Автор |
Съобщение |
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 18 Дек 2012 17:23
При мене си се ъпдейтна нормално, явно е бил само временен проблем и са го оправили. Много се съмнявам да ти е от интернета. P.S. Уха, аз съм първия на страница 200!!!
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 19 Дек 2012 00:59
BW обявиха първия експанжън за играта- http://www.swtor.com/buy10$ за нова планета,продължение на сторито,5лвл-а отгоре...горе-долу,честна сделка. Експанда ще е изцяло дигитален.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Дек 2012 16:42
Супер това е добра новина и също четох че ще по махнат някои забрани статус играчите
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Яну 2013 23:56
Aз и Nlight почнахме да разцъкваме игричката през последните 4-5 дена и двамата сме доста доволни. Почнахме F2P, станахме Preferred (шибаняците от ЕА добре са се погрижили щото рестрикциите са доста crippling) и сме доста доволни за 5-те долара които дадохме. Историята е супер яка (ако се абстрахираш от Котор 1§2) и конкретно за мен е най доброто ммо което съм играл от гледна точка на това, че гринд няма изобщо (или е добре замаскиран). Историите и диалозите до момента са много яки, а това че и други хора могат да участват в диалога е сууупер добро за immersion-a.
Общо взето свалях играта със суууупер занижени и негативни очаквания и останах доста приятно изненадан.
Може би два негатива - roleplay никакъв, даже ме report-наха за ROLEPLAY в ROLEPLAY сървър - смятаааай. И това, че шибаняците не са сложили separation между имената и автоматично ми low case-ва второто име, а мен лично мноооу ме изнервя като името ми не е като хората.
Та героите са ни на The Progenitor (щото уж е roleplay server) oт страната на Sith Empire.
Ravennanagash (шибан лоукейс да те еба) 17 level marauder Ravenash са мойте. 19 level sorcerer
Fablenagash е на Nlight-чо. 17 level Bounty Hunter
Иначе аз си извиках разни авери тъй че и те цъкат пак на същия сървър пак империя и са лол левели.
Ако сте навити можем да направим неква дружинка ако имате герои на същия сървър и близък левел.
Иначе моите впечатления са че мародерката ми съква яко най вероятно щото не съм я развил правилно или щото не знам как да играя добре с нея. Отрих че със сорсерицата ми съм супер добре, адекватен и ме харесват във всички групи и веднага си намирам партия (най вероятно щото съм я развил на heal/buff и така благодарение на мен издържам група, която се бие с мобове дори по висок левел, което е суупер трудно по принцип както сигурно знаете).
-----
По старшите дайте нещо съвети а у, нещо което не се вижда на пръв поглед или в развитие на героите или квото се сетите, ще се радвам на съпорт от към инфо :Р Бтв намерих 3 холокрони на Корибан и 5 на Domund Kaas. Ако не ги знаете да казвам къде са.
А бтв вчера убедих около 20-30 човека да направят самоубийство по няколко пъти на Каас от централната Ситска кула за 1 милион кредита (които естествено нямах) и сега ме наричат the Prophet of Kaas, също spread-вам мойта религия и имам няколко последователя лол (just random info).
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Яну 2013 00:42
Eто ти ги датакроните. Съвети за Мародер - разрови се в официалните форуми, определено ще се натъкнеш на богата информация за развиването на персонажа.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Яну 2013 01:49
Само да бяхте казали сървъра, от утре почвам пак. ок, казали сте, от утре почвам
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Яну 2013 14:05
Ихаа намерил съм ги всичките Вчера/днеска (лол не съм играл до 6 сутринта сигурно от пубертета ми когато за последно играех оригиналния Котор ;р ) минах основните неща на Балмора. Nlight нещо се губи последните два дена. Сега ми остават бонус мисиите след спирането на invasion-a на Балмора и да намеря холокроните там и оп ще се ходи до Нар Шадаа. Обаче сорсерицата колко е сииилна всъщност за съпорт. В смисъл просто прави живота на всички останали песен. Предполагам знаете но имам едно умение дето е като bubble shield дето абсорбва демидж яко. Та пляс bs на ally, после heal heal heal и така редувам между компанията и реално дори гадове по два три левела по високи от нас не могат да ни пипнат. Стазис на най тегавото енеми и остава за десерт като приключим със всички останали. Много ме кефи стила на игра с нея.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Яну 2013 22:02
То принципно най-лесно се играе с healer, независимо какъв клас си. Е да, за ловеца на глави е малко тегаво защото първия ти companion е healer, ама пак си можеш сам да трепеш босовете. Между другото на роулплей сървъра също яко се вживяват, на няколко пъти имаше едно 10-15 50-ки на Корибан, които си лавеха само ситски работи, ти сигурно не си уцелил момента.
Marauder/Sentinel са едни от най-динамичните класове в играта, да не кажа и най-динамичните. За сравнение, Guardian/Juggernaut са ми просто толкова скучни откъм геймплей че няма накъде. Сигурно защото juggernaut-а ми е още 19 ниво, надявам се нататъка нещата да се забързат. Не помня много-много в кои дървета съм се специализирал със sentinel-a ми, а пък с мародерката още по-малко, но имам някакъв спомен че най-лявото дърво е с повече отборни бонуси, а другите две са повече damage ориентирани, ама пък си кекав и не можеш да правиш изпълнения тип Рамбо демек един срещу целия отбор. Не че с най-лявото можеш де, ама пък си малко по-издържлив (май).
Аз имам герои и на The Progenitor, и на The Red Eclipse, обаче си играя повече на втория сървър защото там си ми е трупъра. Както и да е, имам една ловкиня (не знам друг превод на български, не се смейте) на глави, 16 ниво, ако имам някой още на Дромунд Каас, да пише тука, да се съберем.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 16 Яну 2013 12:18
Сигурно ще е нещо свързано с World PvP-то. Относто евента - да се надяваме че ще прилича повече на първия, с рагхоулите, отколкото на оново другото, което не е достойно да носи наименованието евент.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 01:17
незнам за евентовете не съм много запознат иначе дано да е нещо яко иначе някои може ли да ми каже дали има Българска гилдия в някои от сърварите защото бях чул че е имало в Томб оф те Фреедом Наад от страната на империята
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 01:44
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 10:17
Благодаря.Да играх Warhammer с двама приятели ама я спряхме началото на тоя месец защото ни омразна и можеби ако още е жива Warhammer ще почнем пак
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 19:58
Купих си я ,много готина игра Очаквало се скоро да го има в ''пиратския '' торент
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 22:17
Аз не бих се надявал много-много на пиратска версия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 22:19
djenkbs написа: Купих си я ,много готина игра Очаквало се скоро да го има в ''пиратския '' торент Кво
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Яну 2013 23:10
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Яну 2013 03:32
Днес почнах една сит уориърка и я докарах до единадесети левел. Играта ме радва. Може би ще събскрайбна към по-горните нива.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 07 Фев 2013 04:18
Az za sujalenie sum out za momenta shoto interneta mi v universiteta e ekvivalent na 1995 polish internet = demek 400kb/s ako ne i po malko da im eba maikata. Trqq da chakam da zaredi facebook, smqtai.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Фев 2013 08:30
абе някаде в тоя Cartel Marcet , мога ли да си взема без лимитен Warzone и Flashpoint ? или мога само за по 1 седмица О.о ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|