При мен се случва това, че като вляза в играта и отида да бия мобове, се получава едно леко насичане за секунда при първите мобове, които виждам за новонаправената игра и от там нататък всичко е повече от гладко.
Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Моя комп също не е нов(даже почва да става доста стар), но ми отне доста време да се чудя за какъв фрейм рейт дроп става въпрос подяволите
.
При мен се случва това, че като вляза в играта и отида да бия мобове, се получава едно леко насичане за секунда при първите мобове, които виждам за новонаправената игра и от там нататък всичко е повече от гладко.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
До това бях стигнал с танка.
Сега съм на тоя етап и с доктора. Айде, за 30млн бих могъл да си купя ъпгрейд единствено на уепъна, ама все няма такъв, който да е с добър демидж, дупка, крит, вит, инт и мана реген
Сега съм на тоя етап и с доктора. Айде, за 30млн бих могъл да си купя ъпгрейд единствено на уепъна, ама все няма такъв, който да е с добър демидж, дупка, крит, вит, инт и мана реген
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
пачовете не вкарват ли нови итеми или не всеки?
тежки нокаути
Имахме предвид, че сме стигнали до ниво, в което ако искаш да ъпгрейднеш дадена част, трябва да се изръсиш с десетки милиони
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Нито атак спийд има на тоя хбоу, нито вграден критикал хит демидж, така че си го взел на правилната цена.
LA COKA
Атак спийда на уепън е един от големите врагове на демиджа на героя 
Едно е атак спийд на бижута/ръкавици, съвсем друго е, ако е на уепъна.
Иначе да, трябва си нещо с критикъл демидж + дупка.
Едно е атак спийд на бижута/ръкавици, съвсем друго е, ако е на уепъна.
Иначе да, трябва си нещо с критикъл демидж + дупка.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Star ... o/19038645
ето ме и мене. на този етап се фокусирам на това, което ми казаха по-горе, да търся хр бонуси и сравнително бързо вдигам.
ето ме и мене. на този етап се фокусирам на това, което ми казаха по-горе, да търся хр бонуси и сравнително бързо вдигам.
тежки нокаути
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Вчера за пръв път успях да продам предмет за реални пари
Ей тая капа за уизърд - http://www.diablowiki.net/Storm_Crow
За 1.25 евро, като след всичките такси реално печеля €0.21
Все пак е някакво начало в начинанието си да си избия парите за диаблото 
За 1.25 евро, като след всичките такси реално печеля €0.21
-
Navushtanov
Снощи стигнах до диабло на инферно и до тук в играта НИТО ЕДИН легендарен...
Тва за новия пач. Ся искам всеки втори легендарен предмет дето ви падне да го давате на мен, както аз ви дадох тази полезна информация на готово.Items
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled
LA COKA
-
Der Meister
- Обратна връзка:
аз съм на 3-ти акт инферно и засега само 3 легендарни са ми падали като 2 от тях бяха за нормал/найт и 3-тия е тая капа за уизърд от предния ми пост дето и тя не е кой знае каквоNavushtanov написа:Снощи стигнах до диабло на инферно и до тук в играта НИТО ЕДИН легендарен...
Аз имам към 120 часа игра и ми е падало само 1 легендарно което е толко зле и за вендор не става
преди ако е бил 5%, а сега е 10% пак няма да има кой знае каква разликаbulLshi7 написа:Тва за новия пач. Ся искам всеки втори легендарен предмет дето ви падне да го давате на мен, както аз ви дадох тази полезна информация на готово.Items
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled
тежки нокаути
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
когато говорим за diablo item drops, по-правилно изказване би било от 0.00005% на 0.00010%

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Аз като пълен ретард чак днеска след 450 часа игра открих изкуството на item sniping-а
и си викам дай да почакам малко да видя някой дали ще сложи нещо... И както си цъкам Oculus-Triumvirate-Chantodo's Force гледам някой шибва Oculus-че с 120-411 дмг, 10 crit chance и 10 % Spectral Blade dmg (SEE PATCH NOTES
) за 13 милиона. GG
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Искам да питам аз: има ли значение ако играеш без МФ и когато тръгнеш да ги идентифицираш предметите сложиш МФ гиър? Това ще подобри ли шанса ми предметите да се случат с по-добри статистики или дръжки?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
MF-то само увеличава шанса да падне син, жълт, зелен или легендарен предмет. А вече това какви статистики ще има предмета не зависи от МФ-то, т.е. веднъж след като е паднал предмета, МФ-то няма никаква роля.
Купува подценени предмети веднага щом някой ги пусне на пазара, и ги препродава на реалната им цена. В случая е попаднал на offhand подобен на онзи твоя (за 180-те евро) за 13 мил. злато.
Come, my raven, it could be a lark.
Благодаря!Der Meister написа:MF-то само увеличава шанса да падне син, жълт, зелен или легендарен предмет. А вече това какви статистики ще има предмета не зависи от МФ-то, т.е. веднъж след като е паднал предмета, МФ-то няма никаква роля.
patch 1.0.5
Energy Twister
Skill Rune - Storm Chaser
Proc coefficient reduced from 0.5 to 0.125
Meteor
Delay between cast and impact reduced from 2 seconds to 1.25 seconds
Arcane Power cost reduced from 60 to 50
Proc coefficient (base skill + all other runes not listed) reduced from 0.25 to 0.125
Skill Rune - Star Pact
Proc coefficient reduced from 0.25 to 0.10625
Skill Rune - Meteor Shower
Proc coefficient reduced from 0.1 to 0.05
Skill Rune - Liquefy
Proc coefficient reduced from 0.125 to 0.10625
МНОГО ТЪПО МНОГО
чувствам се като ДХ след 1.0.4.
-
Navushtanov
Energy Armor