Ето и моето скромно мнение относно този филм - не съм се смял толкова много от Just another Pandora's box
Много екшън (за олд скул старчоци като мен), много лафове и заигравки с различни култови екшъни от миналото, очаквах да бъде приличен, а се оказа доста над средното ниво, което само ме радва
Жалко, че Джет Ли го разкараха малко след началото, един спаринг между него и Скот Адкинс щеше да бъде добре, но явно насилието му е дошло в повече, а той като заклет будист е решил да го раздава пацифистично. И последния бой между ван Дам и Сталоун можеше да бъде една идея по-дълъг, но това са бели кахъри.
Спечели ме със суровата си визия, хумора и отделните закачки между героите, сцените с трепане бяха отработени и макар и сниман в БГ, не беше чак толкова евтино изглеждащ Откриващата сцена беше натъпкана с толкова адреналин, че чак изревах от кеф - добре че не бях сам в тази реакция Определено един от топ екшъните на годината - излязох от салона с усмивка, нещо което не се беше случвало от години
За мен е стабилно над средата - 8/10 (понеже съм израснал с филмите на всеки един от главните действащи лица и се кефя на безмозъчни екшъни)