Автор |
Съобщение |
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 12 Ное 2012 10:39
Спокоен епизод, по-скоро филър. Не беше зле. Имаше даже 2 момента които бяха смешни със музиканта и брата на Върджил.
|
|
|
|
|
pachogipsovo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 20 Ное 2012 19:47
А този накрая АН ли беше?
___________________________________ Even when winning is illogical losing's still far from optional!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 20 Ное 2012 20:04
Да. Самия епизод не беше зле, ама ПРЕКАЛЕНО бавно стават нещата в тоя сезон. И толкова ли не могат да проследят противников хеликоптер на собствена територия? И се надявам по-бързо да свърши сценария с дъщерята, че почва да ми писва. Искам да гледам конспирации,а не мрънкащи тийнове.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 23 Ное 2012 16:46
Тоя сериал има проблеми.. ама пак е най-доброто нещо за тая година. Breaking Bad дори нямаше пълен сезон, Boardwalk Empire е разочарование, The Walking Dead е добър ама няма място до наистина велики неща.
Не ми пречи историята с дъщерята, всъщност интересното е че тя е единствения персонаж със съвест и почтеност.. хората в интернет я мразят естествено.
Актьорската игра, диалозите и режисурата в Homeland са на нереално високо ниво и са по-добри от всичко друго.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 24 Ное 2012 02:42
sean написа: Тоя сериал има проблеми.. ама пак е най-доброто нещо за тая година. Breaking Bad дори нямаше пълен сезон, Boardwalk Empire е разочарование, The Walking Dead е добър ама няма място до наистина велики неща.
Не ми пречи историята с дъщерята, всъщност интересното е че тя е единствения персонаж със съвест и почтеност.. хората в интернет я мразят естествено.
Актьорската игра, диалозите и режисурата в Homeland са на нереално високо ниво и са по-добри от всичко друго. Това не го бях забелязал, честно казано. Надявам се да имат някакви планове за нея, примерно с времето да осъзнае, че баща и е имал право, и да иска да се присъедини към плановете му. ще видим.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 26 Ное 2012 10:34
САЛИЕРИ Е КОМПОЗИТОР И ДВОЕН АГЕНТ Защо другите трилъри не предлагат напрежение като това на Homeland.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 27 Ное 2012 14:05
Знаех си, че на негъра не му е чиста работата.
|
|
|
|
|
pachogipsovo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 04 Дек 2012 00:36
Кери е много кухо парче...
___________________________________ Even when winning is illogical losing's still far from optional!
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 04 Дек 2012 01:30
Carrie e psihichno bolna kakto beshe obqsneno na nqkolko puti
|
|
|
|
|
pachogipsovo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 04 Дек 2012 18:18
Е то това е ясно, но защо
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 04 Дек 2012 18:49
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 04 Дек 2012 23:01
Taя актриса е потресаващо грозна и нелицеприятна, евала че играе толкова добре, но направо ме болят очите като я гледам, супер отблъскваща. Да не говорим че самия и персонаж е отврат.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 05 Дек 2012 00:12
Ебателна е, ама най ме кефи Джесика и донякъде Роя. Иначе, новия епизод не съм го гледал още, че тия дни някви КУРсови и чудесии, утре вече сиг.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 05 Дек 2012 03:12
Супер яка е, и факта че много псува я прави още по-яка.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 05 Дек 2012 12:04
Яка била, боже господи помилуй.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 05 Дек 2012 12:22
Не се прави че не би заменил бананите и гумените ръкавици дето чукаш в момента с лицето й, мацо.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 06 Дек 2012 00:35
Евала, най-напрегнатия епизод до сега и следващия се очертава да е така, което е добре. Ама ми е интересно как Назир е влезнал в Америка, тва малко като Бин Ладен да отиде в Америка няколко месеца преди 9/11 да провери хората си.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 07 Дек 2012 00:51
sean написа: Не се прави че не би заменил бананите и гумените ръкавици дето чукаш в момента с лицето й, мацо. Първо, последно бях на чекии в началното училище. Второ, по-грозна от Кери не съм ебал никога през живота си. Теб щом те дърви тая грозна каца, като видиш и най-слабите ми бройки, сигурно ще еякулираш на третата секунда. Като реалността ти е такава, поне мечтай малко по-смело бе капут, била супер яка и псувала и това я правило ненормално яка. Нищо чудно след няколко години да се озовеш задомен с тираджийка, която ти хвърля боя, докато пуши пури, такава мишка като теб, би отивала настина с някое чудовище. Иначе кухото парче Кери, можеше да хване Назир ама нали е тъпа патка. Взима телефона на тираджията, застава в близкия храст и гледа дали маймуната ще тръгне нанякъде и държи в течение Сол и останалите. Най-малкото е 200 пъти по-добър план, отколкото да се връща в склада. Ако Назир е още там, което е малко вероятно, ще я окошари за втори път. И като цяло Броди в последния епизод яко преиграва и вече започва да ми писва да му слушам диханията да ми пращят в ушите. Но той е от по-добрите актьори в шоуто заедно със Сол, така че съм ок. Иначе тоя дето бил усетил негъра, сигурен съм мой, че си го усетил, при положение че не е дал ни най-малка заявка, освен историята с Куин.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 07 Дек 2012 02:26
Абе тоя сезон, според мен изобщо не може да се мери с нивото на първия, просто втф моментите бяха прекалено много. Като почнем от разрешеното ползване на лични телефони в Пентагона, до тва дето вика котката. Четох, че са подписали за трети сезон, дано да стане малко по- динамично, и да оправят пропуските и ще е перфектно.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Homeland Публикувано на: 07 Дек 2012 11:46
Първия сезон имаше доста втф и нереалистични моменти, явно гледаш през розови очила.
Това е запазена марка на тоя екип, както и с 24, да има много моменти които реално няма как да се случат ако беше реалистичен.
Разликата на тоя сезон спрямо първия е че е по-екшън ориентиран и се стараят да има повече шокиращи неща за да увеличат аудиторията естествено.
Котката разбира от телевизия колкото и от игри, и от атомна физика.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|