Търся игра

Игри за PC
pc maniqk

Търся игра

Мнение от pc maniqk »

Здравейте! Търся игра за PC с карти подобна на Yu-Gi-Oh пак с чудовища,но някоя друга игрица,която да има най-вече добра кампания в която да се печелят по-силни карти и т.н. ,защото Югито нещо,честно да ви кажа,ни писна и търсим някоя нова свежа игра от този тип! Благодаря предварително!

П.С. Magic: The Gathering: Duels of the Planeswalkers 2013 я изтеглих от замунда,но от прочетените коментари там разбирам,че кампанията се започва със всички налични карти,което убива част от кефа на играта,ще се пробва,но искам да ми дадете още няколко варианти подобни на тези 2 игри! ;)
Аватар
Pesho ™

Re: Търся игра

Мнение от Pesho ™ »

http://eldhelm.com/

Преди месеци мисля че тука я засяках играта, тогава беше в бета. След доста игране срещу AI-то реших да се пробвам ранкед, но тогава имаше 10-15 човека които рядко засичах онлайн и я зарязах. Наскоро получих емайл че са добавили и кампания с история за всяка раса. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа дали е добра историята, но ако искаш я пробвай :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
pc maniqk

Мнение от pc maniqk »

Aeonfluxs написа:http://eldhelm.com/

Преди месеци мисля че тука я засяках играта, тогава беше в бета. След доста игране срещу AI-то реших да се пробвам ранкед, но тогава имаше 10-15 човека които рядко засичах онлайн и я зарязах. Наскоро получих емайл че са добавили и кампания с история за всяка раса. Не съм ги пробвал и не мога да ти кажа дали е добра историята, но ако искаш я пробвай :)
Изглежда ми доста интересна игра и ще си направя регистрация ,но ти когато я цъкаше нещо за плащане имаше ли?!
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Когато играх, не. Вчера реших да вляза да видя и гледам че има там карти и други неща които се взимат с голд, но тоя голд до колкото разбрах се печели от кампанията. Не мога да ти кажа дали и от други места се взима вече ти тря видиш :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Публикувай отговор