Автор |
Съобщение |
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 11:27
Води се RPG... за съжаление.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 13:10
Диабло има история достатъчно.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 16:07
Dr.Falus написа: IGN са най-тъпите педали някога съществували,как такива недовършени бозици като Диабло 3 ще са в класацията,а игри с атмосфера,прекрасна история,завладяваща графика и забавен геймплей като Fable:The Lost Chapters няма да са в нея? Ми Fable 2 е по-добрата игра като цяло и затова тя е в класацията а The Lost Chapters не е, помисли малко. И точно тая позиция е перфектна за Fable - lite RPG което бие на екшън адвенчър и си е забавно, механиките не са лоши ама не е много дълбоко.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 18:53
sean написа: Dr.Falus написа: IGN са най-тъпите педали някога съществували,как такива недовършени бозици като Диабло 3 ще са в класацията,а игри с атмосфера,прекрасна история,завладяваща графика и забавен геймплей като Fable:The Lost Chapters няма да са в нея? Ми Fable 2 е по-добрата игра като цяло и затова тя е в класацията а The Lost Chapters не е, помисли малко. И точно тая позиция е перфектна за Fable - lite RPG което бие на екшън адвенчър и си е забавно, механиките не са лоши ама не е много дълбоко. За втория Fable не мога да изразя мнение,няма го за ПС,така че за мен тази част не съществува. Първия Fable не вярвам нещо да го надмине,поне за мен.
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 19:59
Dr.Falus написа: За втория Fable не мога да изразя мнение,няма го за ПС,така че за мен тази част не съществува. Първия Fable не вярвам нещо да го надмине,поне за мен. Ми дай да им пишем да променят класацията на база на твойте вкусове и на какво ти си играл, какво не си играл, какво съществува за теб и какво не същестува.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 21:11
Понижаване на оценка на игра, защото не е мултиплатформена е глупост.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 16 Сеп 2012 22:56
Труповоз написа: Понижаване на оценка на игра, защото не е мултиплатформена е глупост. Вярно,но как да опитам нещо,което го няма за моята платформа? Всеки си гледа платформата и оценява за нея кои са най-добрите заглавия.Двойката я няма за ПС,а и няма да я има най-вероятно,така че за мен тя не е най-добрата от поредицата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 17 Сеп 2012 08:21
Че то половината игри не са от жанра РПГ... По същата логика можеше да присъстват Quake и Half Life
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 17 Сеп 2012 10:31
DJ Cat написа: Най-малкото диаблото, шибаното диабло не е рпг майка ви проста. Играта е hack n slash. Всъщност е hack n slash рпг.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 17 Сеп 2012 11:02
всъщност ARPG
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 10:15
Няма значение какво е Diablo-то, тая класация смуче топки и е направена точно с цел хората да завъртят някви дълги и безкрайно безсмислени спорове около нея.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 13:44
Моридин написа: Няма значение какво е Diablo-то, тая класация смуче топки и е направена точно с цел хората да завъртят някви дълги и безкрайно безсмислени спорове около нея.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 15:28
В диабло история си има. Просто не е ъъъ презентирана по най-добрият начин...или какъвто и да е добър начин освен епичните синамитици. Говоря за 2ката(лордът включително)щото в 3 и те липсват
Иначе класацията си е ъъъ неразбираема. При отсъствието на заглавия като Готик и ДА:О да присъства shadowrun ?!?!? the fuck
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 16:58
Мхм...моя грешка, но все пак нямаше да е лошо(не абсолютно непременно) да има някакво уточнение Не мисля, че трябва да съм непременно на 12, за да не съм чувал за игра направена по времето когато съм се раждал.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 18:10
Е sean 100% 93-та е бил на 20 и е пионер в гейминга
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена Публикувано на: 18 Сеп 2012 18:43
Wannabe написа: Е sean 100% 93-та е бил на 20 и е пионер в гейминга wigger
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|