Списък на бегълците от Могилино:

Нещата от живота
Аватар
Ангра Майню

Списък на бегълците от Могилино:

Мнение от Ангра Майню »

Реших да ви предложа лесен начин да се справим с всичките псевдо-интелектуалци, които дълго владяха форума и прогресивно затъпяват. По-долу съм направил "черен списък" на всичките „гениУси“, които явно не разбират, че са смешни, и единственото, което трябва да направите е да кликнете на съответното име - и гледайте сеир.

Джони Спагети -
Warbringer
Gipo
Timeghoul
Моридин
The Chameleon
Nocturno
Sentinel*

Веднъж попаднало тука, името ви няма да бъде изтрито. Други никове ще бъдат добавяни, но не и махани.

Вечен бан от сърцата ни за вас. :banli:
Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
Аватар
Вуду Шаман

Re: Списък на бегълците от Могилино:

Мнение от Вуду Шаман »

Изтървал си Vermic и Пени. :D
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

i az se iztryrvah v na bashta ti ustata bez da iskam :oops:
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

дирника/мечиста с нов акаунт ли, кво

бах тая сган непрокопсала

АРЕ БЕ БОБИ ДЕБА МАЙКА МУ ПРОСТА, ПОСЛУШАЙ ЦЕЛИЯ ФОРУМ ЕДИН ПЪТ, И ГИ БАННИ ПО ИП ТЕЯ БЕ
джумерки
Аватар
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Мноо некадърно копната идея в темата :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Добре че ме няма!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Ангра Майню написа:деба колко съм изпразнен

предполагам не разполагаш с никакво рационално обяснение за това огромно количество свободно време и нездравословното му оползотворяване, защото си се появил на тоя свят по чудотворен, магически, нехимически и нефизически начин, лишен от всякакви тъкани в главата си, в гръбначния си стълб и общо-взето на всички места, които могат да те доближат всъщност до разумните човешки същества. животът ти ще е толкова по-щастлив, ако размислиш над тази правдоподобна теория за произхода си. ще разбереш, че не си един от хората, а напълно различно същество. помисли, може би е за добро.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

недей, че ще получи някакво просветление, а ние дори няма да осъзнаем връзката между липсата на нови постове от акаунта му и вечерните новини за самоубит младеж :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Ангра Майню

Мнение от Ангра Майню »

Nocturno написа:
Ангра Майню написа:деба колко съм изпразнен

предполагам не разполагаш с никакво рационално обяснение за това огромно количество свободно време и нездравословното му оползотворяване, защото си се появил на тоя свят по чудотворен, магически, нехимически и нефизически начин, лишен от всякакви тъкани в главата си, в гръбначния си стълб и общо-взето на всички места, които могат да те доближат всъщност до разумните човешки същества. животът ти ще е толкова по-щастлив, ако размислиш над тази правдоподобна теория за произхода си. ще разбереш, че не си един от хората, а напълно различно същество. помисли, може би е за добро.
Аз сам сврахчовек. Унтерменш, кат тебе най-добре да си сЕди на дарвото. Ако искаш може да замерваш Таймгула и Хамельона с фашкиите си и после взаимно да се пощите.
Когато животът ми даде лимони, догонвам го и му крещя "Уат да фак ис дис шит!?!". После го блъскам на земята и го ритам в бъбреците, след което го оставям да си лежи в локва от кървавата си урина, със спешна нужда от бъбречна трансплантация.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Бива ли да си такова лайно бе.... То, че трябва да има баланс в природата и за всеки умен човек, трябва да се ражда по един прост, ама за всяка партенка като тебе, дето я изсират на тоя свят, трябва да се раждат по трима като Стивън Хокинг, че да са нещата в равновесие.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Унтерменш вика :lol: :lol:
Ми аз пък съм Übermensch 8)
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Ангра Майню

Мнение от Ангра Майню »

{SuPa-1337-Killa} написа:Унтерменш вика :lol: :lol:
Ми аз пък съм Übermensch 8)
Тоя па! Не бее ли казАл Ницше "Що е {SuPa-1337-Killa} за човека? Посмешище или мъчителен срам?"
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

Абе знаех си че съм готин и известен ама Ницше да говори за мен :shock: Не случайно имах 5.40 по Психология. :lol:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Ангра Майню

Мнение от Ангра Майню »

{SuPa-1337-Killa} написа:Абе знаех си че съм готин и известен ама Ницше да говори за мен :shock: Не случайно имах 5.40 по Психология. :lol:
Ако си мислиш, че посмешище и готин е едно и също, май си фейлнАл психо теста.
ПП: в 9-ти клас имах 6.00 по психология. :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

не ме ебе за тъпото ти съществуване, опитай се да го вденеш :?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

Не ми се е налагало да си правя психо тест :lol: Сори брат ама си бая зле. Тва да седиш по 16 часа пред компа и да умуваш как да направиш гадно на НЯКОЙ, НЯКЪДЕ е бая остаряло не за др. еми просто щото е безсмислено и само си губиш времето. Я по добре последвай... др. си акк и стани един фитнес маняк поне ша има кво да лъжеш момичетата а няма само да се опитваш да ги убедиш колко е пълноценно и полезно тва да седиш пред ПЦто цял ден. :roll:
The Arrow

Мнение от The Arrow »

Ангра Майню написа:Реших да ви предложа лесен начин да се справим с всичките псевдо-интелектуалци, които дълго владяха форума и прогресивно затъпяват. По-долу съм направил "черен списък" на всичките „гениУси“, които явно не разбират, че са смешни, и единственото, което трябва да направите е да кликнете на съответното име - и гледайте сеир.

Джони Спагети -
Warbringer
Gipo
Timeghoul
Моридин
The Chameleon
Nocturno
Sentinel*

Веднъж попаднало тука, името ви няма да бъде изтрито. Други никове ще бъдат добавяни, но не и махани.

Вечен бан от сърцата ни за вас. :banli:
тежки нокаути
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Кво става синтенеле лапаш ли на баща си ?
The Arrow

Мнение от The Arrow »

DJ Cat написа:Кво става синтенеле лапаш ли на баща си ?
Майка ти ми лапа, олигофрен! Иначе, ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.
тежки нокаути
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Значи му го изяждаш до топките целия така ли ?
Публикувай отговор