Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 15 Апр 2013 12:01
Първите ти герои няма да стават, каквото и да правиш. Няколко съвета - 70% от пасивните ти умения трявба да са насочени към защита(кръв, броня, ЕС, резисит) - едни от най-важните опшъни по екипировката трябва да са ти +кръв, резисти, статове. - оглеждай се за евтини билдове, които да искат камъни предимно от куестове, а не от дроп. - научи се да биеш бързо ида пропускаш територии и да фармиш една-две-три. - Някои билдове почват от 50ти левъл. Примерно Лайтиниг Ароу марудер до 50ти лвл си е на на меле. - ЗАЩИТА! - пази си орбовете.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 09:35
Omega-x написа: - Някои билдове почват от 50ти левъл. Мда, примерно аз в момента вдигам съмонер и реално е адски мижав сега на 32лвл. Мижав като съмонер, имам предвид, защото аз обикалям и правя мазало с АоЕ. Заплануван е като dual totem summoner templar. Според филмчетата, които съм гледал в ютюб, ще стане читав герой след 45лвл.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 15:06
Крип мрънкалото
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 15:37
Абе Гипо, хем съмънър, хем дабъл тотем, няма ли да ти дойдат пасивките малко малко? Един двоен тотем с арч и чейн+фрозен нова с пасивките за шок ми изглежда като добра алтернатива. Пък и ти винаги можеш да си имаш един 3ти тотем с съмън скелита и да им сложиш пасивката да гърмят като умрат(реално ще ти струва по-малко точки, по спомен пасивката е точно до 3те нода за шок).
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 15:59
Ами изгледах доста филмчета на съмонери с дуал тотеми и в общи линии това ми допадна доста Гърмящите скелети са задължителни, да, много як босоубиец са. Не се изискват никак много точки за това, което искам аз, между другото. Както ги смятам нещата аз, след 50лвл ще мятам само на кръв и резисти точки, щото всичко друго нужно ще съм си го взел.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 17:03
Ами ако помня правилно, пасивката за двойния тотем беше някътде близко до Марудерското дърво, където в началото има доста приятни пасивки. Иначе сигурно играеш софткор, за това си позволяваш до 50ти да взимаш нещата за демиджи, а после да взимаш кръвта. Иначе не взимай CI.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 17:41
То за демидж няма мн смисъл да се качва. Особенно на хардкор.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 19:13
О, никакъв хардкор, разбира се Между другото, 99% от случаите, в които съм умирал в тая игра е заради лаг. Няма как да си позволя да играя хардкор просто . На мен целта ми е 2-3 пъти седмично за по час и нещо да седна спокойно и да поцъкам, после да заспивам. Хардкор годините ми минаха хахаха (иначе щях да играя някое ММО, а не арпг)
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2013 21:09
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 17 Апр 2013 07:43
хахаха, с тоя билд е стрелеца ми. Доста е добър, давай смело. Само трябва да си намериш скиловете и пасивите. При мен се получи така, че няколкото липсващи камъка за тоя билд ми паднаха докато вдигах следващия герой - съмонера. (само chain не ми е падало до сега, мамка му, всичко друго си имам) Ама първо искам да си направя съмонера доволно силен и после ще продължа с дуелиста.
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 18 Апр 2013 20:58
Абе да ви питам каква е разлика между това дали ще си минавам куестовете в парти или сам ?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 19 Апр 2013 01:18
В парти е по забавно. Аз не съм играл отдавна, ама имам сорка 58 левел на колд и сцепва. Дигал съм само демидж и крит без почти никви дифенси (малко ЕС) и стънлоквам абсолютно всичко със Frost Spear/Greater Multiple Projectiles
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 19 Апр 2013 08:29
Yeah! написа: Абе да ви питам каква е разлика между това дали ще си минавам куестовете в парти или сам ? В парти ще ти е по-лесно и по-забавно. Друга разлика няма.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 20 Апр 2013 03:24
То няма смисъл да не започнеш хардкор. Когато героя ти умре просто става софткор, а не изчезва. Ако не почнеш с хардкор герой е равносилно на това да си започнал с хардор и да си умрял.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 26 Апр 2013 07:56
Вчера за първи път имах цели 2-3 часа за игра и сървъра лагваше лошо и не можах да играя... други хора също се оплакваха. ЕДИТ: иначе започнах да усещам силата на дуал тотем съмонера, 42-43лвл е едва. Екипировката ми е смотана с кофти дупки, а пак геройчето прогресира много лесно. Зомбитата танкват отлично, при по-корави мобове вдигам и по някой друг скелет. А през това време двата тотема със спарк и 2та рейндж спектреса правят мазаляк. Пък по-нататък, като имам повече дупки и направя тотемите и спектресите по-мощни... Имало някакви уникални предмети, с които ще мога да вдигна още 2 спектреса, ще трябва да си ги набавя някой ден.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 28 Апр 2013 22:29
здравейте които иска да създадем един БГ тийм за рейс-ове и просто кежуал игра да пише на скайп: balkito2
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 05 Май 2013 13:38
Повече от доволен съм от моя хибриден съмонер/дуал тотем темплар. 56 лвл съм и къртя на втори акт на Merc
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|