AcTivE написа:Аз я разцъках за един ден, но в един момент след катастрофата със совалката ми отъпя. Weapon crafting е по-скоро има козметична функция, отколкото нещо практически важно за играта, на мен лично не ми допадна като реализация. Все пак имаше готини кът сцени и играта има динамика, но целите тези размотавания, линейност и еднообразие ми убиха тръпката и нямах желание да доиграя до край.
Лууд ли си? С тоя weapon crafting въвеждат толкова много нови оръжия.

Например line gun-a има десетина разновидности (става въпрос за оръжията, които са на върха на Tesla core ядрото). Явно си използвал само blueprint-ове. Инсталирах си пак единицата, ама се отказах да я превъртам отново, понеже старата weapon система ми се струва допотопна в сравнение с тази от тройката. Отвикнал съм й вече.
Аз като цяло съм много доволен. Когато пуснах темата бях едва в началото на играта. От всичко си има - както и екшън, така и места от играта, където си я има horror-survival жилката. Отделно вече има и chapter select и нива, които се минават по желание. Когато я превъртя, мисля това да е частта от поредицата, която да запазя като "настолна" на харда си и да си разцъквам по някоя мисийка отвреме навреме.
Също обявиха ново DLC - Dead Space 3: Awakened. Очаквам го с нетърпение.