Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Guild Wars 2
Публикувано на: 02 Юли 2012 22:02

Ми на мен ми е по-лесно да съм си в един хъбав гилд отколкото да се занимавам с некви безмислени :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2012 09:34

200 души в един guild малко обезсмисля идеята на гилда...

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 09:42

По какъв начин?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2012 09:49

Guild-а принципно би трябвало да е малко затворено общество, съставено от хора, които имат нещо общо. Ако единственото общо е, че си стигнал level 50 и искаш да run-ваш dungeon-и, това е все едно да търсиш в парти в общия чат или с LFG система.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 09:56

Ами не знам за общите интереси но така правя приятели още преди да е излязла играта. Вече съм намерил хора с които да правим сПвП ВвВ и ПВЕ и можем да си играем оргарнизирано. Не мисля ,че е нужно да си малко общество зашото ГВ е масивна . Дори когато не играем , когато имам свободно време си говорим през мъмбъл . Плюс това колкото повече хора им в гилдията , толкова повече инфлуънс ще имаме и ще се развиваме и аз като хардкор играч искам да имам силна гилдия зад гърба си :)
Всеки с мнението разбира се, бих уважил твоето решение да се присъединиш към малка гилдия с приятели. Но има хора които искат да имат огромни и силни гилдии .

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2012 11:47

Разбирам те, но аз като играя MMOта предпочитам да играя с всеки, когото срещна, а не с 200 човека. И както и да го погледнем - не можеш да си приятел с 200 случайно събрани човека.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 15:03

soules написа:
Пре-пърчаз директно от сайта на играта. Излиза си точно колкото е тука играта без намалението което ги имаше :).

Аре секи да дойде ако иска в моята гилдия Somnium [Zzz] http://www.somnium.pro/
и да си цъкаме заедно.Имаме към 200 души и цъкаме на най-силния до момента сървър Desolation EU и сме в алианс с другите по-силни гилдии на сървъра. Ще се радвам да играем заедно. Казвайте имена да ви добавя кат я пуснат :)

И този гилд в който съм аз е в Desolation, ама няма как да знаем дали е наи-силният сървър. За сега доминираме WvW но още не сме се изправяли срещу някои от другите големи сървъри. Да не говорим че сме още в бета.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 19:20

@Сентри - както казах всеки избира в каква гилдия да е. И аз разбирам какво искаш да ми кажеш и съм съгласен. Просто имаме различни критерии относно гилдийното ни обкръжение :)

@ Мр. Фреак.....Ами знам ги и другите сървъри с/у които ще се изправим и сме обсъждали в гилдията и с другите гилд мастъри къде стоим в момент и според нашето заключение притежаваме много добри ВвВ гилдии, докато другите няколко сървъра имат просто зърг численост. Знам , че още не е сигурно кой къде ще играе, но според нас повечето хора ще си останат на сървърите където бяха. Дано предсказанията ни се окажат верни и Дезолацията да е сървър номер 1 . Дано също имаме добри врагове за да се получават здрави битки и сичко да е на макс фън :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2012 21:06

Незнам за гилдиите кой къде ще е , но може да говорим да сме в свят .

А аз гилда винаги съм бил one man show , гилдията я ползвах за чат и да си правим фън, принципно винаги приятелите ми са били в различни гилдии и това не ме притеснява тук, като мога да съм в няколко едновременно.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 21:39

soules написа:

@ Мр. Фреак.....Ами знам ги и другите сървъри с/у които ще се изправим и сме обсъждали в гилдията и с другите гилд мастъри къде стоим в момент и според нашето заключение притежаваме много добри ВвВ гилдии, докато другите няколко сървъра имат просто зърг численост. Знам , че още не е сигурно кой къде ще играе, но според нас повечето хора ще си останат на сървърите където бяха. Дано предсказанията ни се окажат верни и Дезолацията да е сървър номер 1 . Дано също имаме добри врагове за да се получават здрави битки и сичко да е на макс фън :)

Дано да имаме конкуренция, че във БВЕ2, когато бяха буустнали exp gain-a от WvW изобщо не можах да се доредя да завладея някоя крепост - за една вечер вече всичко си беше наше. Дано системата за избиране на подходящи противникови сървъри работи добре след излизането. Да газиш всичко просто не е фън.

Профил

Публикувано на: 03 Юли 2012 21:50

It was a bug !
Обявиха , че това се е случило поради бъг в системата. Принципно трябва да ни разпределя по популация и след това по рейтинг който ще градим след излизането .

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2012 18:20

Ама хубаво че мога от сайта ама искам кутийка. Няма ли да има отворен стрес тест или нещо? От къде мога да си набавя кодове:Д?

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2012 19:31

vasito написа:
Ама хубаво че мога от сайта ама искам кутийка. Няма ли да има отворен стрес тест или нещо? От къде мога да си набавя кодове:Д?

Не няма и аз исках, но взех преордера, така или иначе я следя от 2009 и им имам пълно доверие.

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2012 15:56

Мале сега като чета коментарите ви от 2010 г. и колко разочаровани сте били тогава от играта и как нямало да излезе нищо от нея, направо ме избива на смях :д

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2012 17:02

soules написа:
Мале сега като чета коментарите ви от 2010 г. и колко разочаровани сте били тогава от играта и как нямало да излезе нищо от нея, направо ме избива на смях :д

Само да не стане,догодина по това време някой да пише-като ви чета коментарите от 2012 и колко надъхани сте били и ме избива на смях :lol:

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2012 17:18

Надали....играта е твърде добра дори сега.

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2012 17:44

soules написа:
Надали....играта е твърде добра дори ЗАсега.
:lol:

трола настрана и аз самия си я взех,аам все пак ин лонг терм реално никой от нас не знае за какво иде реч

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2012 19:41

Наистина не знаем,но тазии игра се прави от хора обичащи я. Имат и пълната подкрепа на феновете. На която и страна да поеме след релииз според мен ще се приеме добре. Аз тези пари които дадох вече смятам за money well spent. За тези пари в една сингъл плейер игра получаваш средно 60 часа (рпг) в които играта ти е интересна (поне на мен, след това сякаш губя интерес), докато на ГВ2 вече имам навъртяни 100+ часа. Така , ч съм напълно доволен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2012 22:41

moroel написа:
ин лонг терм реално никой от нас не знае за какво иде реч

Това технически е вярно, но от друга страна самата конструкция на света и нещата за правене в него предполага много пъргаво, плавно и естествено добавяне на нов content към вече съществуващите зони. Scaledown-ването на героите предполага също игра, която ще бъде интересна във всички зони, вместо само в тези специфично направени за endgame и като цяло най-вероятно ще има много event-и, които са направени специфично за да събират играчите от целият свят на едно място независимо от level-ът им. Малко пиша объркано, защото ми се спи, но се надявам, че разбра какво се опитвам да кажа.

@soules, повярвай ми, всеки програмист си харесва софтуера, вече това, дали ще успее да го реализира както той иска, не зависи винаги от него.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2012 16:56

Character Planner - нещо като talent calculator на wow. Можете да разглеждате всички traits и skills и т.н. Горе вдясно има EN

ПП: Предлагам активните форумци да са с предимство в томболата за ключовете 8)
Разбира се само тези, които искат

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost