боклуци като вас :banli: :SPAM: а и имам по голяма вяра на едно DVD от колкото на USB или Външен хард. Така че в бъдеще такива екземпляри като вас двамата просто да не си правят труда да пишат.
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

GodDeadGod написа:Значи записвачката ми е ASUS DRW-24B1ST и проблема е че дава грешка като се опитвам да записвам на дискове Verbatim. При Sony и Maxell нямам никакъв проблем, по принцип записвам дисковете с вградената програма на Windows 7, за Verbatim пробвах вградената програма не става, пробвах Nero не става, пробвах Burn4Free и тя не става. При CD Verbatim записа си протича нормално, единствено проблема е в техни ДВД-та. Може ли по някакъв начин да го оправя проблема защото не ми са дават пак пари за пакет DVD-та 25 броя. И по точно имам няколко мой записани DVD-та на Verbatim, с голям зор и много псуване ставаха :notfair:
Единствения начин е да пробваш да ъпдейтнеш firmware-a на записвачката, има някакъв шанс да се оправи.
Аватар
GodDeadGod

Мнение от GodDeadGod »

Boby написа:
GodDeadGod написа:Значи записвачката ми е ASUS DRW-24B1ST и проблема е че дава грешка като се опитвам да записвам на дискове Verbatim. При Sony и Maxell нямам никакъв проблем, по принцип записвам дисковете с вградената програма на Windows 7, за Verbatim пробвах вградената програма не става, пробвах Nero не става, пробвах Burn4Free и тя не става. При CD Verbatim записа си протича нормално, единствено проблема е в техни ДВД-та. Може ли по някакъв начин да го оправя проблема защото не ми са дават пак пари за пакет DVD-та 25 броя. И по точно имам няколко мой записани DVD-та на Verbatim, с голям зор и много псуване ставаха :notfair:
Единствения начин е да пробваш да ъпдейтнеш firmware-a на записвачката, има някакъв шанс да се оправи.
Братле ъпдейтнах го пак същата работа самите дискове са проблема иначе другите без никакъв проблем ги записвам, а тези на вербатим са записват на DVD записвачка LG
Аватар
beans
В момента играе: С ануса ти

Мнение от beans »

Добре де, що трябва да са вербатим ? Ползвай сони, никога не са ми правили проблеми, а вербатим си спомням, че съм записвал 2-3 пъти и при мен имаше някви проблеми.
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
Аватар
GodDeadGod

Мнение от GodDeadGod »

Само Sony или Maxell стават, вербатим ряпа да ядът
Публикувай отговор