Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Дупка
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:02

В общежитието тук живея до една много мизерна, гнусна шотландска свиня майка, но още по-лошо е, че противният и приятел се нанесе общо взето при нея. И са адски шумни, и ме изнервят.

Така. Тази сутрин блъскат там нещо, крещят, и аз викам "аре мрете, шибаняци", и удрям стената. И ръката ми влиза до лакътя.

Отначало оставам доволен, позаякнАл съм, ама после се замислям как да я оправя... И реших да ви питам вас. Не знам моем ли да се оправдаем че нещо случайно е станало на рецепцията, тя е малко над леглото ми дупката и е малка. Ама да не отида да я репортна и да ме друснат 50 лири (или па повече, ужас).

Баси майката :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Дупка
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:22

ремонтирай си го сам бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:25

Е така де, ама как?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:31

еми вземаш си един лист гипскартон, изрязваш го според дупката в стената. залепваш го там, слагаш основа, става големи парчета морска пяна, гледаш да е залепено добре. после слагаш мрежичка, за да не пада мазилката, отгоре замазаш с няква по-проста замазка(дано си взел инструментите на баща си от тук), след тва олющваш едно парче от старата боя и я носиш в студио за тониране. трябват ти макс 300 мл. боядисваш и не си личи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:34

е еба ли го, да не съм там че да виждам ква е дупката

ако си го пробил тва е некъв ебати никаквия гипсокартон или просто картон. в тоя вариант освен с некви подръчни материали да залепиш някакво парче, ама ще изглежда грозно, гаче ли си залепил тапета върху контакта, примерно. (мое да намериш такова парче и у кошовете случайно или до некой строителен обект или дето правят ремонт в сградата, еба ли го; тва ме подсеща че преди 2 седмици некъде с бащата до един контейнер намерихме едни врати от шкафове и от тех излезнаа две много убави масички за работа, та не само клошарите имат полза от боклуците). а с кво да го залепиш - с некво просто лепило за гипсокартон (малки разфасовки, колкото за твойта работа, естествено няма) от магазина, в никъв случай секундно или от тея универсалните (хелметекс :D). па ако ще го прайш колкото да не се вижда, намери некъв тапет, подхождащ на цвета на замазката (или па ако е тапет - на него да мяза), ма тури по-големо парче, че да не изглежда пак като че ли си напрайл бела. в крайна сметка мое просто да туриш нещо там да се не вижда дупката. импровизирай братоца

Профил

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:39

Сложи един як плакат от винил и си ти

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 17:43

Някакво решение със салфетки и паста за зъби си представях аз :lol:

Реално е 2 минути работа, ама ако имаш материалите. А те няма тука един чичка да оправя такива бели или поне една мрежичка и малко лепило да даде, ми викат фирма за най-малката глупост и яко фира

дойдех тука та се преебах

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 18:18

нема ли некой там дето разбира, да ти помогне, без да се репортва, ще го черпиш неколко бири, или там че му дадеш некви пари, колкото да не се изръсиш с много :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 20:32

да вае ебати. намери някой балканец да ти помогне и после се напукайте(EASTREN EUROPE STYLE :D ). има си тънкости в тая работа. ей ся единия колега от хасково бачкал стоителство преди, като седнем и почнем да си говорим за хидроизолация и топлоизолиращ гранитогрес, всички ни гледат като изтребители :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 21:00

ма то тва изолацията е върха в строителството

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2012 21:23

Admiral General Till написа:
да вае ебати. намери някой балканец да ти помогне и после се напукайте(EASTREN EUROPE STYLE :D ). има си тънкости в тая работа. ей ся единия колега [b]от хасково [/b]бачкал стоителство преди, като седнем и почнем да си говорим за хидроизолация и топлоизолиращ гранитогрес, всички ни гледат като изтребители :D

как се казва :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com