Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 18 Дек 2012 17:23

При мене си се ъпдейтна нормално, явно е бил само временен проблем и са го оправили. Много се съмнявам да ти е от интернета.
P.S. Уха, аз съм първия на страница 200!!! :clap: :clap2:

Профил

Публикувано на: 19 Дек 2012 00:59

BW обявиха първия експанжън за играта-http://www.swtor.com/buy
10$ за нова планета,продължение на сторито,5лвл-а отгоре...горе-долу,честна сделка.
Експанда ще е изцяло дигитален.

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Публикувано на: 24 Дек 2012 16:42

Супер това е добра новина и също четох че ще по махнат някои забрани статус играчите :) :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2013 23:56

Aз и Nlight почнахме да разцъкваме игричката през последните 4-5 дена и двамата сме доста доволни. Почнахме F2P, станахме Preferred (шибаняците от ЕА добре са се погрижили щото рестрикциите са доста crippling) и сме доста доволни за 5-те долара които дадохме. Историята е супер яка (ако се абстрахираш от Котор 1§2) и конкретно за мен е най доброто ммо което съм играл от гледна точка на това, че гринд няма изобщо (или е добре замаскиран). Историите и диалозите до момента са много яки, а това че и други хора могат да участват в диалога е сууупер добро за immersion-a.

Общо взето свалях играта със суууупер занижени и негативни очаквания и останах доста приятно изненадан.

Може би два негатива - roleplay никакъв, даже ме report-наха за ROLEPLAY в ROLEPLAY сървър - смятаааай. И това, че шибаняците не са сложили separation между имената и автоматично ми low case-ва второто име, а мен лично мноооу ме изнервя като името ми не е като хората.

Та героите са ни на The Progenitor (щото уж е roleplay server) oт страната на Sith Empire.

Ravennanagash (шибан лоукейс да те еба) 17 level marauder
Ravenash са мойте. 19 level sorcerer

Fablenagash е на Nlight-чо. 17 level Bounty Hunter

Иначе аз си извиках разни авери тъй че и те цъкат пак на същия сървър пак империя и са лол левели.

Ако сте навити можем да направим неква дружинка ако имате герои на същия сървър и близък левел.

Иначе моите впечатления са че мародерката ми съква яко най вероятно щото не съм я развил правилно или щото не знам как да играя добре с нея. Отрих че със сорсерицата ми съм супер добре, адекватен и ме харесват във всички групи и веднага си намирам партия (най вероятно щото съм я развил на heal/buff и така благодарение на мен издържам група, която се бие с мобове дори по висок левел, което е суупер трудно по принцип както сигурно знаете).

-----

По старшите дайте нещо съвети а у, нещо което не се вижда на пръв поглед или в развитие на героите или квото се сетите, ще се радвам на съпорт от към инфо :Р Бтв намерих 3 холокрони на Корибан и 5 на Domund Kaas. Ако не ги знаете да казвам къде са.

А бтв вчера убедих около 20-30 човека да направят самоубийство по няколко пъти на Каас от централната Ситска кула за 1 милион кредита (които естествено нямах) и сега ме наричат the Prophet of Kaas, също spread-вам мойта религия и имам няколко последователя лол (just random info).

Профил

Публикувано на: 08 Яну 2013 00:42

Eто ти ги датакроните.

Съвети за Мародер - разрови се в официалните форуми, определено ще се натъкнеш на богата информация за развиването на персонажа.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2013 01:49

Само да бяхте казали сървъра, от утре почвам пак.

ок, казали сте, от утре почвам :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Яну 2013 14:05

Ихаа намерил съм ги всичките :shock: Вчера/днеска (лол не съм играл до 6 сутринта сигурно от пубертета ми когато за последно играех оригиналния Котор ;р ) минах основните неща на Балмора. Nlight нещо се губи последните два дена.

Сега ми остават бонус мисиите след спирането на invasion-a на Балмора и да намеря холокроните там и оп ще се ходи до Нар Шадаа.

Обаче сорсерицата колко е сииилна всъщност за съпорт. В смисъл просто прави живота на всички останали песен. Предполагам знаете но имам едно умение дето е като bubble shield дето абсорбва демидж яко. Та пляс bs на ally, после heal heal heal и така редувам между компанията и реално дори гадове по два три левела по високи от нас не могат да ни пипнат. Стазис на най тегавото енеми и остава за десерт като приключим със всички останали. Много ме кефи стила на игра с нея.

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 08 Яну 2013 22:02

То принципно най-лесно се играе с healer, независимо какъв клас си. Е да, за ловеца на глави е малко тегаво защото първия ти companion е healer, ама пак си можеш сам да трепеш босовете. Между другото на роулплей сървъра също яко се вживяват, на няколко пъти имаше едно 10-15 50-ки на Корибан, които си лавеха само ситски работи, ти сигурно не си уцелил момента.

Marauder/Sentinel са едни от най-динамичните класове в играта, да не кажа и най-динамичните. За сравнение, Guardian/Juggernaut са ми просто толкова скучни откъм геймплей че няма накъде. Сигурно защото juggernaut-а ми е още 19 ниво, надявам се нататъка нещата да се забързат. Не помня много-много в кои дървета съм се специализирал със sentinel-a ми, а пък с мародерката още по-малко, но имам някакъв спомен че най-лявото дърво е с повече отборни бонуси, а другите две са повече damage ориентирани, ама пък си кекав и не можеш да правиш изпълнения тип Рамбо демек един срещу целия отбор. Не че с най-лявото можеш де, ама пък си малко по-издържлив (май).

Аз имам герои и на The Progenitor, и на The Red Eclipse, обаче си играя повече на втория сървър защото там си ми е трупъра. Както и да е, имам една ловкиня (не знам друг превод на български, не се смейте) на глави, 16 ниво, ако имам някой още на Дромунд Каас, да пише тука, да се съберем.

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
Публикувано на: 16 Яну 2013 01:05

Някои видял ли е новия обявен упдеит http://www.swtor.com/info/news/news-article/20130115 това с новата система ще бъде интересно но не станаха ли малко много обявени ъпдеити

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2013 12:18

Сигурно ще е нещо свързано с World PvP-то. Относто евента - да се надяваме че ще прилича повече на първия, с рагхоулите, отколкото на оново другото, което не е достойно да носи наименованието евент.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2013 01:17

незнам за евентовете не съм много запознат иначе дано да е нещо яко иначе някои може ли да ми каже дали има Българска гилдия в някои от сърварите защото бях чул че е имало в Томб оф те Фреедом Наад от страната на империята :)

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2013 01:44

http://forum.starwarsbg.org/showthread.php?5067-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%B8-%D0%B2-TOR

Тука е цялото инфо което ти трябва.Иначе малко оффтопик-ти освен стар уарса и уархамър ли играеш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2013 10:17

Благодаря.Да играх Warhammer с двама приятели ама я спряхме началото на тоя месец защото ни омразна и можеби ако още е жива Warhammer ще почнем пак :D :)

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2013 19:58

Купих си я ,много готина игра
Очаквало се скоро да го има в ''пиратския '' торент :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2013 22:17

Аз не бих се надявал много-много на пиратска версия.

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2013 22:19

djenkbs написа:
Купих си я ,много готина игра
Очаквало се скоро да го има в ''пиратския '' торент :)

Кво :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2013 23:10

LOL за какво ти е пиратски като играта е ф2п :shock: :D :roll:

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 27 Яну 2013 03:32

Днес почнах една сит уориърка и я докарах до единадесети левел. Играта ме радва. Може би ще събскрайбна към по-горните нива.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2013 04:18

Az za sujalenie sum out za momenta shoto interneta mi v universiteta e ekvivalent na 1995 polish internet = demek 400kb/s ako ne i po malko da im eba maikata. Trqq da chakam da zaredi facebook, smqtai.

Профил

Публикувано на: 15 Фев 2013 08:30

абе някаде в тоя Cartel Marcet , мога ли да си взема без лимитен Warzone и Flashpoint ? или мога само за по 1 седмица О.о ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com