Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Mount and Blade
Публикувано на: 27 Окт 2012 20:06

Здравейте! Зарибих се по една игричка тези дни, но някои неща не са ми ясни, така че ако някой ми помогне ще му бъда благодарен!

1.Превзех замък... след известно време превзех град... и сега искам да си преместя "my court" (не знам как точно е на български) от замъка в града... по принцип трябва да имам опция "move my court here" и ще ми трябват "velvet" и "tools", но тази опция я няма... Във града (Veluca) нямам поставен човек както във замъка, а е някой васал който иска да си върне трона, като се води и "глава" на Veluca... въпроса ми е как да си преместя "court" и да си сложа мой човек в града така че изпълнява доста опции които по принцип има ...

2.Как мога да накарам народите да ме приемат като монарх? Изпращам си "companions" но се връщат и само ми казват, че онзи не ме признава... предполагам "right to rule" трябва да го вдигам, но все пак друг начин?

3.Как да си създам васали? Отивам при министъра си и му казвам, че искам да наградя един от мойте хора (Badeshur, Deshavi, Firentis, Rolf, Lezalit и т.н. ....) и когато ме попита "кой" и аз казвам "Never mind" тцтцтцц.....

Да се надявам, че някой играе тази стара игричка и му се занимава да ми разясни някои неща :)

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Mount and Blade
Публикувано на: 30 Окт 2012 23:27

Мисля, че и трите ти питания са възможни само с мод за играта, който можеш да свалиш от форума на официалния сайт. Не се сещам кой беше най-добрия мод, порови се из форумите. Препоръчвам ти да отделиш повече време на мултиплеъра на Warband, няма нищо общо с безцелна сингъл кампания на нейтив мода.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost