Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 25 Юли 2012 16:51

След като почти я врътнах на Normal от акаунта на 1 приятелче мога да кажа че играта определено става.Вярно че тази работа с RMAH е грозна,но човек трябва да е над тези неща.Красива графика,добра физика,дизайна на нивата ми хареса,кът сцените са красиви.Подходих скептично към това с руните,но останах приятно изненадан и стила на игра се променя малко или много.Единственото по-странно което ми направи впечатление беше самият drop-падаха предимно предмети за Demon Hunter(поне 5-6 Rare арбалета или лъка и още толкова Quivers).Вярно че не съм стигнал до "каймака" на самата игра,но исках просто да я врътна casual без много да се напъвам.Понеже не съм стигнал до самия край,та може в следващите редове да говоря глупости и се извинявам ако е така.

Лично за мен е логично в експанжъна освен множество геймплей промени и добавяне на нови класове герои и items да добавят поне още 1 Act.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2012 17:51

wow ти "почти" си я врътнал на нормал... Според мене си изградил достатъчно мнение да издадеш списание за д3

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2012 19:27

Аз все още не разбирам, защо ДХ-то и барбарина са прегърбени като кози.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2012 21:51

Днес пробвах ДХ танк... ебаси майката! Много съжалявам, че го пробвах чак сега!
Голям кеф е, ебаси танка, ебаси чудото!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2012 23:39

Как работи т'ва?

Профил

Аватар

Как работи т'ва?

Профил

Аватар

Как работи т'ва?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2012 01:38

Gipo написа:
Днес пробвах ДХ танк... ебаси майката! Много съжалявам, че го пробвах чак сега!
Голям кеф е, ебаси танка, ебаси чудото!!!

И аз съм го пробвал, но голям проблем на този билд са ranged елитите, които хич не им се минава през caltrops-четата и си ме бучат отдалеч.

Вероятно просто не трябва да му възлагам големи надежди в act 3

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2012 08:09

Труповоз написа:
Как работи т'ва?

Ми качваш резистите към 600, армора към 4к(без щит, аз го играя DW), кръвта до към 60к и си набавяш 1900-2200 LoH чрез уепъните + бижутата. Мачкаш с аое скил, за да активираш LoH от всеки ударен моб (ползват се Gas granade, защото имат и остатъчен демидж, който също активира LoH) + shuriken cloud(удряш всичко около себе си) + caltrops: jagged spikes (чиято цел освен демиджа е и да активира пасива Numbling traps).

На пръв поглед героя има малко демидж, но всъщност има няколко определящи фактора. Примерно докато правиш аое с gas granade, твоя shuriken cloud също прави демидж, в същото време и jagged spikes правят демидж (още по-голям с cull the weak) и да не забравяме, че биеш дооста мобове едновременно. Отделно системата на glass cannon е удряш-бягаш-удряш-бягаш... а на танк дх е чааардж муахахахах :twisted: :lol: и биеш нон-стоп. Да не говорим, че с гранатите пълниш Hatred нередно бързо и можеш през няколко секунди да товариш демидж с cluster bomb или loaded for bear.

Вчера играх с мои приятели барб и монк. Толкова бяха ужасени от това, което постигна DHто ми за един следобед пазаруване на евтини танк предмети и свикване с танкването и билда, че минаха на dps билдове и решиха, че вече ще съм аз танка на компанията ахахаха

Изборът дали DW или с щит си е изцяло персонален. Щита логично ми дава повече дефенс, резисти, вит... обаче DW ми дава повече LoH, атак спийд, disc и по-cool вид ("омг, как успя да ги танкнеш тия без щит?!?" :twisted: ). Отделно, ако както в моя случай си решил да сложиш предмети със стън, чил, фрийз... атак спийда си е допълнителен плюс. Тия прокове са от рода на 1,5-4%, ама като биеш аое с толкова много скилове, почти постоянно държиш нещата под контрол.

И абсолютно най-положителната страна на нещата - не се дзвериш в екрана за всяко едно копийце, паяче, червей и какво ли още не, способно да те убие с крит или 2 хита 8).

@Firzen - вчера тествах доста на акт 2, там съм пределно неубиваем. Нямах проблем с рейндж елитките. Използвах терена, скриваш им се, те идват, биеш, тръгват да бягат, пак им се скриваш... На акт 3 имах проблем единствено с лазерите и то защото свиквах с танкването и не си гледах особено много в краката, а и танк екипировката ми е на стойност има-няма 3млн всичко.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2012 14:53

Малко размисли за пач 1.0.4 и 1.1. :) Отивам да си salvage-на старите legendaries.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2012 21:07

За Знахаря, Близард са обещали, че всичко, което феновете са казали като слабост на героя ще го направят 2 пъти по-силно.
Все още ме притеснява гиър гапа в ПвП-то. Вещер с 80000 ДПС те убива с лазер преди да си стигнал до него... например.

Профил

Публикувано на: 28 Юли 2012 23:08

Firzen написа:
Малко размисли за пач 1.0.4 и 1.1. :) Отивам да си salvage-на старите legendaries.

Ти ли си написал и статията "Как да овладеем аукциона" ? Ако да, евалата, малко са наистина полезните постове на фона на тези които оплюват или защитават играта.

Иначе за легендарните, мисля че в момента бих ги запазил, стига да имах такива, нещо напоследък изобщо не ми се падат :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 08:02

Искам да споделя, че вчера успях да умра веднъж с новия билд на ДХто :lol:.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 13:03

Damnation написа:
Ти ли си написал и статията "Как да овладеем аукциона" ? Ако да, евалата, малко са наистина полезните постове на фона на тези които оплюват или защитават играта.

Да! Благодаря и успех в пазарната игра =)

Гипо, колко време ти отнема ръна на акт 3 с този билд? Ще взема и аз да си направя едно танк сетче накрая, като приключа с major покупките по основния билд. Също - battletag? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 13:35

Gipo#2706

На 3ти акт ходих няколко пъти, колкото да разбера, че мога да издържам бой от елитките и да ги убивам. Ако внимавам с лазерите, кажи речи съм неубиваем. Та цял рън не съм правил, защото хората, с които играя са по-назад с екипировката и им е доста трудно на акт 3. Плюсът е, че съвсем спокойно можеш да скипваш нормалните мобове и да наблягаш само на елитките. Определено с какъвто и Glass cannon да си, не можеш толкова бързо да убиваш обикновените мобове + елитките, колкото убиването само на елитки с танк билда.

Играем на акт 2 на принципа - тичам и скипвам всички нормални мобове, намирам елитки и другите се портват при мен :lol:. Така става доста по-бързо. Вярно е, че и обикновените мобове пускат предмети понякога. Но по наши изчисления за 1 час игра със скипване можеш да вземеш да кажем 30 предмета, а същия рън, но без скипване ще отнеме не по-малко от час и половина и ще имаш не повече от 35 предмета тотал.

Забавно е, как от абсолютна кека се превръщаш в герой, който запречва пътя на елитките, за да могат хората в партито ти да сеят смърт :D. Вчера станаха няколко мазала и се усещахме, че има по 3 групи елитки върху мен :lol:. И така и умрях един път, щото ме замразиха 4 или 5 пъти подред.

Даже вече се навих да си продам ДПС екипировката, за да спонсорирам танк билда, защото до тук съм вложил не повече от 3млн в него.

ЕДИТ
Билд
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... gUV!cbcYcc
В общи линии благодарение на гранатите и Mortal Enemy можеш да спамваш толкова много пъти Loaded for Bear, че чак да ти е гузно и да се чудиш, дали няма да го нерфнат :lol:

По-танкски билд, който почти не ми се е налагало да ползвам
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... cUV!cbcbcc

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 01 Авг 2012 19:38

Причакай я след работа и и счупи колената с кози крак. Съвсем сериозен съм, ако искаш ще те свържа с едни ултраси на Левски, могат да ти дадат няколко съвета, за съответната цена, разбира се.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 19:43

Dante написа:
Да им еба пичата лелина на тия банки. Като си правих карта ме питаха какво искам - Виза или Маестро. Питам каква е разликата. Тая пача курвенска ми вика "оо, ми никаква, само картинката". Викам, ми ок тогава - Маестро. И сега ХУЙ ЗА МЕНЕ - никакви онлайн покупки и продажби не мога да правя, включително и за Диабло, щото картата ми не е Виза...
Бахти лайнарското, дори пейпъл акаунт не мога да си направя. Не, че сега ще купувам или продавам нещо, ама попринцип. Супер много се издразних.
Е ти до са в пещера ли си живял бе. А и отделно всеки с над 3 посещения в банката знае че вероятно кучето на улицата разбира повече банкиране от касиерките... До 1 са некви пачаври от УНСС дет са лапали повече пишки в кенефа на плазата, от колкото са ходили на лекции

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 22:12

ма ти нали имаше няква бе, от преди още

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2012 23:49

Данте, пробвай от ДСК, приятелката ми си я извади за седмица и няма проблем с картата.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2012 10:30

аз си поръчах онлайн от ЦКБ за 1 седмица стана. Кур за Уникредит! Бтв, 3-годишното съседското хлапе знае, че Маестро е безполезна...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com