1.Превзех замък... след известно време превзех град... и сега искам да си преместя "my court" (не знам как точно е на български) от замъка в града... по принцип трябва да имам опция "move my court here" и ще ми трябват "velvet" и "tools", но тази опция я няма... Във града (Veluca) нямам поставен човек както във замъка, а е някой васал който иска да си върне трона, като се води и "глава" на Veluca... въпроса ми е как да си преместя "court" и да си сложа мой човек в града така че изпълнява доста опции които по принцип има ...
2.Как мога да накарам народите да ме приемат като монарх? Изпращам си "companions" но се връщат и само ми казват, че онзи не ме признава... предполагам "right to rule" трябва да го вдигам, но все пак друг начин?
3.Как да си създам васали? Отивам при министъра си и му казвам, че искам да наградя един от мойте хора (Badeshur, Deshavi, Firentis, Rolf, Lezalit и т.н. ....) и когато ме попита "кой" и аз казвам "Never mind" тцтцтцц.....
Да се надявам, че някой играе тази стара игричка и му се занимава да ми разясни някои неща