Path of Exile

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Re: Path of Exile

Мнение от Omega-x »

Първите ти герои няма да стават, каквото и да правиш. Няколко съвета
- 70% от пасивните ти умения трявба да са насочени към защита(кръв, броня, ЕС, резисит)
- едни от най-важните опшъни по екипировката трябва да са ти +кръв, резисти, статове.
- оглеждай се за евтини билдове, които да искат камъни предимно от куестове, а не от дроп.
- научи се да биеш бързо ида пропускаш територии и да фармиш една-две-три.
- Някои билдове почват от 50ти левъл. Примерно Лайтиниг Ароу марудер до 50ти лвл си е на на меле.
- ЗАЩИТА!
- пази си орбовете.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Omega-x написа: - Някои билдове почват от 50ти левъл.
Мда, примерно аз в момента вдигам съмонер и реално е адски мижав сега на 32лвл. Мижав като съмонер, имам предвид, защото аз обикалям и правя мазало с АоЕ. Заплануван е като dual totem summoner templar. Според филмчетата, които съм гледал в ютюб, ще стане читав герой след 45лвл.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Freeloader
В момента играе: Шах с три хода и 2 пешки метър.

Мнение от Freeloader »

Някои тънкости за играта може да научите от клипчетата на този маниак.
https://www.youtube.com/user/Kripparrian/videos?view=0
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Крип мрънкалото :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Абе Гипо, хем съмънър, хем дабъл тотем, няма ли да ти дойдат пасивките малко малко? Един двоен тотем с арч и чейн+фрозен нова с пасивките за шок ми изглежда като добра алтернатива. Пък и ти винаги можеш да си имаш един 3ти тотем с съмън скелита и да им сложиш пасивката да гърмят като умрат(реално ще ти струва по-малко точки, по спомен пасивката е точно до 3те нода за шок).
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Ами изгледах доста филмчета на съмонери с дуал тотеми и в общи линии това ми допадна доста :D
Гърмящите скелети са задължителни, да, много як босоубиец са. Не се изискват никак много точки за това, което искам аз, между другото. Както ги смятам нещата аз, след 50лвл ще мятам само на кръв и резисти точки, щото всичко друго нужно ще съм си го взел.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ами ако помня правилно, пасивката за двойния тотем беше някътде близко до Марудерското дърво, където в началото има доста приятни пасивки. Иначе сигурно играеш софткор, за това си позволяваш до 50ти да взимаш нещата за демиджи, а после да взимаш кръвта. Иначе не взимай CI.
Taytay.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

То за демидж няма мн смисъл да се качва. Особенно на хардкор.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

О, никакъв хардкор, разбира се :)
Между другото, 99% от случаите, в които съм умирал в тая игра е заради лаг. Няма как да си позволя да играя хардкор просто :). На мен целта ми е 2-3 пъти седмично за по час и нещо да седна спокойно и да поцъкам, после да заспивам. Хардкор годините ми минаха хахаха (иначе щях да играя някое ММО, а не арпг)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

този билд ми допадна доста http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/268330 . Какво ще кажете ?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

хахаха, с тоя билд е стрелеца ми. Доста е добър, давай смело.
Само трябва да си намериш скиловете и пасивите.
При мен се получи така, че няколкото липсващи камъка за тоя билд ми паднаха докато вдигах следващия герой - съмонера. :D (само chain не ми е падало до сега, мамка му, всичко друго си имам)
Ама първо искам да си направя съмонера доволно силен и после ще продължа с дуелиста.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

Абе да ви питам каква е разлика между това дали ще си минавам куестовете в парти или сам ?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

В парти е по забавно. Аз не съм играл отдавна, ама имам сорка 58 левел на колд и сцепва. Дигал съм само демидж и крит без почти никви дифенси (малко ЕС) и стънлоквам абсолютно всичко със Frost Spear/Greater Multiple Projectiles
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Yeah! написа:Абе да ви питам каква е разлика между това дали ще си минавам куестовете в парти или сам ?
В парти ще ти е по-лесно и по-забавно. Друга разлика няма.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

То няма смисъл да не започнеш хардкор. Когато героя ти умре просто става софткор, а не изчезва. Ако не почнеш с хардкор герой е равносилно на това да си започнал с хардор и да си умрял.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Вчера за първи път имах цели 2-3 часа за игра и сървъра лагваше лошо и не можах да играя... други хора също се оплакваха.
ЕДИТ: иначе започнах да усещам силата на дуал тотем съмонера, 42-43лвл е едва. Екипировката ми е смотана с кофти дупки, а пак геройчето прогресира много лесно. Зомбитата танкват отлично, при по-корави мобове вдигам и по някой друг скелет. А през това време двата тотема със спарк и 2та рейндж спектреса правят мазаляк. Пък по-нататък, като имам повече дупки и направя тотемите и спектресите по-мощни... Имало някакви уникални предмети, с които ще мога да вдигна още 2 спектреса, ще трябва да си ги набавя някой ден.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
balki__
В момента играе: PoE

Мнение от balki__ »

здравейте които иска да създадем един БГ тийм за рейс-ове и просто кежуал игра :) да пише на скайп: balkito2
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Повече от доволен съм от моя хибриден съмонер/дуал тотем темплар. 56 лвл съм и къртя на втори акт на Merc
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор