Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 28 Авг 2012 23:06

btw първото нещо, което направих беше да си отворя wiki-то и да намеря добро endgame оръжие, след което да събирам предмети за него основно. Примерно Quelaag's Fury Sword иска Демонски титанит, другите искат нормален.
едит: ако някой от вас е намерил Ларитек, оня задник в златна броня и ако е в Firelink в момента отидете и го утрепете, щото ще деактивира бонфайъра по някое време. На Xbox-а ако го убиеш и растартираш играта, на мястото където е умрел има дроп с бронята му.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 00:15

мене ме сърбеше го кажем, ама викам ся ще ме напсуват, че спойлвам :?
мене така ме прееба лайното и беше голям ташак без огнището

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 00:26

Аз го освободих тоя, и го намрих навън и ми даде накв медал и ми се надсмиваше нещо.
Как така ще ми деактивирва бонфаири? И каде да го търся са да го бия?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 00:41

След около 20-30 опита, успях да убия Stray Demon-a. Няма такъв бос, честно... по едно време тотално се бях отчаял. Хем му разбрах тактиката и пак, при най-малката грешка, те убива с 1 удар с брадвата...

Lautrec го оставих да убие firekeeper-ката, защото доколкото разбрах после можеш пак да го убиеш и освен пръстена, вземаш armor set-a му и душата на keeper-ката, с която да я съживиш. Ще видим де, дано не съм се прецакал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 01:06

Абе не виждам смисъл да го оставяш жив, за да те преебе така, после да имаш тежка бос битка с него.
Ако имаш халбърт, ако му удариш въздушна атака, докато е седнал във Firelink, има шанс да падне. Зат'ва предлагам всеки, който още не е активирал двата звънеца да го бучърнат, преди да сте си загубили основния хъб.
А и това не го считам за споил, щото е се едно да не даваш никакви тип-ове, щото "ще споилваш трудността и забавата на играта"

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 09:54

Аз съм решил да го оставя жив, по ще ми е интересно, но завинаги ли загася главното огнище мастията, ако е така малко кофти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 10:24

Да и аз съм го оставил жив поне да видя за кво говорите. Иначе сега с оригиналната е някво по яко. Има разни духове дето ходят налво надясно баси мамата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 11:30

кой фикс да турим, щото с версия 5 на този от предишните страници след синематиката екрана ми става някъв насран и в средата има един бял квадрат

иначе турнах джойстика от бокса и ся ще разцъкам :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 11:36

Чел ли си ридмито? Сложи фикс 6 и махни антиалейзинга от играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 12:23

с фикс 6 стана, с 5 не ставаше, въпреки помощта на рийдмито
карай, ся работи :D

като цяло не съм чак такъв мазохист пак да се наема да я играя, но ме сърби да видя допълнителния контент
тоя път ще съм свиня танк, щото преди с пирото бях доста рехав

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 13:28

С ати ли си? Странно е да имаш проблем ако си с нвидиа. Иначе има ли смисъл от танк в тази игра? Става дума обиниковенните гадове ги смазвам, а пък на големите не им пука дали съм танк. Става дума пак ще ме убият с 2 удара без да им пука дали им държа блок.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 15:55

еми май има значение, щото с по-корав герой можеш повече блок да държиш, повече endurance и кръв, и ще поемеш повече тупаници
то тук танк не е много точната дума де, просто съм меле, не мейдж или нещо такова, дето ептен да е на 1 удар :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 18:25

Eми аз съм уориър на виталити/ендюрънс/стр и според мен тва е най-лесният начин за игра, защото си много бавен и се търкаляш като кюфте, но поне държиш на блок много. Иначе аз се върнах в ъндед асайлъма, е майка му даеба тоя стрей демон няма убиване. До тука най-трудния бос и то с много. Тва лайненце ме прави на създарма с два удара, а ако не съм танк ще съм на един. Абсолютен катил. Правя му недостатъчно демидж, за справка капрата, който е считан за труден бос по някаква причина, му разказах играта с блок и като го прасна му взимам 1/10 от хелта, на тоя му взимам 1/30, как да го ударя 30 пъти без той да ме удари 2, не ми е много ясно. И стаята е малка, та малка. Знам че не е задължителен бос, ма искам да му свия сърмите на тоя.

Едит: 20 опита, рекорд 1/3 свален хелт. Тва нещо да ходи да си ебе майката, съблякох се гол за да съм подвижен и пак не мога да убяи мръсната свиня. Тва нещо, ако го убия, ще му танцувам на трупа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 18:56

Абе да си я джиткаш оргинална и имаш връзка с сякакви други герои дето излизат мнгоо мистично докато играеш. Много е яко оригинална, направо ми е кофти за тези дето играят пиратка :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 19:13

Mи браво, приятна игра, обаче стрей диймона оригинал, не оригинал, оригинално ще ти ебе майката. Абсолютна машина, знам му всички ходове и как ще ги направи и пак не мога да го убия, вкарва ти лъки хит и си чао. Няма такова добиче.

Едит: МИНАХ ГО БЕЗ ДА МЕ УДАРИ. АХАХАХАХХА ТАКА ВЕ ! Няма такъв кеф като минеш нещо в тая игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 20:34

Спойлър за всеки, който не е стигнал Анор Лондо
Spoiler for :
http://www.youtube.com/watch?v=kX3AY-ZNsmI

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 20:54

Не вярвам да са ми по-трудни от Stray Demon-а. Там ще съм и поне 10 левела отгоре сигурно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 20:55

Добре бе, как като хората се чупят да умират и да повтарят по 30 пъти един бос някви тук обясняват, че се минавала за 5 часа?! Дори да ръшваш, как по дяволите ще я минеш само за 5, що са глупости обясняват някои. :devious:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2012 22:12

Рекорда е 31 минути, със експлойт, който след Анор Лондо те телепортира на последния бос.
Без експлойт е час и 20 минути(азиятец естествено). Цялата идея е да запомниш босовете, след като си ги бил с няколко героя на +7 и да научиш всички преки пътища.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2012 00:29

Ornstein и Smoug :shock: :shock: :shock: ... в сравнение с тях, Stray Demon-a е елементарен. Добре, че съм pyromancer и си крафтнах Quelaag's Furysword+3. Fire damage-a май е единственото слабо място на тея изроди. Убих първо Оrnstein, защото ми беше по-лесно да бия uber формата на Smoug.

Битката с Lautrec не е толкова трудна, ако примамиш другите двама и убиеш първо тях. Очаквах повече от armor set-a му обаче ;[ Оставам си с Havel's armor-a.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com