Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Търся игра
Публикувано на: 18 Сеп 2012 01:37

Здравейте! Търся игра за PC с карти подобна на Yu-Gi-Oh пак с чудовища,но някоя друга игрица,която да има най-вече добра кампания в която да се печелят по-силни карти и т.н. ,защото Югито нещо,честно да ви кажа,ни писна и търсим някоя нова свежа игра от този тип! Благодаря предварително!

П.С. Magic: The Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 я изтеглих от замунда,но от прочетените коментари там разбирам,че кампанията се започва със всички налични карти,което убива част от кефа на играта,ще се пробва,но искам да ми дадете още няколко варианти подобни на тези 2 игри! ;)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Търся игра
Публикувано на: 18 Сеп 2012 02:17

http://eldhelm.com/

Преди месеци мисля че тука я засяках играта, тогава беше в бета. След доста игране срещу AI-то реших да се пробвам ранкед, но тогава имаше 10-15 човека които рядко засичах онлайн и я зарязах. Наскоро получих емайл че са добавили и кампания с история за всяка раса. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа дали е добра историята, но ако искаш я пробвай :)

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2012 03:08

Aeonfluxs написа:
http://eldhelm.com/

Преди месеци мисля че тука я засяках играта, тогава беше в бета. След доста игране срещу AI-то реших да се пробвам ранкед, но тогава имаше 10-15 човека които рядко засичах онлайн и я зарязах. Наскоро получих емайл че са добавили и кампания с история за всяка раса. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа дали е добра историята, но ако искаш я пробвай :)

Изглежда ми доста интересна игра и ще си направя регистрация ,но ти когато я цъкаше нещо за плащане имаше ли?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2012 09:44

Когато играх, не. Вчера реших да вляза да видя и гледам че има там карти и други неща които се взимат с голд, но тоя голд до колкото разбрах се печели от кампанията. Не мога да ти кажа дали и от други места се взима вече ти тря видиш :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com