При мен се случва това, че като вляза в играта и отида да бия мобове, се получава едно леко насичане за секунда при първите мобове, които виждам за новонаправената игра и от там нататък всичко е повече от гладко.
Items
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled
Navushtanov написа:Снощи стигнах до диабло на инферно и до тук в играта НИТО ЕДИН легендарен...
bulLshi7 написа:Items
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled
Тва за новия пач. Ся искам всеки втори легендарен предмет дето ви падне да го давате на мен, както аз ви дадох тази полезна информация на готово.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Der Meister написа:MF-то само увеличава шанса да падне син, жълт, зелен или легендарен предмет. А вече това какви статистики ще има предмета не зависи от МФ-то, т.е. веднъж след като е паднал предмета, МФ-то няма никаква роля.