Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Предизборната тема!
Публикувано на: 20 Май 2013 19:23

аре емигрирай вече у щатите, щото много се застоя тука и мозъка ти се вкисна

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 20 Май 2013 19:57

aaaaaaaaaaa не така ниама да се караме в това сплотено фитенс обштество :x

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Май 2013 13:05

http://livenews.bg/Brutalen-skandal!-Si ... tsay-54003

По-повърхностна и малоумна провокация отдавна не се е случвала из нашите ширини. Директно ви сера в устите на всички, които гласувахте за тая сбирщина боклуци.
Сидеров винаги е бил прозрачна утрепка, от момента с книжката с подобно на "моята борба" заглавие. Дори и да смени насоката като видя че тежкия национализъм се подкрепя от твърде малко за управленско значение хора.
И самия факт, че търсят извинение от прост журналист, а не от Валери Симеонов, се надявам ви е показателен. Кво остава за 500-те пъти повтаряне на "извини се" и "ама вие защо ме блъскате". В детската градина се получаваше да се навреш в някого и да го обвиниш че те блъска, на дърти години и пред камера от народен представител не върви да се държи като ощипана госпожичка че някой го е докоснал. И все пак това са неща, които бих очаквал да са ясни и неприемливи за един средноинтелигентен човек.
Само че съм убеден, че има тъпанари като волтажа, които сериозно не виждат проблем в политическия цирк. Нито в 1000лв минимална заплата. И тия дебили са 7% от населението ни.

Тъжно ми е, щото обичам тая страна. Ама да гледам на Миков противната злобна мутра 4 години най-високо ми е прекалено, и ако след 4 години не се промени и остане същата селяния, ше почна да говоря и аз за емигриране, дето тая дума не съм си я и помислял през живота.

Деба и помиярите ви.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 13:31

кво мачкай ве, ти еба майката прогнила

дори няма да си губя времето да коментирам слабата реторика и безумните идеи, само ограничен дебил като теб може да подкрепя такава олигофрения

ако чуя още веднъж "айде да ви вида", ше отида да се изсера
и ше си мисля за теб докато го правя

ми ядеш кура, нещастник :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 21 Май 2013 14:30

Admiral General Hero написа:
кво мачкай ве, ти еба майката прогнила

дори няма да си губя времето да коментирам слабата реторика и безумните идеи, само ограничен дебил като теб може да подкрепя такава олигофрения

ако чуя още веднъж "айде да ви вида", ше отида да се изсера
и ше си мисля за теб докато го правя

ми ядеш кура, нещастник :D

еи кривоустат педерастичен не се напъваи батенце да не изакаш големиа

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 14:39

Дюнер, като нямаш смелост да застанеш пред хората с истинския си акаунт, по-добре не си прави труда да пишеш по сериозните теми ;)

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 21 Май 2013 16:12

High_voltage написа:

Нали се сещаш, че ако АТАКА не гласува с "Против" кабинета предлаган от БСП и ДПС, това ще бъде мълчалива подкрепа за съставянето на правителство на тези две партии. И при положение че Волен Сидеров изгради целия си имидж през годините от създаването на Атака до ден днешен с идеята да се противопоставя на ДПС, която била етническа, противоконституционна и финансирана от Турция партия. И при всички тия приказки, той сега се кани да допусне създаването на правителство на ДПС и БСП с мълчаливото си бездействие, като АТАКА най-вероятно няма да гласуват. Е това ако не е предателство спрямо хората гласували за този мошеник аз не знам какво е. Ако бях гласувал за Атака не знам как бих се почувствал.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 16:57

Браво на Волен, силна реч :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 17:03

Nocturno написа:
една голяма, огромна, гигантска част от нещата в тая тема, на улицата, в пенсионерските клубове не знам колко се казват на ташак и колко сериозно, ма изглеждат така казани, сякаш некакви дечица се радват че са станали на 18 и вече им е позволено (по закон) да си играят на политика

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 17:49

не ве, честно

вие, атакистчета недорасли, как си обяснявате напускането на залата днес?
с това че отстоява интереси и е скандален и велик ли? пусна една креслива реч и си излезе?
добре де, затова ли гласувахте за него, за да си излезе?
щото хич не им трябват 121 човека да изберат председател, а единствения начин да запазят привидния си неутралитет е да си бият камшика под гръмки слова
след което бсп и дпс да държат мнозинство и да си вземат решението без никакво оспорване
затва ли ги избрахте бе, че да оставят дпс да вземат решение вместо тях? нали са националсти, как турците ше решават вместо тях бе?
и почвам вече да се чудя, как не ви е ясно закво е цялата простотия? щото сигурно има дебили, дето не разбират, че това си е 100% скрита подкрепа към БСП и ДПС
и понеже това наистина Е очевидно за голяма част от народа, тия тъпанари излизат и търсят човек с микрофон на СКАТ, за да го притиснат и да му крещят ТОЙ да се извини, че бил нарекъл НАРОДА лумпени, щото някъде нагоре по веригата където си изкарва прехраната, някой си бил казал на Атака, че са лумпени
зверски пошло, ама отнема вниманието от управленския парадокс на напускането на залата и го прехвърля на некви вряскащи тъпанари
и сериозно има хора, които не осъзнават ква е целта на всичко това? и си мислят, че волен е велик лидер и независим политик, който ше помогне на нацията?
волен е купен отдавна, има кой да му захранва офшорните сметки
е сера ви аз на правото да гласувате, сера и на демокрация и всичко ако трябва, ама такива бесни тъпанари които не успяват да осъзнаят нещо толкова очевидно нямат място в обществения живот дори и с правото си на глас

и на майка ви кура, щото цел пост не съм ви напсувал

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 21 Май 2013 18:05

Тая тема ме депресира.

Нема да си казвам онтопик мнението, щото всичките сте супер сериозни, мега зрели, политически ориентирани и осведомени типове. [/sarcasm]
Зат'ва, да ви го тура в Цензурата стопена на партийните принадлежности и компетентните гледни точки. Щото нали сме двайспърви век и всеки насран кенеф знае всичко, понеже има полувисше по наторяване на къровете от лесотехническия, и ако беше на власт, щеше да я оправи тая държава за 72 часа.

Admiral General Hero написа:
е сера ви аз на правото да гласувате, сера и на демокрация и всичко ако трябва

Ей т'ва, общо взето
Яжте ми хуя, бате

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 18:55

БСП+ДПС+АТАКА е коалицията мечта. :rockon:
Това е широката коалиция за национално спасение, а ГЕРБ са в ъгъла, чудесно! :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Май 2013 22:43

Повечето идиоти гласуват за Волен в знак на остър протест към турците, гербджийте и останалата комунистическа гняс. За тях Атака е "стряскащ среден пръст в мутрите на долните корумпирани политици". Нищо повече.

Да бе, точно толкова тъпи са копелетата.

Атака реално са подложка за който им плати - в тоя случай очевидно БСП успяха да ги награбят. Сидера обаче вижда, че тва НС няма да се задържи докрая на мандата си и си играе театъра като раздава некви въображаеми средни пръсти на всички, а реално бута подкрепа на БСП и ДПС. Хем електоратът доволен и се покачва, хем той си къта парички за след години.

Щото днеска, лумпени, дето си дадохте гласа за него

Сидера излезе от парламента целенасочено - за да падне кворумът за гласуване и БСП да могат да си изберат председателя на НС. Щото ако беше толкова контра, колкото се изкарва, щеше да накара депутатите си да се регистрират и да гласуват "против", примерно и нито щеше да услужи на ГЕРБ, нито на БСП, а щеше наистина да развее средняк.

Сега, разбирам, че който гласува за Атака, надали има понятие какво е кворум или как изобщо функционира Народното събрание, ама майка ви да еба - пак не разбиам за кво точно за най-купения боклук го дадохте тоя глас. ДПС са ясни - турците си гласуват за тях, нормално. И За БСП е ясно - или си над 60, или храниш няква безумна омраза към ГЕРБ. Дори ГЕРБ ми е някво разбираемо да подкрепиш.

Ма Атака, братче. Най-безгръбначното лайно в бг политиката, дето майсторски и непрекъснато финтира собствения си твърд електорат.

Щеше ви се да размахате среден пръст на големите партии, момчета, ма Волен май го размаха за пореден път на вас самите.
Като ви е толкова акъла.

Чакам да видя кво ще става вдясно и ако нищо не стане - квото каза Ерик. Мразя думата емиграция, ма просто не искам да ме асоциират с народа, който докара това Народно събрание. Ако в следващото няма някаква кардинална промяна, поне още 20 години ще си останем развиваща се държава без сяква надежда някой да ни възприеме като "европейци".

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 23:43

https://www.youtube.com/watch?v=kgXlUtzIwrM

ФОСТАТА ТИ, БОЛЕН, БИКЛИК ДЛОЕН.
Ако някой дори малко го подкрепя тоя, да си извади жълта книжка и да му се отнеме правото на гласуване. Няма такова говно като тая измет Волен - да наобикаляш самотен човек с други мъже - пред камери, без срам, да повтаряш до откат едно и също като ретард и накрая да се караш на ПОЛИЦАЙ, ЧЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА! (репортерът се притесни за сигурността си и полицаят направи правилното, а тва че Болен лайновозът си го проси, си е негов проблем). Няма такава отрепка свинска, да му счупят краката и да му ги набият в корема дано.
Той не искал турци и подобни, а той се държи като османец - готов да бие и да заплашва, лайненцето, ненаплюскало се на власт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2013 23:46

Абе много се пените бе, ебахти страстите тука, щели да емигрират чак :D . Преди казах че това вълнение от политика и избори от някакви пикльовци, дето не разбират нищо и дори до вчера не са имали право на глас, е мега тъпо и смешно, тогава дружно ме нахранихте. Сега поне чета разни постове които се припокриват с това мнение. Ае гледайте си живота и му се кефете, щото човек сам определя как да се уреди, а не някаква партия. Вече не сме комунизъм, цялата система е друга и няма как управлението на държавата да повлия осезаемо на живота на хората, независимо кой е на власт. Аз гласувах за Волен, щото ми е забавен и съм доволен от шоуто което спретна, проблем ? :D

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 22 Май 2013 00:37

vanmx написа:
и няма как управлението на държавата да повлия осезаемо на живота на хората

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Май 2013 00:39

Цитат:
Абе много се пените бе, ебахти страстите тука, щели да емигрират чак . Преди казах че това вълнение от политика и избори от някакви пикльовци, дето не разбират нищо и дори до вчера не са имали право на глас, е мега тъпо и смешно, тогава дружно ме нахранихте. Сега поне чета разни постове които се припокриват с това мнение. Ае гледайте си живота и му се кефете, щото човек сам определя как да се уреди, а не някаква партия. Вече не сме комунизъм, цялата система е друга и няма как управлението на държавата да повлия осезаемо на живота на хората, независимо кой е на власт. Аз гласувах за Волен, щото ми е забавен и съм доволен от шоуто което спретна, проблем ?

Аре помисли си, ако родителите ти бяха същите пасивни глупаци като тебе, дали нямаше милиционерчета още да ти шият зад врата по един като ти видят Меноварската тениска, кво ше кажеш. Седнал и раздава акъл как трябва да ни боли Цензурата за тва кво става наоколо, само щото някой друг си е късал гъза да му гради средата на живот.

Абе, ало, имаш на четири години веднъж шанса да покажеш малко отговорност към... всичко всъщност, а ти я захвърляш с лека ръка, щото си гражданин на света или неква подобна философия за дебили, които отчаяно опитват да оправдаят неспособността си да осмислят кво е тва гражданско общество. Ма иначе много умни, братче.

Една от най-големите простотии на хора като тебе е тва, нито се интересуваш, нито ти дреме на Цензурата кво става с държавата ти, съответно като дойде време за избори или нямаш едних хуй идея ква е ситуацията и кви са ти опциите или директно абдикираш от правото си на глас.

За тва сега основна фигура е тъпанар като Волен, щото тъпанари са го избирали, докато останалите са си драпали путките.

Един месец да хванеш тва население да чете неква свестна медия и да мисли малко, после да насилиш всичките малоумници да гласуват и веднага ще видиш промяна в живота си, щото може би най-накрая мнозинството ще е направило адекватен избор, вместо да го боли кура, щото нищо не можело да направи.

Ебахти тъпите копелета сте, заклевам се. Щото тоя форум реално е точната извадка - двама-трима с некъв акъл се борят да набият в главите на останалите 20 малко акъл. Докато последните серат през устата си лайна, отдавна объркали пътя и заседнали в главата вместо мозък. Е тва е. Кур за майките ви, щото от куровете на бащите ви хубаво не е е излезнало. То реално не си заслужава човек да пише нещо смислено, само за курове сте да ви се раздават, БЕ ЕЙ.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2013 00:52

vanmx написа:
Ае гледайте си живота и му се кефете

Вече не сме комунизъм, цялата система е друга

Аз гласувах за Волен, щото ми е забавен

:( :( :( :( :i_frown: :i_frown: :i_frown: :i_frown:

сълзят ми очите момчета

наистина ми е тъжно

мноо ми е тъжно

морко, спри се, щото ще ти еба макята. просто се спри щото ма нищо, нищо не правиш по тоя начин

ерик същия - кво пишеш бе? за кого го пишеш тва? в РСМ пишеш

тъп ли си , къв си , въобще да изчезне тва писане от тука , забрави

махнете се и правете нещата дето знаете.

МАХНЕТЕ СЕ, ИЗЧЕЗНЕТЕ ПРОСТО, ЩОТО МЕ БОЛИ

не искам да ви виждам да пишете тука

знаете що

напреде

и кур в гъза , махнете се, щото вече ме дразни да ви гледам кат пишете

НАВЪН
НАВЪН

НАВЪН :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2013 01:05

Айде да не спорим сега кое е дебилното - Да си гражданин на света и да си свободен, или да си някаква овца избираща своя овчар и очакваща от него да направи чудеса с живота и :D .

Nocturno, колкото да се ебаваш и ти си ми забавен :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 22 Май 2013 02:25

vanmx написа:
няма как управлението на държавата да повлия осезаемо на живота на хората, независимо кой е на власт.

Понеже си прост, а и невръстен, бих приел че нямаш понятие кво барем значи "политическа криза", в България или където и да е, където по някакъв случаен начин свободната икономика не означава баш, че държавното управление няма влияние върху живота на хората.
Затва утре вечер иди питай баща ти кво означава те тва, и какво влияние е имало управлението на държавата за него, докато се е опитвал да ти изкара прехраната за недораслия ти задник, че да можеш да навършиш пълнолетие и да гласуваш за "шоуто", което баща ти е преживял тогава.

Щото впрочем като говорим за "политически кризи", такава в България има и последните няколко години, дори и да е несравнима с предишната, с тенденция да се запази и влоши в близките, въпреки че имаше лъч надежда за оправяне. И това е факт, който пряко влияе силно негативно върху икономиката и парите, които баща ти вади за да продължава да изхранва вече поотраслия ти задник.

И някак се чувствам длъжен да те уверя, че ония няколко хиляди души които кръжаха из центъра на София всяка вечер преди няколко месеца, не бяха дебили отишли за шоуто там, а хора на които по някакъв абсурден начин, колкото и невъзможно да ти звучи, държавното управление е повлияло на живота им.

Общо взето ти казвам че си тъп, но го описах в три параграфа, вместо да ти го кажа директно. Не че има шанс да осъзнаеш простотата си. Ама съм ти ебал майката и без тва, хуй да ядеш.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com