Дупка

Нещата от живота
Deprivd
Обратна връзка:

Дупка

Мнение от Deprivd »

В общежитието тук живея до една много мизерна, гнусна шотландска свиня майка, но още по-лошо е, че противният и приятел се нанесе общо взето при нея. И са адски шумни, и ме изнервят.

Така. Тази сутрин блъскат там нещо, крещят, и аз викам "аре мрете, шибаняци", и удрям стената. И ръката ми влиза до лакътя.

Отначало оставам доволен, позаякнАл съм, ама после се замислям как да я оправя... И реших да ви питам вас. Не знам моем ли да се оправдаем че нещо случайно е станало на рецепцията, тя е малко над леглото ми дупката и е малка. Ама да не отида да я репортна и да ме друснат 50 лири (или па повече, ужас).

Баси майката :(
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Kompoth

Re: Дупка

Мнение от Kompoth »

ремонтирай си го сам бе
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Е така де, ама как?
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

еми вземаш си един лист гипскартон, изрязваш го според дупката в стената. залепваш го там, слагаш основа, става големи парчета морска пяна, гледаш да е залепено добре. после слагаш мрежичка, за да не пада мазилката, отгоре замазаш с няква по-проста замазка(дано си взел инструментите на баща си от тук), след тва олющваш едно парче от старата боя и я носиш в студио за тониране. трябват ти макс 300 мл. боядисваш и не си личи.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

е еба ли го, да не съм там че да виждам ква е дупката

ако си го пробил тва е некъв ебати никаквия гипсокартон или просто картон. в тоя вариант освен с некви подръчни материали да залепиш някакво парче, ама ще изглежда грозно, гаче ли си залепил тапета върху контакта, примерно. (мое да намериш такова парче и у кошовете случайно или до некой строителен обект или дето правят ремонт в сградата, еба ли го; тва ме подсеща че преди 2 седмици некъде с бащата до един контейнер намерихме едни врати от шкафове и от тех излезнаа две много убави масички за работа, та не само клошарите имат полза от боклуците). а с кво да го залепиш - с некво просто лепило за гипсокартон (малки разфасовки, колкото за твойта работа, естествено няма) от магазина, в никъв случай секундно или от тея универсалните (хелметекс :D). па ако ще го прайш колкото да не се вижда, намери некъв тапет, подхождащ на цвета на замазката (или па ако е тапет - на него да мяза), ма тури по-големо парче, че да не изглежда пак като че ли си напрайл бела. в крайна сметка мое просто да туриш нещо там да се не вижда дупката. импровизирай братоца
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Сложи един як плакат от винил и си ти
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Някакво решение със салфетки и паста за зъби си представях аз :lol:

Реално е 2 минути работа, ама ако имаш материалите. А те няма тука един чичка да оправя такива бели или поне една мрежичка и малко лепило да даде, ми викат фирма за най-малката глупост и яко фира

дойдех тука та се преебах
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

нема ли некой там дето разбира, да ти помогне, без да се репортва, ще го черпиш неколко бири, или там че му дадеш некви пари, колкото да не се изръсиш с много :D
джумерки
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

да вае ебати. намери някой балканец да ти помогне и после се напукайте(EASTREN EUROPE STYLE :D ). има си тънкости в тая работа. ей ся единия колега от хасково бачкал стоителство преди, като седнем и почнем да си говорим за хидроизолация и топлоизолиращ гранитогрес, всички ни гледат като изтребители :D
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ма то тва изолацията е върха в строителството
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Admiral General Till написа:да вае ебати. намери някой балканец да ти помогне и после се напукайте(EASTREN EUROPE STYLE :D ). има си тънкости в тая работа. ей ся единия колега от хасково бачкал стоителство преди, като седнем и почнем да си говорим за хидроизолация и топлоизолиращ гранитогрес, всички ни гледат като изтребители :D
как се казва :D
тежки нокаути
Публикувай отговор