Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Hitman Absolution
Публикувано на: 04 Дек 2012 21:53

hyper1 написа:
Които са и създатели на всички предишни хитмени... :smkbm:

Е и?
Не може да разчиташ на стари лаври.
Те и Infinity Ward са създатели на CoD 1/2/4, ама маса хора недолюбват новите им творения. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 23:41

Най-хубавия пример за близард всъщност.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 04:38

А, прав си, просто прозвуча все едно казваш, че са направили само K&L.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 09:29

DJ Cat написа:
Завърших играта, последните нива са потресаващо тъпи, историята става все по-тъпа и финала е възможно най-малоумния. Адска трагедия е играта и няма нищо общо с хитман поредицата. Предишните игри предлагаха адски много възможности да се мине нивото, имаше големи локации, много варианти да се справиш с опонентите, и се залагаше на това да си анонимен, да се сливаш с обстановката, да мислиш креативно. Тук се залага да се премяташ от прикритие до прикритие, да го направип 200 пъти и да се молиш да чекпоинтнеш, защото като те убият, трябва да се прави всичко наново. Няма сейв, мен често ми писва от шибаната игра, но как да изляза като съм почти до края на шибаното ниво, а нямам сейф. Значи бях казал че играта заслужава 7ца, но играта затъпява главоломно в последните 5 нива. Не повече от четворка, ако следващите игри в поредицата приличат на тая, по-добре изобщо да не се появяват. Може би най-тъпата игра която съм играл тая година.

Аз още не съм я врътнал, но от това, което съм играл досега, донякъде съм съгласен с теб, но все пак не съм толкова критичен и сигурно ще ѝ дам 5 в годишната класация.

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2013 08:41

Вие сте побъркани да сравните ME3 с който и да било Хитмен? :D
Изобщо нямах очаквания играта да надмине великият Hitman 2: SA като геймплей, стаундтрак и история, но честно казано се насладих на играта. Тези калкулации и бонус награди са малко дразнещи след всяка мисия, както и вече споменатите чекпойнти, но специално ситуацията за чекпойнтите ги оправдавам, тъй като играта е сравнително къса. Линейността също е недостатък, както вече DJ Cat отбеляза. Имаше разни недосмислени бъгчета като това, че някои път вразите виждат през стени или пък действат нереално параноично, но пък като цяло богатият геймплей много ме израдва.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com