Автор |
Съобщение |
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 23:06
btw първото нещо, което направих беше да си отворя wiki-то и да намеря добро endgame оръжие, след което да събирам предмети за него основно. Примерно Quelaag's Fury Sword иска Демонски титанит, другите искат нормален. едит: ако някой от вас е намерил Ларитек, оня задник в златна броня и ако е в Firelink в момента отидете и го утрепете, щото ще деактивира бонфайъра по някое време. На Xbox-а ако го убиеш и растартираш играта, на мястото където е умрел има дроп с бронята му.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 00:15
мене ме сърбеше го кажем, ама викам ся ще ме напсуват, че спойлвам мене така ме прееба лайното и беше голям ташак без огнището
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 00:26
Аз го освободих тоя, и го намрих навън и ми даде накв медал и ми се надсмиваше нещо. Как така ще ми деактивирва бонфаири? И каде да го търся са да го бия?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 00:41
След около 20-30 опита, успях да убия Stray Demon-a. Няма такъв бос, честно... по едно време тотално се бях отчаял. Хем му разбрах тактиката и пак, при най-малката грешка, те убива с 1 удар с брадвата...
Lautrec го оставих да убие firekeeper-ката, защото доколкото разбрах после можеш пак да го убиеш и освен пръстена, вземаш armor set-a му и душата на keeper-ката, с която да я съживиш. Ще видим де, дано не съм се прецакал.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 01:06
Абе не виждам смисъл да го оставяш жив, за да те преебе така, после да имаш тежка бос битка с него. Ако имаш халбърт, ако му удариш въздушна атака, докато е седнал във Firelink, има шанс да падне. Зат'ва предлагам всеки, който още не е активирал двата звънеца да го бучърнат, преди да сте си загубили основния хъб. А и това не го считам за споил, щото е се едно да не даваш никакви тип-ове, щото "ще споилваш трудността и забавата на играта"
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 09:54
Аз съм решил да го оставя жив, по ще ми е интересно, но завинаги ли загася главното огнище мастията, ако е така малко кофти.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 10:24
Да и аз съм го оставил жив поне да видя за кво говорите. Иначе сега с оригиналната е някво по яко. Има разни духове дето ходят налво надясно баси мамата.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 11:30
кой фикс да турим, щото с версия 5 на този от предишните страници след синематиката екрана ми става някъв насран и в средата има един бял квадрат иначе турнах джойстика от бокса и ся ще разцъкам
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 11:36
Чел ли си ридмито? Сложи фикс 6 и махни антиалейзинга от играта.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 12:23
с фикс 6 стана, с 5 не ставаше, въпреки помощта на рийдмито карай, ся работи като цяло не съм чак такъв мазохист пак да се наема да я играя, но ме сърби да видя допълнителния контент тоя път ще съм свиня танк, щото преди с пирото бях доста рехав
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 13:28
С ати ли си? Странно е да имаш проблем ако си с нвидиа. Иначе има ли смисъл от танк в тази игра? Става дума обиниковенните гадове ги смазвам, а пък на големите не им пука дали съм танк. Става дума пак ще ме убият с 2 удара без да им пука дали им държа блок.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 15:55
еми май има значение, щото с по-корав герой можеш повече блок да държиш, повече endurance и кръв, и ще поемеш повече тупаници то тук танк не е много точната дума де, просто съм меле, не мейдж или нещо такова, дето ептен да е на 1 удар
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 18:25
Eми аз съм уориър на виталити/ендюрънс/стр и според мен тва е най-лесният начин за игра, защото си много бавен и се търкаляш като кюфте, но поне държиш на блок много. Иначе аз се върнах в ъндед асайлъма, е майка му даеба тоя стрей демон няма убиване. До тука най-трудния бос и то с много. Тва лайненце ме прави на създарма с два удара, а ако не съм танк ще съм на един. Абсолютен катил. Правя му недостатъчно демидж, за справка капрата, който е считан за труден бос по някаква причина, му разказах играта с блок и като го прасна му взимам 1/10 от хелта, на тоя му взимам 1/30, как да го ударя 30 пъти без той да ме удари 2, не ми е много ясно. И стаята е малка, та малка. Знам че не е задължителен бос, ма искам да му свия сърмите на тоя.
Едит: 20 опита, рекорд 1/3 свален хелт. Тва нещо да ходи да си ебе майката, съблякох се гол за да съм подвижен и пак не мога да убяи мръсната свиня. Тва нещо, ако го убия, ще му танцувам на трупа.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 18:56
Абе да си я джиткаш оргинална и имаш връзка с сякакви други герои дето излизат мнгоо мистично докато играеш. Много е яко оригинална, направо ми е кофти за тези дето играят пиратка
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 19:13
Mи браво, приятна игра, обаче стрей диймона оригинал, не оригинал, оригинално ще ти ебе майката. Абсолютна машина, знам му всички ходове и как ще ги направи и пак не мога да го убия, вкарва ти лъки хит и си чао. Няма такова добиче.
Едит: МИНАХ ГО БЕЗ ДА МЕ УДАРИ. АХАХАХАХХА ТАКА ВЕ ! Няма такъв кеф като минеш нещо в тая игра.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 20:34
Спойлър за всеки, който не е стигнал Анор Лондо
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 20:54
Не вярвам да са ми по-трудни от Stray Demon-а. Там ще съм и поне 10 левела отгоре сигурно.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 20:55
Добре бе, как като хората се чупят да умират и да повтарят по 30 пъти един бос някви тук обясняват, че се минавала за 5 часа?! Дори да ръшваш, как по дяволите ще я минеш само за 5, що са глупости обясняват някои.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 29 Авг 2012 22:12
Рекорда е 31 минути, със експлойт, който след Анор Лондо те телепортира на последния бос. Без експлойт е час и 20 минути(азиятец естествено). Цялата идея е да запомниш босовете, след като си ги бил с няколко героя на +7 и да научиш всички преки пътища.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 31 Авг 2012 00:29
Ornstein и Smoug ... в сравнение с тях, Stray Demon-a е елементарен. Добре, че съм pyromancer и си крафтнах Quelaag's Furysword+3. Fire damage-a май е единственото слабо място на тея изроди. Убих първо Оrnstein, защото ми беше по-лесно да бия uber формата на Smoug. Битката с Lautrec не е толкова трудна, ако примамиш другите двама и убиеш първо тях. Очаквах повече от armor set-a му обаче ;[ Оставам си с Havel's armor-a.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|