Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Homeland
Публикувано на: 12 Ное 2012 10:39

Спокоен епизод, по-скоро филър. Не беше зле. Имаше даже 2 момента които бяха смешни със музиканта и брата на Върджил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2012 19:47

А този накрая АН ли беше?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2012 20:04

Да. Самия епизод не беше зле, ама ПРЕКАЛЕНО бавно стават нещата в тоя сезон. И толкова ли не могат да проследят противников хеликоптер на собствена територия? И се надявам по-бързо да свърши сценария с дъщерята, че почва да ми писва. Искам да гледам конспирации,а не мрънкащи тийнове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2012 16:46

Тоя сериал има проблеми.. ама пак е най-доброто нещо за тая година. Breaking Bad дори нямаше пълен сезон, Boardwalk Empire е разочарование, The Walking Dead е добър ама няма място до наистина велики неща.

Не ми пречи историята с дъщерята, всъщност интересното е че тя е единствения персонаж със съвест и почтеност.. хората в интернет я мразят естествено.

Актьорската игра, диалозите и режисурата в Homeland са на нереално високо ниво и са по-добри от всичко друго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 02:42

sean написа:
Тоя сериал има проблеми.. ама пак е най-доброто нещо за тая година. Breaking Bad дори нямаше пълен сезон, Boardwalk Empire е разочарование, The Walking Dead е добър ама няма място до наистина велики неща.

Не ми пречи историята с дъщерята, всъщност интересното е че тя е единствения персонаж със съвест и почтеност.. хората в интернет я мразят естествено.

Актьорската игра, диалозите и режисурата в Homeland са на нереално високо ниво и са по-добри от всичко друго.

Това не го бях забелязал, честно казано. Надявам се да имат някакви планове за нея, примерно с времето да осъзнае, че баща и е имал право, и да иска да се присъедини към плановете му. ще видим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2012 10:34

САЛИЕРИ Е КОМПОЗИТОР И ДВОЕН АГЕНТ

Защо другите трилъри не предлагат напрежение като това на Homeland. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2012 14:05

Знаех си, че на негъра не му е чиста работата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 00:36

Кери е много кухо парче...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 01:30

Carrie e psihichno bolna kakto beshe obqsneno na nqkolko puti

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 18:18

Е то това е ясно, но защо
Spoiler for :
се върна сама в мелницата, като можеше да изчака подкрепленията...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 18:49

Spoiler for :
Защото е такава? Това не е първия път когато не се подчинява на заповед(не че й заповядаха да не ходи де, но то е ясно), просто е такъв персонаж. От самото начало ни се вре в лицето как е абсолютно луда на тема залавянето на Абу Назир. Не е нужно да си ракетен инженер че да пресметнеш че той може да има време да се измъкне докато пристигне подкреплението.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 23:01

Taя актриса е потресаващо грозна и нелицеприятна, евала че играе толкова добре, но направо ме болят очите като я гледам, супер отблъскваща. Да не говорим че самия и персонаж е отврат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 00:12

Ебателна е, ама най ме кефи Джесика и донякъде Роя. Иначе, новия епизод не съм го гледал още, че тия дни някви КУРсови и чудесии, утре вече сиг.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 03:12

Супер яка е, и факта че много псува я прави още по-яка. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 12:04

Яка била, боже господи помилуй.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2012 12:22

Не се прави че не би заменил бананите и гумените ръкавици дето чукаш в момента с лицето й, мацо. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2012 00:35

Евала, най-напрегнатия епизод до сега и следващия се очертава да е така, което е добре. Ама ми е интересно как Назир е влезнал в Америка, тва малко като Бин Ладен да отиде в Америка няколко месеца преди 9/11 да провери хората си. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2012 00:51

sean написа:
Не се прави че не би заменил бананите и гумените ръкавици дето чукаш в момента с лицето й, мацо. :wink:

Първо, последно бях на чекии в началното училище.
Второ, по-грозна от Кери не съм ебал никога през живота си. Теб щом те дърви тая грозна каца, като видиш и най-слабите ми бройки, сигурно ще еякулираш на третата секунда. Като реалността ти е такава, поне мечтай малко по-смело бе капут, била супер яка и псувала и това я правило ненормално яка. Нищо чудно след няколко години да се озовеш задомен с тираджийка, която ти хвърля боя, докато пуши пури, такава мишка като теб, би отивала настина с някое чудовище.

Иначе кухото парче Кери, можеше да хване Назир ама нали е тъпа патка. Взима телефона на тираджията, застава в близкия храст и гледа дали маймуната ще тръгне нанякъде и държи в течение Сол и останалите. Най-малкото е 200 пъти по-добър план, отколкото да се връща в склада. Ако Назир е още там, което е малко вероятно, ще я окошари за втори път. И като цяло Броди в последния епизод яко преиграва и вече започва да ми писва да му слушам диханията да ми пращят в ушите. Но той е от по-добрите актьори в шоуто заедно със Сол, така че съм ок.

Иначе тоя дето бил усетил негъра, сигурен съм мой, че си го усетил, при положение че не е дал ни най-малка заявка, освен историята с Куин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2012 02:26

Абе тоя сезон, според мен изобщо не може да се мери с нивото на първия, просто втф моментите бяха прекалено много. Като почнем от разрешеното ползване на лични телефони в Пентагона, до тва дето вика котката. Четох, че са подписали за трети сезон, дано да стане малко по- динамично, и да оправят пропуските и ще е перфектно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Дек 2012 11:46

Първия сезон имаше доста втф и нереалистични моменти, явно гледаш през розови очила.

Това е запазена марка на тоя екип, както и с 24, да има много моменти които реално няма как да се случат ако беше реалистичен.

Разликата на тоя сезон спрямо първия е че е по-екшън ориентиран и се стараят да има повече шокиращи неща за да увеличат аудиторията естествено.

Котката разбира от телевизия колкото и от игри, и от атомна физика.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com