IGN Top 100 RPG-та на всички времена
- white storm
- В момента играе: with your brain
Re: IGN Top 100 RPG-та на всички времена
Води се RPG... за съжаление.
“Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
Диабло има история достатъчно.
Ми Fable 2 е по-добрата игра като цяло и затова тя е в класацията а The Lost Chapters не е, помисли малко.Dr.Falus написа:IGN са най-тъпите педали някога съществували,как такива недовършени бозици като Диабло 3 ще са в класацията,а игри с атмосфера,прекрасна история,завладяваща графика и забавен геймплей като Fable:The Lost Chapters няма да са в нея?![]()
И точно тая позиция е перфектна за Fable - lite RPG което бие на екшън адвенчър и си е забавно, механиките не са лоши ама не е много дълбоко.
За втория Fable не мога да изразя мнение,няма го за ПС,така че за мен тази част не съществува. Първия Fable не вярвам нещо да го надмине,поне за мен.sean написа:Ми Fable 2 е по-добрата игра като цяло и затова тя е в класацията а The Lost Chapters не е, помисли малко.Dr.Falus написа:IGN са най-тъпите педали някога съществували,как такива недовършени бозици като Диабло 3 ще са в класацията,а игри с атмосфера,прекрасна история,завладяваща графика и забавен геймплей като Fable:The Lost Chapters няма да са в нея?![]()
И точно тая позиция е перфектна за Fable - lite RPG което бие на екшън адвенчър и си е забавно, механиките не са лоши ама не е много дълбоко.
Ми дай да им пишем да променят класацията на база на твойте вкусове и на какво ти си играл, какво не си играл, какво съществува за теб и какво не същестува.Dr.Falus написа: За втория Fable не мога да изразя мнение,няма го за ПС,така че за мен тази част не съществува. Първия Fable не вярвам нещо да го надмине,поне за мен.
Понижаване на оценка на игра, защото не е мултиплатформена е глупост.
Вярно,но как да опитам нещо,което го няма за моята платформа? Всеки си гледа платформата и оценява за нея кои са най-добрите заглавия.Двойката я няма за ПС,а и няма да я има най-вероятно,така че за мен тя не е най-добрата от поредицата.Труповоз написа:Понижаване на оценка на игра, защото не е мултиплатформена е глупост.
Че то половината игри не са от жанра РПГ...
По същата логика можеше да присъстват Quake и Half Life
По същата логика можеше да присъстват Quake и Half Life
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Всъщност е hack n slash рпг.DJ Cat написа:Най-малкото диаблото, шибаното диабло не е рпг майка ви проста. Играта е hack n slash.
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Няма значение какво е Diablo-то, тая класация смуче топки и е направена точно с цел хората да завъртят някви дълги и безкрайно безсмислени спорове около нея.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Моридин написа:Няма значение какво е Diablo-то, тая класация смуче топки и е направена точно с цел хората да завъртят някви дълги и безкрайно безсмислени спорове около нея.

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
В диабло история си има. Просто не е ъъъ презентирана по най-добрият начин...или какъвто и да е добър начин освен епичните синамитици. Говоря за 2ката(лордът включително)щото в 3 и те липсват
Иначе класацията си е ъъъ неразбираема. При отсъствието на заглавия като Готик и ДА:О да присъства shadowrun ?!?!? the fuck
Иначе класацията си е ъъъ неразбираема. При отсъствието на заглавия като Готик и ДА:О да присъства shadowrun ?!?!? the fuck
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Мхм...моя грешка, но все пак нямаше да е лошо(не абсолютно непременно) да има някакво уточнение
Не мисля, че трябва да съм непременно на 12, за да не съм чувал за игра направена по времето когато съм се раждал.
Не мисля, че трябва да съм непременно на 12, за да не съм чувал за игра направена по времето когато съм се раждал.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Е sean 100% 93-та е бил на 20 и е пионер в гейминга
wiggerWannabe написа:Е sean 100% 93-та е бил на 20 и е пионер в гейминга