Джони Спагети -
Warbringer
Gipo
Timeghoul
Моридин
The Chameleon
Nocturno
Sentinel*
Веднъж попаднало тука, името ви няма да бъде изтрито. Други никове ще бъдат добавяни, но не и махани.
Вечен бан от сърцата ни за вас.
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Ангра Майню написа:деба колко съм изпразнен
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз сам сврахчовек. Унтерменш, кат тебе най-добре да си сЕди на дарвото. Ако искаш може да замерваш Таймгула и Хамельона с фашкиите си и после взаимно да се пощите.Nocturno написа:Ангра Майню написа:деба колко съм изпразнен
предполагам не разполагаш с никакво рационално обяснение за това огромно количество свободно време и нездравословното му оползотворяване, защото си се появил на тоя свят по чудотворен, магически, нехимически и нефизически начин, лишен от всякакви тъкани в главата си, в гръбначния си стълб и общо-взето на всички места, които могат да те доближат всъщност до разумните човешки същества. животът ти ще е толкова по-щастлив, ако размислиш над тази правдоподобна теория за произхода си. ще разбереш, че не си един от хората, а напълно различно същество. помисли, може би е за добро.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Тоя па! Не бее ли казАл Ницше "Що е {SuPa-1337-Killa} за човека? Посмешище или мъчителен срам?"{SuPa-1337-Killa} написа:Унтерменш вика![]()
Ми аз пък съм Übermensch
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Ако си мислиш, че посмешище и готин е едно и също, май си фейлнАл психо теста.{SuPa-1337-Killa} написа:Абе знаех си че съм готин и известен ама Ницше да говори за менНе случайно имах 5.40 по Психология.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
предполагам не разполагаш с никакво рационално обяснение за това огромно количество свободно време и нездравословното му оползотворяване, защото си се появил на тоя свят по чудотворен, магически, нехимически и нефизически начин, лишен от всякакви тъкани в главата си, в гръбначния си стълб и общо-взето на всички места, които могат да те доближат всъщност до разумните човешки същества. животът ти ще е толкова по-щастлив, ако размислиш над тази правдоподобна теория за произхода си. ще разбереш, че не си един от хората, а напълно различно същество. помисли, може би е за добро.Ангра Майню написа:Реших да ви предложа лесен начин да се справим с всичките псевдо-интелектуалци, които дълго владяха форума и прогресивно затъпяват. По-долу съм направил "черен списък" на всичките „гениУси“, които явно не разбират, че са смешни, и единственото, което трябва да направите е да кликнете на съответното име - и гледайте сеир.
Джони Спагети -
Warbringer
Gipo
Timeghoul
Моридин
The Chameleon
Nocturno
Sentinel*
Веднъж попаднало тука, името ви няма да бъде изтрито. Други никове ще бъдат добавяни, но не и махани.
Вечен бан от сърцата ни за вас.
Майка ти ми лапа, олигофрен! Иначе, ти конкретно си олигофрен, да, умствено изостанал. Дали така си се родил, някой друг изверг те е направил такъв или друсането и пиячката са осрали нещата в главата ти - не знам. Налице е крайния резултат. Тъжно е дори това, че ти консумираш от ресурсите на планетата, за сметка на нормални хора, които нямат този късмет. Честно казано няма значение какво ще ми отговориш. Фактът, че живееш със себе си е достатъчно голямо наказание за теб.DJ Cat написа:Кво става синтенеле лапаш ли на баща си ?