The Expendables 2

Какво да гледаме
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Re: The Expendables 2

Мнение от Bagerist0 »

Алоу, жалките претенциозни копеленца, този филм не е за вас, така че не се пънете да го обиждате...

Иначе филма беше ЕПИКЦ! Особено в бара... Или въобще българските простотии, както и сцената в киноцентъра с Чъки...
Определено добра ретро екшън-комедия... Жалко че няма повече такива филми...
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Теб живота не те е жалил никак(като те е създал толкова зле), че да имаш претенции към филм.
При нас обаче не се е получило така и имаме по-високи изисквания за каквото и да било. В случая с тоя филм, изискванията не бяха никак високи все пак, но той и тях не оправда.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

гипо, осираш се с мненията си за филма.
точно тва, че има от чара на старите екшъни(дето ги даваха по диема) от сорта на Tango & Cash, Terminator, Escape from LA и тн прави филма толкова неангажиращ и забавен. ходи си гледай здрач като си толко претенциозен
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Точно тия три филма, които спомена са на толкова светлинни години пред TE2, че ми е трудно да го опиша.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Аве кво толкова се карате за един филм който нито цели да бъде някъв шедьовър на киното нито да е някъв модерен екшън. Единствената му цел е да върне спомените за филмите от 80-те които наистина си струваха. Слай сам си каза че този филм не е текущо поколение филми. За мен тва беше един филм за разпузкане с аверчета, на който постоянно се смях макар и тъпите лафчета.
I reject you reality and substitude my one
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Снощи го гледах и беше точно това, което очаквах т.е. доволен съм :) Филма не цели да има интересен сюжет, а и едва ли някой е очаквал да има такъв. То даже ако имаше сериозен сюжет въобще нямаше да е толкова култов :D Имаше си супер много яки моменти, имаше здрав екшън, култови актьори, комедийни моменти, шегички, яки ефекти, препратки към олдскуул екшъните от 80-те и изобщо всичко, което трябваше да има. Хареса ми повече от първата част :)

Иначе не мога да ви разбера тия дето плюете филма - какво сте очаквали? То само като видиш кои актьори участват и кой е режисьора е повече от ясно какво ще представлява филма. Още повече ако сте гледали и първата част ще е още по-ясно. Явно не се кефите на такъв тип филми, няма лошо. Защо тогава изобщо сте си дали парите да го гледате?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз лично, защото очаквах качествен екшън филм като от едно време. Получих рандъм екшън и напъни за смешки.
Отидох да го гледам, защото чух, че е по-добър от първия, който беше безобразен.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
fortune

Мнение от fortune »

Ако очаквате екшън, ще го получите, но като цяло е средна работа филма.. :)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

мега добрия, мн се смях на моменти :D :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Ето и моето скромно мнение относно този филм - не съм се смял толкова много от Just another Pandora's box :lol: Много екшън (за олд скул старчоци като мен), много лафове и заигравки с различни култови екшъни от миналото, очаквах да бъде приличен, а се оказа доста над средното ниво, което само ме радва :)

Жалко, че Джет Ли го разкараха малко след началото, един спаринг между него и Скот Адкинс щеше да бъде добре, но явно насилието му е дошло в повече, а той като заклет будист е решил да го раздава пацифистично. И последния бой между ван Дам и Сталоун можеше да бъде една идея по-дълъг, но това са бели кахъри.

Спечели ме със суровата си визия, хумора и отделните закачки между героите, сцените с трепане бяха отработени и макар и сниман в БГ, не беше чак толкова евтино изглеждащ Откриващата сцена беше натъпкана с толкова адреналин, че чак изревах от кеф - добре че не бях сам в тази реакция Определено един от топ екшъните на годината - излязох от салона с усмивка, нещо което не се беше случвало от години :)

За мен е стабилно над средата - 8/10 (понеже съм израснал с филмите на всеки един от главните действащи лица и се кефя на безмозъчни екшъни) :)
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

Кво правите тук бе ей, изроди мръсни, искате ли да фана да ви изнасила и двамата? :!: :!:
:lol: :lol: :lol: Направо се пръснах, филма кърти :rockon:
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Публикувай отговор