Автор |
Съобщение |
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 16:51
След като почти я врътнах на Normal от акаунта на 1 приятелче мога да кажа че играта определено става.Вярно че тази работа с RMAH е грозна,но човек трябва да е над тези неща.Красива графика,добра физика,дизайна на нивата ми хареса,кът сцените са красиви.Подходих скептично към това с руните,но останах приятно изненадан и стила на игра се променя малко или много.Единственото по-странно което ми направи впечатление беше самият drop-падаха предимно предмети за Demon Hunter(поне 5-6 Rare арбалета или лъка и още толкова Quivers).Вярно че не съм стигнал до "каймака" на самата игра,но исках просто да я врътна casual без много да се напъвам.Понеже не съм стигнал до самия край,та може в следващите редове да говоря глупости и се извинявам ако е така.
Лично за мен е логично в експанжъна освен множество геймплей промени и добавяне на нови класове герои и items да добавят поне още 1 Act.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 17:51
wow ти "почти" си я врътнал на нормал... Според мене си изградил достатъчно мнение да издадеш списание за д3
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 19:27
Аз все още не разбирам, защо ДХ-то и барбарина са прегърбени като кози.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 21:51
Днес пробвах ДХ танк... ебаси майката! Много съжалявам, че го пробвах чак сега! Голям кеф е, ебаси танка, ебаси чудото!!!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 23:39
Как работи т'ва?
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Юли 2012 23:39
Как работи т'ва?
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Как работи т'ва?
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Юли 2012 01:38
Gipo написа: Днес пробвах ДХ танк... ебаси майката! Много съжалявам, че го пробвах чак сега! Голям кеф е, ебаси танка, ебаси чудото!!! И аз съм го пробвал, но голям проблем на този билд са ranged елитите, които хич не им се минава през caltrops-четата и си ме бучат отдалеч. Вероятно просто не трябва да му възлагам големи надежди в act 3
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Юли 2012 08:09
Труповоз написа: Как работи т'ва? Ми качваш резистите към 600, армора към 4к(без щит, аз го играя DW), кръвта до към 60к и си набавяш 1900-2200 LoH чрез уепъните + бижутата. Мачкаш с аое скил, за да активираш LoH от всеки ударен моб (ползват се Gas granade, защото имат и остатъчен демидж, който също активира LoH) + shuriken cloud(удряш всичко около себе си) + caltrops: jagged spikes (чиято цел освен демиджа е и да активира пасива Numbling traps). На пръв поглед героя има малко демидж, но всъщност има няколко определящи фактора. Примерно докато правиш аое с gas granade, твоя shuriken cloud също прави демидж, в същото време и jagged spikes правят демидж (още по-голям с cull the weak) и да не забравяме, че биеш дооста мобове едновременно. Отделно системата на glass cannon е удряш-бягаш-удряш-бягаш... а на танк дх е чааардж муахахахах и биеш нон-стоп. Да не говорим, че с гранатите пълниш Hatred нередно бързо и можеш през няколко секунди да товариш демидж с cluster bomb или loaded for bear. Вчера играх с мои приятели барб и монк. Толкова бяха ужасени от това, което постигна DHто ми за един следобед пазаруване на евтини танк предмети и свикване с танкването и билда, че минаха на dps билдове и решиха, че вече ще съм аз танка на компанията ахахаха Изборът дали DW или с щит си е изцяло персонален. Щита логично ми дава повече дефенс, резисти, вит... обаче DW ми дава повече LoH, атак спийд, disc и по-cool вид ("омг, как успя да ги танкнеш тия без щит?!?" ). Отделно, ако както в моя случай си решил да сложиш предмети със стън, чил, фрийз... атак спийда си е допълнителен плюс. Тия прокове са от рода на 1,5-4%, ама като биеш аое с толкова много скилове, почти постоянно държиш нещата под контрол. И абсолютно най-положителната страна на нещата - не се дзвериш в екрана за всяко едно копийце, паяче, червей и какво ли още не, способно да те убие с крит или 2 хита . @Firzen - вчера тествах доста на акт 2, там съм пределно неубиваем. Нямах проблем с рейндж елитките. Използвах терена, скриваш им се, те идват, биеш, тръгват да бягат, пак им се скриваш... На акт 3 имах проблем единствено с лазерите и то защото свиквах с танкването и не си гледах особено много в краката, а и танк екипировката ми е на стойност има-няма 3млн всичко.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Юли 2012 14:53
Малко размисли за пач 1.0.4 и 1.1. Отивам да си salvage-на старите legendaries.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Юли 2012 21:07
За Знахаря, Близард са обещали, че всичко, което феновете са казали като слабост на героя ще го направят 2 пъти по-силно. Все още ме притеснява гиър гапа в ПвП-то. Вещер с 80000 ДПС те убива с лазер преди да си стигнал до него... например.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Юли 2012 23:08
Firzen написа: Малко размисли за пач 1.0.4 и 1.1. Отивам да си salvage-на старите legendaries. Ти ли си написал и статията "Как да овладеем аукциона" ? Ако да, евалата, малко са наистина полезните постове на фона на тези които оплюват или защитават играта. Иначе за легендарните, мисля че в момента бих ги запазил, стига да имах такива, нещо напоследък изобщо не ми се падат
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Юли 2012 08:02
Искам да споделя, че вчера успях да умра веднъж с новия билд на ДХто .
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Юли 2012 13:03
Damnation написа: Ти ли си написал и статията "Как да овладеем аукциона" ? Ако да, евалата, малко са наистина полезните постове на фона на тези които оплюват или защитават играта. Да! Благодаря и успех в пазарната игра =) Гипо, колко време ти отнема ръна на акт 3 с този билд? Ще взема и аз да си направя едно танк сетче накрая, като приключа с major покупките по основния билд. Също - battletag?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Юли 2012 13:35
Gipo#2706 На 3ти акт ходих няколко пъти, колкото да разбера, че мога да издържам бой от елитките и да ги убивам. Ако внимавам с лазерите, кажи речи съм неубиваем. Та цял рън не съм правил, защото хората, с които играя са по-назад с екипировката и им е доста трудно на акт 3. Плюсът е, че съвсем спокойно можеш да скипваш нормалните мобове и да наблягаш само на елитките. Определено с какъвто и Glass cannon да си, не можеш толкова бързо да убиваш обикновените мобове + елитките, колкото убиването само на елитки с танк билда. Играем на акт 2 на принципа - тичам и скипвам всички нормални мобове, намирам елитки и другите се портват при мен . Така става доста по-бързо. Вярно е, че и обикновените мобове пускат предмети понякога. Но по наши изчисления за 1 час игра със скипване можеш да вземеш да кажем 30 предмета, а същия рън, но без скипване ще отнеме не по-малко от час и половина и ще имаш не повече от 35 предмета тотал. Забавно е, как от абсолютна кека се превръщаш в герой, който запречва пътя на елитките, за да могат хората в партито ти да сеят смърт . Вчера станаха няколко мазала и се усещахме, че има по 3 групи елитки върху мен . И така и умрях един път, щото ме замразиха 4 или 5 пъти подред. Даже вече се навих да си продам ДПС екипировката, за да спонсорирам танк билда, защото до тук съм вложил не повече от 3млн в него. ЕДИТ Билд http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... gUV!cbcYccВ общи линии благодарение на гранатите и Mortal Enemy можеш да спамваш толкова много пъти Loaded for Bear, че чак да ти е гузно и да се чудиш, дали няма да го нерфнат По-танкски билд, който почти не ми се е налагало да ползвам http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... cUV!cbcbcc
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2012 19:38
Причакай я след работа и и счупи колената с кози крак. Съвсем сериозен съм, ако искаш ще те свържа с едни ултраси на Левски, могат да ти дадат няколко съвета, за съответната цена, разбира се.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2012 19:43
Dante написа: Да им еба пичата лелина на тия банки. Като си правих карта ме питаха какво искам - Виза или Маестро. Питам каква е разликата. Тая пача курвенска ми вика "оо, ми никаква, само картинката". Викам, ми ок тогава - Маестро. И сега ХУЙ ЗА МЕНЕ - никакви онлайн покупки и продажби не мога да правя, включително и за Диабло, щото картата ми не е Виза... Бахти лайнарското, дори пейпъл акаунт не мога да си направя. Не, че сега ще купувам или продавам нещо, ама попринцип. Супер много се издразних. Е ти до са в пещера ли си живял бе. А и отделно всеки с над 3 посещения в банката знае че вероятно кучето на улицата разбира повече банкиране от касиерките... До 1 са некви пачаври от УНСС дет са лапали повече пишки в кенефа на плазата, от колкото са ходили на лекции
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2012 22:12
ма ти нали имаше няква бе, от преди още
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Авг 2012 23:49
Данте, пробвай от ДСК, приятелката ми си я извади за седмица и няма проблем с картата.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 02 Авг 2012 10:30
аз си поръчах онлайн от ЦКБ за 1 седмица стана. Кур за Уникредит! Бтв, 3-годишното съседското хлапе знае, че Маестро е безполезна...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|